Doogee V20: rega lan tanggal release

Doogee V20 Kab

Salah sawijining pabrikan smartphone sing fokusake kegiatane ing smartphone kasar yaiku Doogee, pabrikan sing saben taun ngluncurake sawetara saka sudhut piranti kanggo kabeh kanthong lan kanthi mangkono nyukupi kabutuhan akeh pangguna.

Pabrikan iki wis resmi ngumumake terminal anyar. Kita ngomong babagan Doogee V20 Kab, terminal karo produsen iki pengin posisi dhewe minangka a referensi ing lapangan Smartphone kasar, ora mung kanggo resistance nanging uga kanggo kinerja dhuwur.

Yen sampeyan nggoleki smartphone sing kasar lan pabrikan Doogee minangka salah sawijining merek sing dianggep minangka pilihan, mula kita bakal nuduhake sampeyan kabeh specifications Doogee V20 anyar.

Spesifikasi Doogee V20

Model Doogee V20 Kab
Prosesor 8 intine karo chip 5G
Memori RAM 8GB LPDDR4x
Panyimpenan 266 GB UFS 2.2 - expandable kanggo 512 GB karo kertu microSD
Layar utama AMOLED 6.4 inci diprodhuksi dening Samsung - Resolusi 2400 x 1080 - Rasio 20:9 - 409 DPI - Kontras 1:80000 - 90 Hz
layar sekunder Dumunung ing mburi jejere modul Photographic karo 1.05 inci
Kamera mburi Sensor utama 64 MP kanthi Artificial Intelligence - HDR - mode wengi
20 MP sensor wengi sesanti
8MP Ultra Wide Angle
Kamera ngarep 16 MP
Sistem operasi Android 11
Certificaciones IP68 – IP69 – MIL-STD-810G
Pukulaniku 6.000 mAh - Ndhukung pangisian daya cepet 33W - Ndhukung pangisian daya nirkabel 15W
Isi kothak Pangisi daya 33W – Kabel pangisi daya USB-C – Manual instruksi – Pelindung layar

Prosesor 5G

Doogee V20 Kab

Yen sampeyan ora biasane gawe anyar smartphone saben taun, sampeyan kudu miwiti kanggo nimbang kamungkinan saka milih model 5G.

Sanajan isih ana sawetara sing kudu ditindakake sadurunge jaringan 5G kasedhiya ing saindenging Spanyol lan luar negeri, entuk smartphone kaya Doogee V20 5G bakal ngidini sampeyanSeneng kacepetan internet maksimum ing piranti kanggo taun teka.

Doogee V20 dikelola dening a Prosesor 8 inti, bebarengan karo 8 GB RAM jinis LPDDR4X supaya game lan aplikasi mbukak ing kacepetan maksimum bisa.

Kanggo panyimpenan, titik liyane sing paling penting saiki nalika tuku smartphone, kanthi Doogee V20, kita ora bakal ditinggalake, amarga kalebu 256 GB saka jinis spasi UFS 2.2. Yen cendhak, sampeyan bisa nggedhekake papan nganggo kertu microSD nganti maksimal 512 GB.

Ing Doogee V20, kita temokake Android 11, sing bakal ngidini kita nginstal aplikasi apa wae sing kasedhiya ing Play Store.

Versi Android sing kasedhiya ing Doogee V20 kalebu a lapisan kustomisasi minimal, supaya ora bakal repot kanggo bisa kanggo njaluk paling metu saka iku tanpa gerah saka aplikasi sing manufaktur biasane nginstal lan sing, ing paling kasus, ora ana sing nggunakake.

Tampilan AMOLED

Doogee V20 Kab

Amarga rega layar kanthi teknologi OLED wis populer, kabeh wong pengin bisa nikmati kualitas sing ditawakake. Doogee V20 kalebu a Layar jinis AMOLED diprodhuksi dening Samsung (produsèn layar seluler paling gedhe ing donya).

Layar tekan 6,43 inci kanthi resolusi 2400 × 1080 piksel, padhange 500 nits lan kontras 80000: 1, Kapadhetan piksel 409 lan jangkoan werna 105% ing gamut NTSC.

Kajaba iku, duwe Tingkat refresh 90 Hz. Thanks kanggo tingkat refresh sing dhuwur iki, loro game kanthi aplikasi lan browsing web bakal nuduhake navigasi sing luwih cair nalika digunakake.

Doogee V20 Kab

Layar ngarep piranti iki ora mung siji sing kalebu, wiwit, ing mburi, kita uga bakal nemokake layar 1,05-inch ing mburi, mung ing sisih tengen modul kamera.

Layar mini iki bisa dikonfigurasi kanthi desain jam sing beda-beda kanggo nuduhake wektu, baterei ... ndeleng kabar lan pangeling… Yen sampeyan biasane duwe telpon kanthi layar mudhun ing meja, jinis layar iki cocog kanggo sampeyan.

3 kamera kanggo kahanan apa wae

Nalika aku kasebut ing ndhuwur, ing mburi Doogee V20, kita temokake a modul photographic dumadi saka 3 kamera, kamera sing bisa digunakake kanggo nutupi kabeh kabutuhan sing ana ing kabeh wektu, ing njaba ruangan, ing njero ruangan, ing wayah wengi ...

  • Sensor utama 64 MP karo intelijen buatan. Nduwe aperture f/1,8 lan zoom optik X.
  • Kamera saka 20 MP wengi sesanti sing ngidini kita njupuk gambar lan video ing peteng (kerjane kaya kamera keamanan).
  • 8 MP sudhut amba sing nawakake kita sudut pandang 130 derajat, becik kanggo motret monumen, klompok wong, interior ...

La "kamera ngarep doogee v20 kab Wis resolusi 16 MP.

Tahan kanggo kabeh jinis kejut

Yen sampeyan are looking for a smartphone nggronjal tahan kanggo kabeh jinis lingkungan lan kejut tanpa nyerahake teknologi paling modern, Doogee V20 minangka smartphone sing sampeyan goleki.

Doogee V20 ora mung duwe sertifikasi IP68 lan IP69K biasanipun, nanging uga kalebu sertifikasi kelas militer, MIL-STD-810.

Sertifikasi iki ora mung bakal nyegah jejak bledug utawa banyu mlebu ing piranti kita, nanging uga nglindhungi piranti saka owah-owahan dadakan ing suhu.

Batere 2 dina

Baterei sing ditemokake ing Doogee V20 tekan 6.000 mAh, kapasitas sing ngidini kita seneng piranti iki terus-terusan kanggo 2 utawa 3 dina.

Kajaba iku, kompatibel karo 33W pangisian daya cepet liwat port USB-C. Uga ndhukung pangisi daya nirkabel 15W.

Werna, kasedhiyan lan rega Doogee V20

Doogee V20 Kab

Doogee V20 bakal tekan pasar tanggal 21 Februari lan bakal ditindakake kanthi 3 warna: ksatria ireng, anggur abang y phantom grey lan 2 jinis finish: serat karbon lan matte finish. 

para ngrayakake peluncuran pasar Doogee V20, Produsèn sijine munggah kanggo Advertisement 1.000 unit pisanan kanthi diskon 100 dolar ing rega biasanipun, minangka rega pungkasan 299 dolar.

El rega biasane terminal iki, sawise promosi rampung iku 399 dolar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.