Dolar utawa cryptocurrency luwih apik?

Cryptocurrencies Dheweke wis wiwit suwe nuli kepengin weruh, dadi kepengin dhewe, bagean penting ing ekonomi global ing macem-macem aspek. Dheweke ora mung diarani bidang tabungan utawa spekulasi, nanging minangka aset penting sing kudu dipikirake ing aspek sing penting kaya perdagangan mancaSadurunge, prakteke ngreksa eksklusif mata uang AS.

Kauntungan saka cryptocurrency minangka sarana pembayaran ing perdagangan manca

Salah sawijining kaluwihan sing bakal kita sok dong mirsani ing kanthong yaiku transfer cryptocurrency duwe komisi sing sithik banget, utawa malah ora duwe komisi ing kasus cryptos tartamtu. Iki amarga kanggo nindakake transaksi sing kita lakoni tanpa bank, amarga kita ora butuh perantara. Jumlah dhuwit sing ora bisa dipikirake, amarga komisi sing biasane diisi entitas nalika transfer internasional akeh banget.

Ana ahli sing prédhiksi manawa mbesuke kita bakal bisa mbayar langsung nganggo e-Wallet (dompet elektronik sing digunakake para pangguna cryptocurrency) tinimbang nggunakake kertu kredit klasik. Deleng kepiye mata uang kripto kanthi cepet entuk posisi, kita ora bisa ujar manawa iku angen-angen, nanging visi ing mangsa ngarep kanthi opsi kanggo dadi kasunyatan.

Cryptocurrency mangan saka dolar

Sanajan rada isinan, jelas yen dhuwit sing diinvestasikan ing mata uang crypto ing endi wae wis ora diterusake, lan sanajan pasar forex isih, nganti saiki, dadi pasar paling gedhe ing saindenging jagad, apa sing dagang karo cryptocurrency wis ngalih udakara $ 400.000 milyar lan terus berkembang kanthi eksponensial (kita aja lali yen mung 10 taun kepungkur mata uang kripto durung ana kajaba ana sawetara ahli teori).

Uga sawise jatah terus-terusan taun 2018, kita kudu nyorot taun apik 2019 sing wis diasilake mata uang kripto ing umum, kanthi nyorot bitcoin, sing, sanajan dibukak ing taun 2019 kurang saka 4.000 dolar, nanging tekan ing khatulistiwa taun iki, $ 13.000. Nanging, luwih saka apa sing diprediksi para detractors, sing akeh ora weruh bitcoin luwih saka gelembung ekonomi sing kaping telulas sing ditindakake manungsa. Perusahaan-perusahaan gedhe liyane, sanajan rega kasebut luwih dhuwur tinimbang wulan Januari, nanging kinerja kasebut durung apik banget ing paruh kapindho taun iki.

Dagang Cryptocurrency

Kanggo miwiti, kita bakal ujar manawa ora mbingungake dagang liwat Kontrak kanggo Bedane (CFD kanggo singkatan ing basa Inggris) nganggo mata uang kripto, kanthi dagang liwat CFD kanthi forex utawa karo pasar forex dhewe, yaiku pertukaran mata uang sing kudu ditindakake, kayata, perusahaan gedhe sing makarya ing puluhan negara, kanthi duit nasional

Ing forex, wong entuk utawa kelangan dhuwit ing operasi forex, amarga regane terus-terusan berubah, mula sing ideal yaiku tuku mata uang lan adol, utawa ganti, yen luwih kuwat, kaya sing bakal ditindakake karo aset finansial liyane .

Nanging dagang liwat CFD nganggo mata uang kripto, mata uang (forex) utawa sumber daya alam, luwih rumit lan duwe kaluwihan lan kekurangan, sing bakal menehi komentar.

Kaping kabeh, kita makaryakke kanthi pengaruh, sing tegese yen contone, kita tuku CFD aset kanggo 1.000 dolar lan persentase garansi peternakan yaiku 10%, kanggo mbukak posisi, kita mung kudu setor 100 dolar, nanging yen rega aset bisa dilalekake 20% kita bakal kelangan 200 dolar, kaping pindho dhuwit sing disimpen, lan kosok baline, mulane kita kepengin entuk, utawa resiko kelangan, luwih akeh dhuwit tinimbang asil saka investasi kita dhewe.

Iki amarga nalika mbukak posisi, makelar nutupi kita karo "utang". Temenan yen resiko dhuwit, kita bakal kelangan, lan kelangan dhuwit sing wis "utangan" tegese kita bakal entuk utang, saliyane wis kelangan dhuwit sing diinvestasikan.

Amarga iku, penting banget sadurunge miwiti jinis operasi kasebut kanggo mesthekake yen celengan sing digawe kita saged kelangan (opsi kanggo nglumpukake kerugian banget) lan iku kita duwe pengalaman investasi sing akeh ing pasar volatilitas dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.