DJI nyedhiyakake drone anyar, yaiku Mavic Air

Lan kita duwe sawetara dina kanthi warta babagan kemungkinan perusahaan bakal nyedhiyakake drone anyar kanthi rong versi drone pungkasan, Mavic Pro lan Spark. Ing kasus iki Air Mavic, dilengkapi bobot, kinerja lan kamera sing luar biasa banget.

Drone anyar teka kanthi kekuwatan. Ana sawetara spesifikasi sing bakal dilebokake ing ndhuwur meja, nanging kanggo nyorot sawetara fitur, kita bakal ujar manawa gimball mirip banget karo model Spark, kanthi 3 sumbu lan duwe perlindungan luwih gedhe kanggo nyegah karusakan yen ana kacilakan lan kamera uga bisa dijupuk panorama otomatis kanthi resolusi 8K ...  

Bobot drone iki 430g lan nambah kaya model paling anyar saka firma sing desain kompak lan cilik banget, sing nggawe drone DJI sing duwe spesifikasi paling apik kanggo transportasi. Sejatine model Spark wis dadi salah sawijining sing paling bisa diangkut amarga opsi lempitan, nanging model anyar iki malah luwih cilik, apik banget.

Yen fokus ing kamera, kita bakal bisa nginstal sensor 12 megapiksel sing bisa ngrekam video ing 4K / 30p, 2,5K / 60p lan 1080 / 120p. Dadi, kita luwih becik entuk gambar sing luar biasa saka udhara. Werna sing kasedhiya yaiku abang, putih lan ireng.

Drone anyar duwe rega peluncuran 849 euro, nanging kaya model sadurunge, pangguna sing paling nuntut bisa milih kit sing luwih akeh batere - khususe 3 batere - tas nggawa, pelindung baling-baling, adaptor batere eksternal lan port pengisian daya ekstra. kanggo 1.049 euro. Sing terakhir, model sing mesthi disaranake kanggo sing pengin banget duwe pengalaman penerbangan sing ora bisa dikalahake karo model drone liyane sing padha.

Reservasi diwiwiti dina iki ing Situs web DJI nanging produk kasebut bakal wiwit adol 28 Januari ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.