Doogee S98 Pro: kamera kanthi sensor termal lan desain asing

Doogee S98 Pro Kab

Sawise nampilake Doogee S98, perusahaan kasebut nggarap apa sing bakal dadi versi Pro saka piranti sing padha. Kita ngomong babagan Doogee S98 Pro Kab piranti sing beda saka S98 ing rong bagean tartamtu banget.

Ing tangan siji, kita nemokake desain, a desain inspirasi asing ing mburi piranti, desain sing didhukung dening desain modul kamera lan garis nggoleki sing tarik wangun klasik saka alien.

Doogee S98 Pro Kab

Ninggalake aside desain, titik mbedakake liyane bab versi normal punika lensa termal apa kalebu. Saliyane sensor utama 48 MP lan sensor sesanti wengi 20 MP, lensa katelu piranti iki kalebu sensor termal sing ngidini kita ndeteksi obyek sing menehi panas.

Lensa termal kalebu a "sensor sinar infi kab kanthi resolusi sing luwih dhuwur tinimbang piranti sing darmabakti kanggo ndeteksi obyek sing menehi panas lan duwe ceruk pasar sing spesifik.

Doogee S98 Pro Kab

Lensa iki nggunakake frekuensi gambar saka 25 Hz kanggo entuk gambar sing paling cetha bisa mbantu kita nemokake kelembapan, bocor banyu, suhu dhuwur, arus udara, sirkuit cendhak ...

Thanks kanggo algoritma Double Spectrum Fusion, piranti kasebut ngidini kita overlay gambar sensor utama lan sing digunakake kanggo ndeteksi obyek sing menehi panas.

Kanthi cara iki, pangguna pungkasan bisa nyetel tingkat transparansi dikarepake lan nemokake ing ngendi masalahe.

Rega lan kasedhiyan

Perusahaan kasebut ngrancang ngluncurake Doogee S98 Pro ing pasar awal Juni. Yen sampeyan pengin entuk informasi luwih lengkap babagan piranti iki, saliyane ngerti kabeh spesifikasi sing bakal ditawakake, aku ngajak sampeyan ndeleng situs web Doogee. S98 Pro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.