Mainan ´R Us kanthi salah nyaring rega Nintendo Switch

Nintendo-ngalih

Nintendo Switch ditampilake sawetara minggu kepungkur, nanging saiki kabeh keprigelan dijupuk dening eyange, ing versi mini, Nintendo Klasik Mini NES. Nanging, kita ora bisa mandheg mandheg ing ngarep, lan alternatif anyar perusahaan Jepang pengin nyedhiyakake awake dhewe minangka salah sawijining konsol paling anyar kanggo generasi anyar. Kepiye carane bisa uga, salah sawijining desas desus sing paling kuat yaiku rega kasebut, lan yaiku anak perusahaan Kanada, Toys ´R Us, kanthi salah bocor rega pungkasan konsol Nintendo anyar ing situs web kasebut.

Konsol sing dimaksudake kanggo bersaing karo PS4 lan Xbox One tetep njaga kerahasiaan babagan regane, nyatane, kita malah ora duwe tanggal peluncuran sing tetep, mung sajrone taun 2017. Masalah karo Nintendo Switch luwih cepet bagean grafis, nalika PS4 lan Xbox One njupuk kauntungan saka kekuwatan AMD lan GPUs, perusahaan Jepang milih kanggo NVIDIA Tegra, kertu grafis sing dirancang kanggo tablet sing bisa uga ora marem kinerja ing bagean grafis sing paling nuntut.

Sementara, Mainan Kita wis pas kanggo nerbitake rega konsol sawetara jam, sing Wis rampung ing CAD 329,99, utawa sing padha karo udakara US $ 245, sing ing Eropa bakal dadi paling ora 250 euro. Singkatnya, kabeh nuduhake manawa Nintendo Switch bakal dadi tablet sing padha karo NVIDIA Shield, mbukak versi khusus sistem operasi Nintendo OS, sing nguatake teori layar multi-tutul ing versi konsol portebel. Nanging, yen rega wis dingerteni, tanggal rilis isih dingerteni, sanajan ngelingi rega PlayStaiton 4, Nintendo bakal angel nyelehake Switch ing sawetara omah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.