Download majalah kanthi gratis: 3 situs web paling apik ing basa Spanyol

Majalah gratis

 

Jaman digital iku kasunyatan, apik lan uga ala. Kasunyatan sing wis kabukten manawa pers sing sithik lan sithik digunakake ing format fisik, amarga internet minangka sumber informasi sing gedhe kanggo ngganti siji klik utawa telusuran. Isih ana senenge maca koran kanthi sepi ing meja kantin nalika ngrasakake kopi utawa sarapan. Nanging umume kedadeyan adegan sing padha karo smartphone ing tangan siji lan kopi ing tangan liyane.

Aku kelingan banget nalika lunga menyang kios sing dipercaya karo semangat kanggo majalah game video favoritku amarga kajaba mung sumber informasi, dheweke menehi demo utawa poster sing mengko bakal digantung ing kamar turu. Nanging saiki demo disebar kanthi digital tanpa biaya, kanthi jumlah gedhe kauntungan nganyari saben menit. Nanging, makalah kasebut, yen ngemot warta sing salah, kita bakal nyimpen informasi kasebut nganti angsuran sabanjure. Ing artikel iki, kita bakal ndeleng situs paling apik kanggo ndownload majalah gratis.

Kaluwihan maca digital

Keuntungan utama format iki yaiku kenyamanan ora gumantung karo kios, uga ruang sing disimpen ing panyimpenan. Kita uga ora bisa lali pengaruh lingkungan nyuda panggunaan kertas kanggo jinis format iki, ana sing misale jek ora masalah, nanging penting banget amarga kertas minangka barang sing dibutuhake lan yen bisa ngirit sithik, kita bakal nggawe planet iki kanthi apik.

Kita ora bakal lali kepenak nggawa majalah ing kabeh piranti, ora ana ing endi wae, saka smartphone, iPad. Kanthi katalog sing luar biasa kanggo ndeleng majalah sing disenengi. Meh kabeh piranti duwe pamaca PDF, sing minangka format sing paling akeh digunakake kanggo jinis konten iki. Kahanan kasebut sithik banget saengga kita ora kudu kuwatir babagan panyimpenan sing ana ing piranti. Kita uga bisa ngunggah menyang méga kanggo ngakses majalah tanpa kudu ngunduh manèh.

Cara ndownload majalah kanthi gratis

Telusuri Google sing gampang menehi kita akses menyang ewonan sumber kanggo ndownload file PDF saka majalah. Nanging kita mesthi duwe keraguan utawa wedi ora ngerti persis apa sing diunduh, sanajan kita duwe antivirus sing apik, bakal menehi tahu manawa kita ora ndownload sing sejatine pengin didownload. Sawetara portal kasebut njupuk kesempatan kanggo nyelehake plugin utawa ekstensi kanggo browser, mula kita kudu ati-ati yen ora pengin kinerja browser kena pengaruh kanthi nginstal sing ora kudu.

Amarga iku, kita bakal milih situs web sing bisa ndownload majalah kanthi tanpa risik. Kabeh duwe katalog gedhe kanggo ndownload majalah utawa buku. Kanggo ndownload, kita mung kudu ngakses web lan milih file kasebut, kanthi download langsung utawa program Torrent sing disaranake web kasebut.

Kiosko.net

Situs web pertama sing bakal dibahas, Kiosko.net minangka layanan pers sing asli lan sederhana. Iki minangka layanan bendungan langsung ing endi tutup utama koran lan majalah sing paling penting ing dunya bisa dideleng. Desain kasebut minangka ide asli pangembang Hector Marcos lan fungsi banget.

Ing kaca utama, kita nemokake 5 koran saka saben bawana, kabeh mau ana ing versi Inggris lan Spanyol. Tutup kasebut bisa ditambah kanthi ngobahake kursor mouse menyang kana. Kajaba iku, bisa ditambah maneh yen ngeklik tutup karo klik utama. Yen kita ngeklik maneh, bakal nggawa kita menyang link koran sing dimaksud.

Kindle Unlimited

Kita duwe akeh pilihan pers tertulis Spanyol, lan ing antarane kita bisa nemokake sawetara genre sing bisa dipilih. Antarane "Koran Saben Dina", "Majalah", "Majalah Komputer", "Majalah Budaya" lan liya-liyane. Ing antarane bagean sing paling misuwur, kita uga nemokake majalah olahraga lan majalah gosip sing ora mesthi diragukan minangka masarakat umum.

