DJI wis duwe drone anyar lan biasa: DJI Mavic Pro

dji-mavic-pro-1

DJI Mavic Pro anyar Pancen mbengung yen ana sing pengin duwe wektu sing apik kanggo mabur lan sing paling penting kanggo ngrekam gambar sing luar biasa saka udara. Drone iki dudu dolanan, amarga DJI biasane duwe produk sing profesional banget lan presentasi DJI Mavic Pro nggawe kabeh wong cangkem amarga ukuran lan bobote, nanging sing paling penting amarga prestasine. kita ing babagan rekaman video, njupuk gambar lan kesederhanaan kanggo nangani supaya bisa mlaku.

Tanpa mangu-mangu, kita ngadhepi salah sawijining drone paling apik (yen dudu sing paling apik) sing saiki ana ing pasar lan yaiku ngganti DJI Phantom 4, ora ana sing preduli. Drone Magic Pro anyar iki bisa dilipat kabeh ing "lengen" lan ing rotor supaya gampang diangkut menyang endi wae, lan bisa duwe kamera ngrekam video ing 4K (30 FPS) lan 1080p (120 FPS), kanthi jarak fokus minimal 0.5 meter. Kajaba iku, saiki ngidini sampeyan ngrekam video ing format potret amarga rotasi kamera lan 12 MP kanggo motret ing format RAW kanthi stabilisator sumbu telu. 

Kacepetan sing bisa digayuh padha karo generasi sadurunge lan udakara udakara 65 km / jam lan duwe sawetara sensor kanggo nyetop pesawat, ndeteksi obyek lan ora tabrakan, tindakake obyek tanpa nggunakake tracker utawa sing padha, bisa mulih kanthi otomatis yen batere wis entek utawa yen ora ana sambungan. kontrol lan akeh warta sing bisa ditemokake ing situs web pabrikan.

Piranti seluler bisa dipasang ing kontrol kanggo ndeleng apa wae sing lagi direkam kamera lan motret sing spektakuler, ukurane luwih cilik tinimbang versi Phantom 4 sadurunge, kita kasedhiya Goggles DJI sing ngidini ndeleng wong pisanan kamera nalika mabur, lsp. Siji-sijine perkara sing ala babagan drone profesional iki mesthi ana regane, DJI Magic Pro iki regane ing Eropa 1199 euro kalebu kiriman. Kita ora kurang nyoba ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.