Unduhan Gratis Ora Dicithak: Koleksi lan Dalan Nathan Drake ing PS4

Dolanan ing Omah

Kita duwe inisiatif "solidaritas" sing akeh banget ing bagean saka perusahaan gedhe, lan aku ujar iki kanthi tandha kutip amarga ora ana kerugiane, sanajan Dihargai yen dheweke nggawe kurungan paling nyenengake karo layanan utawa konten gratis. Sampeyan uga kudu nyathet yen latar mburi inisiatif kasebut bakal terus narik kawigaten para pelanggan sing durung duwe sadurunge lan saiki amarga krisis lagi nyoba layanane (utamane ing kasus layanan streaming), mesthine akeh sing pungkasane mbayar kok disenengi.

PlayStation lagi nindakake bagean kanthi ngumumake inisiatif kasebut Dolanan ing Omah, liwat sing bakal diwenehake marang kabeh pemain PS4 kanthi 4 game paling apik ing katalog: Uncharted: Koleksi Nathan Drake (3 game pisanan ing seri kasebut) lan Journey. Inisiatif, ing tangan liyane, duwe komitmen kanggo nggawe a $ 10 yuta kanggo ndhukung studio independen sing kerja bareng Sony.

Dolanan ing Ngarep kanthi 4 judhul gratis

Ora ditandhakake: Koleksi lan Perjalanan Nathan Drake bakal kasedhiya kanggo wektu winates liwat undhuhan digital saka tanggal 16 April jam 01:00 nganti 6 Mei 2020 jam 02:00 lan saka 15 April jam 10:00: 5 nganti 11 Mei jam 00: 2. Sony wis negesake manawa sampeyan wis ndownload game, sampeyan bisa tetep tetep tanpa wates, kanggo pangguna ing Jerman lan China, bakal nampa Knack XNUMX tinimbang Uncharted: The Nathan Drake Collection. Iki minangka pilihan sing luwih elek supaya bisa nemokake lagu ing untune ...

"Wong-wong ing saindenging jagad nindakake tumindak sing bener kanthi tetep ing omah kanggo mbiyantu nyakup COVID-19," ujare Jim Ryan, kepala Sony Interactive Entertainment. "Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo kabeh wong amarga wis nindakake jarak jauh sosial lan tanggung jawab minangka platform hiburan omah kanthi serius, mula kita bakal njaluk komunitas kita supaya terus milih lan main ing omah," ujare. "Minangka matur nuwun kanggo kabeh sing nindakake upaya kanggo nyuda dampak, Sony Interactive Entertainment seneng ngumumake inisiatif Play At Home."

"Wong-wong ing saindenging jagad nindakake tumindak sing bener kanthi tetep ing omah kanggo mbiyantu nyakup COVID-19," ujare Jim Ryan, CEO Sony Interactive Entertainment. "Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo kabeh wong amarga wis nindakake jarak jauh sosial lan tanggung jawab minangka platform hiburan omah kanthi serius, mula kita bakal njaluk komunitas kita supaya terus milih lan main ing omah," ujare. "Minangka matur nuwun kanggo kabeh sing nindakake tugas kanggo nyuda pengaruhe, Sony Interactive Entertainment seneng ngumumake inisiatif Play At Home.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.