Diskon Mei ing PlayStation Store bakal narik napas sampeyan

Kaya sing sampeyan ngerteni, bocah-bocah ing Sony PlayStation cukup apik kanggo ngluncurake tawaran enak ing game video digital liwat PlayStation Store sing kasedhiya ing versi web lan liwat aplikasi kanggo iOS, Android lan sistem PlayStation 4. Nanging, ana akeh lan macem-macem tawaran iki, saupama ora ana wong menehi ringkesan babagan sing paling menarik lan sekaligus murah sing bisa ditemokake ing Mei iki ing PlayStation Store, supaya sampeyan bisa nglumpukake judhul sing apik kanggo koleksi. Mula, mula kita teka, iki minangka tawaran paling apik ing PlayStation Store kanggo wulan Mei 2017.

Nanging, amarga kabeh perkara ing urip iki ora bakal mbayar, mula kita kudu ngetung apa game gratis sing ditawakake Sony kanggo pangguna PlayStation Plus lan sing wis kasedhiya pirang-pirang dina, yen sampeyan kalah.

PlaySation + game gratis kanggo Mei 2017

Kaya sing sampeyan ngerteni, kita bakal nemokake game kanggo PlayStation 4 lan PlayStation 3 lan mesthine kanggo PSVita ing dhaptar game bulanan gratis iki, kita wiwiti karo PlayStation 4, sing pertama Alienationjudhul FPS kamera vertikal, yaiku, kita bakal ndeleng pemain sing ditangani saka ndhuwur. Ing game iki, kita kudu nuntun regu elit kanggo nylametake Bumi saka invasi asing. Iki tumindak murni tanpa mandheg, ora ana maneh, desain lan struktur sederhana sing bisa kita rasakake kanthi individu, utawa milih mode jaringan saka rong nganti papat pemain. Game iki biasane regane 19,99 euro, nanging wulan iki gratis.

Kita terus karo Dongeng saka Borderlands- Season Passliyane sing dadi gratis sawise biaya 19,99 euro ing PlayStation Store. Mesthi wae, kita ora ngadhepi game video sing lengkap, nanging bakal kliwat musim Borderlands sing bisa sampeyan nikmati yen duwe game kasebut. Lan terus menyang PlayStation 4 sing kasedhiya Laser Disco DefendersGame indie liyane sing dibukak saka 9,99 euro dadi gratis, desain game sederhana liyane sing apik, sampeyan kudu ngliwati level sing digawe kanthi nyingkiri lan njupuk sinar. Game sing mung bisa nikmati kanthi individu lan uga ora duwe fungsi jaringan.

Pungkasan kita duwe Tipe: RiderGame sing padha karo liyane sing wis diwenehake, uga kanthi tema sing sederhana, saka rega 7,99 euro, saiki ora regane. Iki minangka pengalaman khas platform kanthi setelan peteng sing huruf bakal dadi protagonis pertama, nyatane, huruf kasebut bakal dadi platform, kanthi macem-macem bentuk lan font.

  • Kanggo PlayStation 3: Ksatria Darah, Pelabuhan Royale 3
  • Kanggo PSVita: Tipe Rider, Laser Disco Defenders

Kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan bisa nindakake langganan PlayStation Plus langsung ing Amazon, kayata sampeyan duwe langganan 12 wulan kanthi rega 49,00 euro INGKAH INGKANG, utawa 90 dina kanggo 19,90 euro ing LINK iki.

Bisa menehi hasil ing PlayStation Store kanggo PlayStation 4

Lan kita bakal teka ing kana kanthi game luar biasa sing didol ing wulan Mei iki, amarga kita ora bisa ngomong babagan kabeh, kita bakal menehi game sing paling apik. Kita miwiti karo salah sawijining rilis paling anyar, NieR: otomatis, game sing wis entuk tinjauan luar biasa saka pangguna lan spesialis, mudhun saka 69,99 euro dadi 49,99 euro ing PlayStation Store, yaiku diskon 28%, luar biasa yen kita ngetrapake wektu sing cendhak ing pasar lan yaiku Edhisi Dina Siji. Penawaran kaping pindho yaiku gabungan Far Cry 4 + Far Cry Primalrong game ing siji, sing bisa diarani saga Tebih mewek Luwih saka kudune ing pasar game video, lan sampeyan bisa entuk edhisi paling anyar kanthi rega konyol, mung 34,99 euro kanggo rong game video kasebut.

Tawaran liyane sing luar biasa sing bakal mbayar sampeyan yaiku sing ditawakake dening saga final Fantasy, lan kita ora guyon, sampeyan bisa ngatasi Final Fantasy XV mung 39,99 euro (Diskon 42%), edhisi jagad terbuka saka final Fantasy ing endi sampeyan bisa nyetir kendaraan spektakuler lan gelut kanthi nyata. Kanggo sing paling nuntut uga ana Final Fantasy XC Digital Edisi Khusus kanggo 54,99, diskon 42% padha kanggo total biayane, jumlah sing ora bisa dipikirake.

Ing lapangan game online multipemain uga ana tawaran sing enak, mula diwiwiti Pelangi Tom Clancy Six Siege, edisi normal mudhun dadi 19,00 euro, minangka kesempatan unik kanggo entuk simulasi polisi lan game strategi iki, uga ana rong edhisi khusus kanthi diskon nganti 35%, dene edhisi standar diskon 50%. Saliyane, tetep ana ing nawarake siksakanthi diskon liyane sing ngelu, ora kurang saka 14,99 euro kanggo video game sing lagi berkembang, sanajan kasunyatan manawa hype peluncuran pungkasane ora cocog karo kasunyatane.

Minangka kanggo klasik, kita uga ora lali, luwih-luwih amarga kita duwe tawaran serangan jantung sing dakkira ora bakal kliwat, lan iku Metal Gear Solid V: The Phantom Pain wis mudhun dadi 9,99 sing konyol euro ing versi game lengkap, Snake Solid bali liwat lawang ngarep, lan maneh milih jagad sing mbukak lan infiltrasi kanggo nutup saga Metal Gear manawa saben wong sing seneng video game ngerti tenan. Yen sampeyan ngenteni diskon menarik kanggo entuk cicilan paling anyar ing sejarah, mula ora bakal luwih becik tinimbang saiki. Nyatane sampeyan bisa ngiringi Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, rega 4,99 euro, sing bakal dadi prolog game pungkasan iki, kanthi luwih kurang konten sajrone jam dolanan. Tanpa mangu-mangu, kanthi game kasebut, sampeyan bakal duwe hiburan pirang-pirang wulan.

Penawaran liyane sing menarik

  • Grand Theft Auto: Trilogi kanggo € 17,99
  • Jiwa Peteng II kanthi rega € 14,99
  • Assetto Corsa kanthi rega € 19,99
  • Isolasi Asing: € 11,99
  • Devil May Cry 4 Edhisi Khusus: € 11,99
  • Prototype 2 kanggo € 15,99
  • Deux Ex: Manungsa Dibagi kanggo € 14,99
  • Koleksi Hujan Heavy lan Beyond: Loro Jiwa kanggo € 19,99
  • 7 Dina Mati kanggo € 12,99
  • Drive Club kanthi rega € 6,99
  • Fl4tout rega € 25,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.