Download game gratis ing Ps4, carane nindakake kanthi langkah-langkah sederhana

Saiki main game video ora larang yen wis duwe konsol saiki, kaya ing Playstation 4, Kita duwe akeh game Freetoplay sing bisa nandur modhal sajrone nganggur, sing mung pengin omah kipas utawa kondisioner dipasang. Katalog game gratis saya akeh lan amarga saya ditampa kanthi umum dening masarakat umum, sing paling populer ing kalangan pemain game santai.

Fenomena kasebut wis dipopulerake utamane dening smartphone sing mung game sing sukses yaiku game gratis sing tuku ing aplikasi. Iki amarga muter gratis, nanging akeh watesan. Watesan saka sawetara jagad utawa level winates, utawa mung nganti konten tambahan estetis kayata senjata kanggo penembake utawa rasukan sing beda. Model bisnis iki uga dianut konsol, nemokake macem-macem macem-macem ing PlayStation 4. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake kepiye cara nggawe lan desain sing paling menarik.

Endi lan kepiye cara ngakses game kasebut ing PlayStation 4?

Gampang banget kaya ngetik toko lan mudhun dhaptar menyang papan sing ditemokake "Gratis", ing njero kasebut bakal ditemokake 3 bagean:

  • Kanggo njelajah: Ngendi kita bisa ndeleng umum babagan saran saka toko, rekomendasi kasebut cenderung ganti kanthi rutin.
  • Sorotan: Ing bagean iki, kita bakal nemokake game paling apik saiki, utawa sing wis nampa warta paling gedhe.
  • Gratis: Pungkasane ing kene kita bisa ndeleng kabeh konten gratis sing ditawakake PlayStation kanthi lengkap.

Ps4 zona perang

Kita elinga, sanajan game kasebut gratis, konten ekstra sing pengin diduweni bakal dibayar. Nanging, umume game kasebut ora mbutuhake PlayStation plus, sanajan kita seneng ngrasakake luwih akeh game saben wulanAku nyaranake mbayar langganan amarga kualitas judhul iki dhuwur banget.

Guys Tiba: Knockout Ultimate

Iki dudu game gratis kaya ngono, amarga wis ana kahanan asline biaya € 19,99, nanging wulan iki Playstation Plus menehi, ora mesthi ana daya tarik sing luwih saka cukup kanggo setuju kanggo mbayar 5 € saben wulan sing regane ditambah.

Minangka game mini Battle game sing ngelingake kita babagan program televisi mitos kayata Humor Amarillo utawa Grand Prix. Pancen nyenengake kaya ngono. Saben tes dadi balapan kanthi cepet kanggo lulus tes sanalika bisa 60 pemain online saingan kanthi muter saben babak kanggo nyoba ngrampungake dhisik ing saben wong kasebut. Kayane edan tenan, amarga kajaba taruhan sing warna-warni, estetis kasebut unik banget lan nyenengake kanggo main.

World Of Warship: Legenda

Saka para pencipta World Of Tanks, jagad multiplayer iki sing ngeterake kita menyang segara dhuwur, kita bakal melu perang angkatan laut sing asli. Iki bakal ngeterake kita menyang perang sing epik lan sejarah kaya Perang Dunia II. Kita bakal duwe kapal penggedhe, kalebu operator pesawat, kapal perusak, frigat utawa kapal perang.

Kanthi luwih saka 200 kapal sing bisa dipilih saka kabeh negara sing melu konflik perang kasebut, iki minangka game video sing unik, amarga ana sawetara video game sing nggambarake realisme lan kasetyan kaya dene kapal perang. Nyenengake lan nyenengake kabeh para pecinta genre iki.

Iki, kayata FTP liyane, sing kasedhiya sawetara pembayaran mikro kanggo entuk tambahan kanggo nambah umur game video kasebut.

Warzone

Iki minangka salah sawijining game sing gratis lan ora bisa kurang, yaiku Battle Royale of Call of Duty. Game video iki njamin pengalaman pertempuran hebat antara 150 pemain. Kita temokake mode game sing ganti karo saben update kanggo menehi macem-macem macem-macem, kita bisa nemokake mode solo, duet, trios utawa quartet. Tanpa mangu-mangu, sing paling apik babagan game iki yaiku nikmati karo kanca-kanca, amarga mung bakal ilang bagean saka inti kasebut.

Mode Battle royale minangka evolusi saka apa sing katon karo Blackout ing Black Ops 4, nemokake sawetara aspek kayata Gulag, papan sing bakal pungkasane mati lan ing endi kita bakal nglawan mungsuh ing papan sing suda, sing menang tandhing iki bakal urip maneh ing budhal. Kita uga nemokake mode BootyIng mode iki, tujuane yaiku entuk paling dhuwit kanthi kolaborasi karo kolega, ngrampungake macem-macem acara kayata mateni tim mungsuh utawa nyekel wilayah.

trove

Ing kasus iki, game video MMO tumindak lan mbukak adhedhasar voxel, sing ditemokake kerajaan gedhe ing lingkungan bangunan lan struktur sing bisa rusak kanthi mungsuh, atusan barang kanggo diklumpukake, ing ngendi kita bisa nemokake sawetara digawe dening pangguna liyane, lan guo sing ora kaetung kanggo digdaya. Kita bakal duwe 12 kelas karakter sing bisa dipilih.

Yen kabeh sing ditawakake gratis ora cukup, kita bakal duwe akses menyang akeh ekstra lan mbayar ekstra ing Toko, nanging akeh-akehe mung bisa diakses kanthi main.

dauntless

Petualangan sing apik tumindak lan peran koperasi sing nganti patang pemain bakal dilamar kanggo mburu makhluk mitologis gigantic, sawetara sing dikenal minangka Behemoths, pedunung ing donya fantasi warna-warni sing bakal nguripake game video iki.

Sistem pertempuran ngelingake babagan game video liyane kaya Jiwa Peteng utawa Pemburu Monster. Kita duwe kamungkinan kanggo nggawe gaman lan peralatan pertahanan dhewe sistem kerajinan sing kuat, ing endi kustomisasi katon.

Star Trek Online

MMO adhedhasar saga Star Trek sing cepet banget, ing kana kita bakal njupuk komandan kapten federasi Planet Bersatu, Kekaisaran Klingon utawa Romawi. Kita bakal ngadhepi macem-macem misi eksplorasi, pertahanan lan pertempuran antar bintang.

Star Trek Online bakal ngidini kita ngatur kapal kanthi akeh macem-macem teknologi. Kita bisa nambah level karakter lan entuk katrampilan anyar kanggo mbela awake dhewe saka akeh bebaya sing nunggu kita ing alam semesta.

Kita bakal duwe macem-macem pembayaran mikro kanggo entuk armada sing misuwur, sanajan akeh sing bisa dipikolehi ing game kasebut.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.