Download FB Album Mod: download foto saka Facebook menyang komputer

Saiki ana jumlah akeh alat sing bisa mbantu kita kanggo nggayuh tujuan iki, sing bisa duwe kerumitan utawa efisiensi kerja tartamtu gumantung karo browser Internet sing digunakake.

Kanggo sing wis biasa nggunakake Google Chrome lan Facebook, kita duwe solusi sing bisa download album foto menyang komputer. Alternatif iki minangka ekstensi kanggo Google Chrome, sing duwe jeneng "Download FB Album Mod" lan duwe cara kerja sing apik banget.

Cara nggunakake «Download Mod Album FB»

Kaya sing wis disaranake ing sisih ndhuwur, ekstensi sing diarani "Download FB Album Mod" mesthi kudu nggunakake Facebook ing Google Chrome. Sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku mbukak sesi ing sosial lan browser Internet iki, mengko kudu mlebu link download saka Toko Chrome.

Sawise nampa kahanan instalasi lan panggunaan, lambang sing ngidentifikasi kanthi lengkap bakal katon ing sisih tengen ndhuwur garis browser. Proses kanggo miwiti download cukup gampang, amarga mung kudu nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Bukak album foto sing pengin didownload menyang komputer.
  • Klik ing lambang sing cocog karo tambahan iki (Download Mod Album FB).
  • Pilih tombol "Biasa" supaya foto dimuat ing sawijining kaca.
  • Gunakake tombol kuning kanggo nyimpen foto ing album.

Unduh FB Album Mod

Iki dadi cara konvensional sing kudu digunakake kanggo ndownload kabeh album foto sing ana ing Facebook menyang komputer pribadi. Nalika milih opsi pungkasan, kita bakal takon papan sing pengin foto-foto kasebut disimpen lan disimpen. Ana cara alternatif liyane sing bisa digunakake kanthi ekstensi iki kanggo Google Chrome, sing kalebu kudu ndownload sawetara foto lan luwih akeh, kabeh album.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jorge ngandika

    yaiku folder gawan

bool (bener)