Diskon khusus kanggo pangguna Amazon Prime

Kaya sing sampeyan ngerti, Amazon lagi nyiapake Penawaran sing bakal teka kanthi resmi tanggal 10 Juli lan kaya biasane ing Gadget Aktualidad, kita bakal menehi informasi babagan warta sing paling menarik. DWiwit dina iki 5 Juli lan nganti tanggal 10, Amazon.com ngatur diskon lan promosi khusus babagan pilihan produk sing bakal ditampa.

Dina Selasa sabanjure, 11 Juli, edhisi kaping telu katelu ing Hari Perdana dirayakake, kanthi penawaran eksklusif kanggo pelanggan Amazon Prime ing 13 negara. Minangka anyar ing taun iki, para pelanggan bisa seneng blanja 30 jam. Kangge, kita pengin kaget karo Diskon khusus kanggo pangguna Amazon Prime sing bakal diwiwiti wiwit dina iki nganti 10 Juli.

Kita miwiti karo pangguna normal, lan bakal ditemokake Diskon 30% kanggo memori lan produk panyimpenan kayata USB lan hard drive format apa wae. Sampeyan bisa mriksa tawaran mbesuk ing LINK iki.

Hasil gambar kanggo sony mdras210b

Kita uga bakal duwe audio, Headphone olahraga Sony uga nampa diskon luwih saka 30%, kaya headphone Sony sing apik iki sing bisa sampeyan tuku ing LINK ikiSony MDRAS210B.AE Ear-Grip Sports Earbuds (Splash Resistant), Ireng. Dheweke ora mung siji-sijine tawaran saka Sony, amarga uga ditambah Walkman lan kabeh jinis kamera.

 

Diskon liyane babagan hitungan mundur Amazon Prime

Kanggo tukang game paling gedhe, ana diskon 20% ing kertu grafis Asus DUAL, diskon udakara 30% ing pilihan kamera Nikon lan pilihan lensa Sigma, lan nganti 30% ing motherboard merek MSI. 

Tawaran khusus uga kanggo layanan Amazon Prime

Pelanggan Amazon Prime sing nonton episode utawa film ing Prime Video Antarane 5 lan 11 Juli 2017 sampeyan bakal nampa kode promosi 5 euro sing bisa ditebus ing Amazon.com kanggo tuku saka € 35. Pungkasane, pelanggan Amazon Prime sing durung nyoba layanan pengiriman sing cepet banget, bakal bisa ngirit nganti € 20 kanggo tuku Perdana Saiki, entuk diskon saka diskon € 10 kanggo tuku pertama luwih saka € 50 ing antarane tanggal 5 lan 10 Juli


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)