Aku kudu ujar manawa kaca iki minangka salah sawijining sing paling apik sing bisa ditemokake ing internet, amarga ora mung ngidini kita mriksa kabeh pers sing nganggo basa Spanyol, nanging uga menehi kita akses menyang kabeh pers asing, dadi yen ngerti basa, kita bakal ngerti kabeh kedadeyan ing jagad iki.

Majalah PDF

Mesthi iki minangka pihak hebat ing sektor kasebut babagan maca media, nanging ing kasus iki, konten mayoritas kabeh ana ing basa Inggris. Nduwe katalog ekstensif sing bisa ditemokake ing meh kabeh subjek. Thanks kanggo mesin telusuran sing kuat, kita bakal bisa nemokake apa wae sing digoleki, sanajan kaya sing dakkandhakake, umume asil bisa uga nganggo basa Inggris.

Majalah Gratis

Mesthi wae, kita bisa nambah filter menyang telusuran kasebut, ing antarane kalebu filter basa, mula yen mung nggoleki basa tartamtu, mula bakal ditemokake. Tanpa mangu-mangu minangka salah sawijining situs web pers PDF sing paling lengkap ing internet. Nanging tanpa mangu-mangu Kita bakal kekurangan yen mung golek majalah nganggo basa Spanyol.

Kita duwe akeh konten saka majalah olahraga utawa majalah gosip, sanajan bisa uga ora anyar, mula yen sampeyan pengin duwe paling anyar ing basa Spanyol, Kiosko.net pancen pilihan sing luwih apik tinimbang iki.

Espamagazine

Kita tekan situs web sing paling langsung kanggo aku, bareng mlebu, kita nemokake terbitan paling anyar kita nemokake majalah olahraga, jantung, motor, lan liya-liyane. Jeneng situs web kasebut nuduhake manawa ing kasus iki meh kabeh konten ana ing basa Spanyol, nanging masalah karo situs web iki yaiku umume kontene wis ketinggalan jaman. Temokake majalah 2016 ing antarane sing paling misuwur ing sampul kasebut.

Majalah Gratis

Yen sampeyan pengin maca babagan tanpa wates wektu, tanpa mangu-mangu sampeyan bisa nyedhiyakake macem-macem majalah motor, sing bisa kita lakoni tanpa diskriminasi temporal. Ing antarane tab sing kudu dipilih, kita nemokake bagean saka panulis, genre lan seri. Kita nemokake meh kabeh majalah sing bisa dipikirake, kalebu komik utawa buku masak.

Situs paling apik kanggo ndownload majalah olahraga

Ora diraguhi, rekomendasi kita yaiku Kiosko.net, amarga pasar multimilyar dolar, akeh portal sing ditutup, dadi tawaran diwatesi. Sanajan ing Kiosko.net kita nemokake kabeh sing bisa kita bayangake babagan olahraga. Paling apik, kaca iki pancen sah, mula ora prelu kuwatir.

Iki ngidini kita ndownload pirang-pirang judhul, ing antarane bisa nemokake bal-balan, motor, tenis, basket utawa atletik. Katalog bisa uga diwatesi karo bab sing padha karo komentar sadurunge, nanging yen dianggep gratis, mula kita ora bisa menehi akeh kekurangan.

Situs paling apik kanggo ndownload majalah saka jantung

Pungkasan, kita bakal menehi referensi babagan download PDF tema jantung, sawijining tema sing mesthi ana ing negara kita. Ora diraguhi, majalah gosip nyapu kios, dadi salah siji saka sawetara sing tetep urip. Majalah kaya Hola, Cosmopolitan, interviú utawa Clara kalebu sing paling misuwur.

Disaranake sampeyan PDF-Buta, portal sing duwe katalog topik iki, nggawe salah sawijining kaca sing paling disaranake. Sanajan aku dhewe kudu ngomong kaya ngono Aku isih seneng karo Kiosko.net. Sanajan luwih akeh pilihan sing kita duwe luwih apik, amarga iki bisa uga kedadeyan amarga ana kesempatan, mula luwih becik yen kasedhiya akeh pilihan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.