Steam Winter Sale wis kasedhiya!

Tanggal diskon kanggo platform game Steam. Amarga saben taun sajrone musim salju, diskon bisa ditampilake ing game nganti 75%, mula dadi wektu sing tepat kanggo ngluncurake judhul sing wis suwe kita ngenteni lan saiki wis didol.

Dhaptar game sing kasedhiya bakal diganti terus-terusan lan kita yakin manawa bakal bisa nemokake game sing ditunggu kanthi diskon. Minimal sing ditawakake yaiku 20% lan diskon 75% maksimal babagan rega resmi. Yen sampeyan ora duwe akun Steam, aku ora ngerti apa sing ditunggu kanggo digawe, gratis.

Iki minangka bagean saka game sing bisa ditemokake kanthi diskon Steam lan ing sawetara kasus kaya game kasebut Quantum Break, dheweke entuk diskon 75% kurang saka 10 euro rega pungkasan, utawa sing pertama ing dhaptar Tekken 7 kanthi rega setengah. Ing ngisor iki, kita menehi dhaptar sawetara game promosi kasebut:

  • Tekken 7 kanthi diskon 50% lan rega pungkasan € 24,99
  • Batman: Arkham Knight Premium Edition kanthi diskon 66% isih ana ing € 13,59
  • Urip Aneh Sadurunge Badai kanthi diskon 30% lan rega pungkasan € 11,89
  • Hellblade kanthi diskon 25% lan rega pungkasan € 22,49
  • Dishonored 2 kanthi diskon 50% lan rega pungkasan € 19,99
  • Wolfenstein 2 The New Colossus kanthi diskon 50% lan rega pungkasan € 29,99
  • Bayangan Perang Tengah bumi kanthi diskon 30% lan rega pungkasan € 41,99
  • Entuk diskon 50% lan rega pungkasan € 19,99
  • Ngalahake kanthi diskon 50% lan rega pungkasan € 9,99
  • Asal-usul Creed Assasin kanthi diskon 30% lan rega pungkasan € 19,99
  • GTA V kanthi diskon 60% lan rega pungkasan € 23,99
  • Peteng jiwo 3 kanthi diskon 75% lan rega pungkasan € 14,99
  • Marvel vs Capcom Infinite kanthi diskon 40% lan rega pungkasan € 29,99
  • Quantum Break kanthi diskon 75% lan rega pungkasan € 9,24
  • The Evil Inside 2 kanthi diskon 50% lan rega pungkasan € 29,99

Saben tawaran Natal iki bisa diakses kabeh nganti 4 Januari 2018 ngarep. Yen sampeyan kudu ndeleng dhaptar lengkap utawa pengin ngakses langsung, sampeyan mung kudu ngakses Situs web resmi Steam lan deleng kepiye nganyari judul kanthi diskon dhewe-dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.