Cara ndownload foto saka Facebook

Speaker cerdas Facebook Juli 2018

Ngunggah foto menyang Facebook minangka sing paling umum. Umume pangguna sing duwe akun ing jaringan sosial ngunggah foto utawa video kasebut. Uga kaca sing sampeyan tindakake upload foto. Sawetara foto sing bisa narik kawigaten sampeyan lan pengin didownload. Jaringan sosial ngidini sampeyan nindakake iki ing pirang-pirang kasus. Amarga alasan iki, kita nuduhake langkah-langkah sing kudu ditindakake.

Beda karo download videoing download foto ing Facebook kita duwe cara sing asli kanggo nindakake ing jaringan sosial. Sanajan ana macem-macem cara sing bakal dicritakake ing ngisor iki. Supaya sampeyan luwih ngerti babagan cara ndownload foto.

Sanajan ing ngisor iki Kita bakal menehi sawetara cara kanggo nindakake. Amarga sanajan kita duwe cara sing kasedhiya ing jejaring sosial dhewe, ana uga cara liyane sing bisa ndownload foto menyang komputer utawa telpon, gumantung saka apa sing sampeyan karepake kapan wae.

Ngundhuh foto saka Facebook

Download foto Facebook

Cara pertama kasedhiya ing jaringan sosial dhewe. Sanajan sampeyan bisa nggunakake yen pengin ndownload mung siji foto, utawa sawetara foto. Dadi bisa digunakake ing acara sing luwih spesifik, nanging gampang banget digunakake. Kita kudu ngetik Facebook lan mbukak kiriman sing ndeleng foto sing disenengi. Dadi kaca utawa wong.

Banjur, sampeyan kudu ngeklik foto kasebut. Nalika foto mbukak ing layar, sawetara pilihan kasedhiya ing sisih ngisor foto. Salah sawijining teks sing metu yaiku pilihan, sing kudu diklik. Nalika nindakake iki, menu kontekstual cilik katon ing layar. Sampeyan bisa ndeleng manawa salah sawijining opsi yaiku ndownload.

Kanthi ngeklik pilihan iki download foto iki saka Facebook diwiwiti. Dadi foto bakal disimpen ing komputer tanpa ana masalah. Yen ngetutake proses iki ing smartphone, prosese ora bakal owah. Mung nalika ana ing njero foto, kita kudu ngeklik telung titik vertikal sing ana ing sisih tengen ndhuwur layar. Banjur pilihan kanggo nyimpen foto ing smartphone metu.

Download album lengkap

Download album Facebook

Iki minangka cara sing mung bisa digunakake karo foto utawa ing kaca sing dadi administrator. Sampeyan bisa uga wis ngunggah foto plancongan menyang Facebook, lan amarga ana masalah, foto kasebut dihapus saka komputer. Yen ngono, kita duwe kamungkinan kanggo ndownload album kasebut kanthi langsung saka jaringan sosial. Mula, kita ora prelu lunga siji-siji, kaya ing bagean sadurunge.

Kanggo nindakake iki, kita kudu ngetik album foto sing dimaksud ing Facebook. Ing njero album, kita ndeleng sisih tengen ndhuwur. Ing perangan iki sampeyan bisa ndeleng manawa ana lambang cogwheel. Ing lambang iki sampeyan kudu klik. Nalika nindakake iki, ditampilake ing pilihan, yaiku ndownload album.

Dadi, kita kudu ngeklik pilihan iki. Biasane, bakal ditampilake kabar sing bakal mbutuhake sawetara wektu kanggo ndownload set foto iki. Nanging Facebook bakal menehi kabar manawa foto wis siyap diundhuh. Bakal mbutuhake sawetara menit. Sanajan gumantung banget karo jumlah foto sing ana ing kana. Yen wis siyap, kita bakal weruh kabar ing jaringan sosial. Banjur kita bisa ndownload album, sing didownload kanthi format zip.

Ngundhuh ZIP biasane ora suwe. Sanajan bakal gumantung karo jumlah foto sing sampeyan lebokake ing album sosial ing jaringan sosial. Mula, prakara sawetara menit lan sampeyan bakal wis kasedhiya foto iki ing komputer kanthi normal.

Gunakake ekstensi ing Google Chrome

DownAlbum

Download album foto lengkap saka Facebook iku mung bisa kita lakoni karo kita. Nanging bisa uga ana kaca ing jejaring sosial sing nduweni seri foto sing disenengi, lan akeh banget kanggo didownload kanthi individu. Yen kita pengin duwe kabeh, kita bisa nggunakake ekstensi ing google chrome. Matur suwun, bisa ndownload foto saka jaringan sosial, uga bisa digunakake karo Instagram.

Ekstensi sing dimaksud diarani DownAlbum, sing bakal ngidini kita ngakses foto kasebut kanthi cara sing gampang. Bisa diinstal ing Google Chrome kanthi nyaman, ngakses link iki. Ing kene sampeyan mung kudu nerusake instalasi ing browser. Banjur, sampeyan mung kudu ngetik Facebook lan golek potret sing disenengi pangguna nalika semana.

Operasi kasebut babar pisan ora rumit. Sampeyan kudu golek foto sing disenengi ing Facebook banjur wiwiti ndownload. Kita bisa ngeklik lambang ekstensi supaya bisa diunduh. Dadi sajrone sawetara menit sampeyan bakal duwe kabeh potret kasedhiya ing komputer Proses sederhana, nanging sing ngirit pangguna akeh wektu yen ana akeh foto sing disenengi.

Download Foto Facebook ing Android

Download foto Facebook Android

Kanggo pangguna sing pengin bisa ndownload foto utawa album saka Facebook ing smartphone Android sampeyan, uga ana kemungkinan. Ing kasus iki, nggunakake aplikasi ing telpon, sing bakal nyedhiyakake kamungkinan iki kanthi cara sing gampang. Aplikasi kasebut diarani Download Facebook Photo Albums. Jeneng kasebut wis menehi pitunjuk sing jelas babagan apa sing bisa ditindakake. Babagan sing pisanan kudu didownload menyang telpon, bisa uga ing tautan iki.

Download Album Foto Facebook
Download Album Foto Facebook
Pangembang: Aplikasi X
Price: free

Banjur, nalika wis diinstal, Sampeyan mung kudu ngetik lan tindakake langkah-langkah sing bakal dituduhake. Bakal njaluk kita akses menyang akun Facebook, saengga bisa milih foto sing disenengi. Kita bisa ndownload saka album dhewe menyang foto uga pangguna sing dipengini, yaiku kanca utawa kaca.

Kanthi mung siji klik sampeyan bakal duwe kabeh potret kasebut ing smartphone Android kanthi nyenengake. Gampang digunakake, mula kudu dipikirake. Amarga ngidini ndownload foto saka Facebook ing Android, yen sampeyan pengin nggawe akeh, iku luwih gampang lan luwih cepet. Aplikasi iki gratis, sanajan ana iklan ing njero (sing ora mengaruhi operasionale).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.