Ngenalake OnePlus 5T kanthi layar AMOLED Snapdragon 835 lan 6-inch

Kayane OnePlus ora pengin kalah ing pasar sing kompetitif iki lan pungkasane nyedhiyakake OnePlus 5T anyar, piranti sing nambah sawetara fitur-fitur penting sing penting dibandhingake karo versi sadurunge. Sing pertama yaiku layar anyar sing tekan resolusi 6 inci Full HD + kanthi rasio 18; 9 sing nggawe paling apik ing kabeh ngarep terminal, sing ndadekake kita nganggo OnePlus kanthi bingkai sing meh ora ana.

Rincian penting liyane ing spesifikasi kasebut ora ana sangsi tambahan prosesor Snapdragon 835, prosesor sing wis ngerti saka versi sadurunge lan sing mesthi chip sing kuat lan efisien banget babagan konsumsi batere. Nanging iki ora kabeh, OnePlus 5T anyar nambah pangowahan sing luwih penting. 

Lan apa OnePlus anyar iki nambahake sensor pangenal rai Yen miturut perusahaan kasebut, dheweke ngidentifikasi nganti 100 poin sing beda ing rai, saliyane karo pamaca sidik jari khas, ana prekara sing ora ditemokake. Ing kasus iki, model anyar perusahaan China nggabungake kamera mburi dobel, siji saka 16 lan 20mp liyane kanthi aperture f / 1.7. Sampeyan ora bisa kejawab lapisan pangaturan dhewe OxgenOS adhedhasar versi Android 7.1, nanging dheweke wis negesake manawa bakal nampa Android Oreo ing wulan-wulan mbesuk (sing bakal taun 2018). Bebarengan karo spesifikasi kasebut, model anyar nambah:

  • Grafik saluran 540
  • Kamera ngarep 16 megapiksel kanthi aperture f / 2.0
  • RAM 6 utawa 8GB
  • 64 utawa 128 GB panyimpenan internal
  • Batere 3.300mAh kanthi daya cepet
  • Konektivitas: Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac, NFC, LTE nganti UL Cat 13 lan DL CAT 12

OnePlus 5T anyar iki ora anti banyu lan iku poin sing kudu dielingi. Limang wulan sawise didol OnePlus 5, perusahaan sing dipimpin dening Carl Pei, ninggalake versi sing luwih apik rega wiwitan wiwitan 499 euro. Ing kasus iki, bakal mulai dikomersialake diwiwiti tanggal 21 November ngarep.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.