Perbandhingan seluler: Doogee V10 vs Doogee V20

Doogee terus nang ing pasar kanggo telpon seluler pinter lan nggronjal, sing, padha duwe seri karakteristik sing nggawe wong unik lan utamané tahan. Iki minangka cara kanggo ngluncurake V20, piranti sing dipanggonke minangka puncak saka pengalaman lan dedikasi sawetara taun. Doogee V20 anyar minangka penerus langsung Doogee V10, model sing ngasilake asil apik. Loro-lorone piranti duwe sawetara podho, nanging temenan padha duwe beda gedhe amarga inovasi gedhe ing taun anyar, kita mbandhingaké.

Mupangatake Doogee V20 Dual 5G tawaran kanthi ndhaptar ing antarane 1.000 pembeli pisanan.

Podho saka loro piranti

Salah siji saka podho utama antarane piranti loro iku padha miwiti saka premis yen padha ora break, padha ora kudu didandani. Loro-lorone model dipasang prosesor wolung-inti kanggo nambah kinerja lan nawakake fitur ing urutan dina. Kanthi cara sing padha, Dheweke duwe sensor bekas driji sing ana ing bezel sisih pinggir piranti, kamera selfie 16MP lan pangisi daya cepet nganti 33W sing diiringi NFC. lan dhukungan kanggo akeh frekuensi sing nggawe kompatibel banget ing wilayah apa wae.

Kepiye carane bisa uga, piranti loro kasebut duwe sertifikasi paling dhuwur babagan resistensi cuaca sing ora becik saka kabeh jinis kayata IP68, IP69K lan mesthi standar militer MIL-STD-810 kanthi sertifikasi akibate.

Nanging, saiki wektune kanggo fokus ing beda sing mencorong.

Bedane antarane piranti kasebut

Minangka karakteristik diferensial, Doogee V10 lawas duwe termometer infra merah ing mburi supaya bisa ngukur suhu kanthi cepet, nanging kanthi cepet. Doogee V20 pengin luwih maju lan nambah layar inovatif ing mburi sing bakal menehi informasi tartamtu kayata kabar, wektu lan akeh liyane. Soko sing nganti saiki mung katon ing sawetara terminal dhuwur.

  • Layar AMOLED sing luwih apik lan resolusi sing luwih dhuwur
  • Layar mburi kanggo menehi informasi

Layar ngarep utawa utama uga wis njupuk kabisat penting, lan sing saiki kita nemokake layar mengilap AMOLED kanthi resolusi FHD + 6,43 inci, sing teka kanggo ngganti klasik 6,39-inch HD + résolusi LCD sing dipasang ing Doogee V10. Iki mesthi dadi salah sawijining lompatan sing paling penting babagan adaptasi karo teknologi generasi paling anyar, kanthi cara sing padha. Panel AMOLED Doogee V20 sing diprodhuksi dening Samsung bakal nawakake rasio aspek 20: 9 dibandhingake karo 19: 9 Doogee V10, kanthi kontras lan kemampuan HDR sing apik, uga nambah padhange sing bisa ditawakake.

Ing kasus iki ukuran baterei ing mAh suda sacara signifikan, Nalika Doogee V10 nawakake 8.500 mAh, Doogee V20 anyar bakal tetep ing 6.000 mAh. Nalika loro-lorone njaga pangisian daya cepet 33W, Doogee V20 anyar bakal nawakake pangisi daya nirkabel kanthi standar Qi nganti 15W, sing ngluwihi 10W daya nirkabel sing Doogee V10 njaga nganti saiki. Iki nggawe Doogee V20 luwih kompak lan luwih entheng, nanging Doogee janji manawa wektu panggunaan piranti dijaga kanthi baterei kapasitas sing luwih murah amarga optimasi ing Sistem Operasi lan ing tingkat hardware, kabeh iki jelas entuk manfaat saka panel AMOLED. saiki nggunakake lan kang mbenakake konsumsi layar ing.

Kamera minangka salah sawijining titik sing paling akeh kena pengaruh nalika renovasi, ayo deleng loro kamera kasebut:

  • Doogee V20 Kab
    • Kamera utama 64MP
    • Kamera night vision 20MP
    • Kamera Wide Angle 8MP
  • Doogee V10 Kab
    • Kamera utama 48MP
    • Kamera Wide Angle 8MP
    • Kamera Makro 2MP

Saka titik iki kamera saya apik banget kaya sing kita deleng, nalika iku tetep (kaya sing wis kita ucapake sadurunge) kinerja apik saka kamera selfie 16MP ing ngarep.

Ing tingkat memori lan panyimpenan, Doogee V20 tuwuh saka 128GB saka V10 dadi 256GB saka model saiki, nggunakake teknologi UFS 2.2 kanggo nambah kinerja transfer data. Mesthine, memori RAM 8GB saka loro piranti kasebut dijaga.

Bisa uga Doogee V20 minangka evolusi sing jelas sing tujuane kanggo njaga warisan Doogee V10, tutugan saka Doogee V Series kang uga bakal ana karo diskon gedhe lan nawakake ing portal Doogee resmi. Tanggal rilis bakal diumumake sakcepete lan para penyayang telpon kasar bakal ditampa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.