Cara ndownload video Facebook

Speaker cerdas Facebook Juli 2018

Konten video wis ana ing web. Uga ing jejaring sosial dadi pilihan sing populer banget. Amarga alasan iki, saya akeh fasilitas kanggo nggawe lan nuduhake konten video. Facebook wis dadi jaringan sosial sing paling promosi jinis iki.

Ana kemungkinan nalika sampeyan nggunakake Facebook, ana video sing narik kawigaten lan sampeyan pengin ndownload. Sanajan jaringan sosial ora nyedhiyakake kita alat asli kanggo iki. Untunge, ana macem-macem cara kanggo ndownload video sing sampeyan wis weruh ing jaringan sosial. Kita nuduhake sampeyan carane ing ngisor iki.

Kaya sing wis diandharake sampeyan carane download video saka Instagram, utawa cara saka download video saka Twitter, kita iya padha saiki nganggo jaringan sosial sing paling akeh digunakake ing jagad iki: Facebook. Siap nemokake cara kasebut?

Facebook

Download Video Facebook ing Windows lan Mac

Yen sampeyan nggunakake komputer Windows utawa Mac kanggo ndownload video sing wis katon ing jaringan sosial, banjur sampeyan duwe sawetara opsi sing kasedhiya. Amarga kita bisa nindakake liwat kaca web, utawa mesthi nginstal ekstensi ing Google Chrome sing mbantu ngundhuh video kasebut. Kita nerangake luwih lengkap babagan saben cara ing ngisor iki.

Saka web

FBDown

Kasedhiya kaca web sing ngidini kita ndownload video sing wis katon ing jaringan sosial. Pisanan sing kudu kita lakoni yaiku menyang Facebook lan goleki kiriman sing wis dideleng video kasebut manawa kita kepengin ndownload ing kasus iki. Ing kiriman sing ditemokake video iki, kita kudu ngeklik tombol mouse ing sisih tengen ing video kasebut sing dadi minat kita. Mengkono bakal nggawe sawetara opsi.

Salah sawijining pilihan sing ditampilake ing dhaptar iki yaiku nuduhake URL video kasebut. Klik banjur bisa nyalin URL video iki. Sabanjure, yen URL disalin, kita mung kudu nggunakake situs web sing ngidini ndownload konten iki menyang komputer.

Ing pangertene iki, pilihan paling apik sing kasedhiya yaiku FBDown.net, sing bisa dibukak ing link iki. Sampeyan mung kudu nindakake ing situs web iki yaiku tempel url sing nembe disalin menyang facebook banjur pencet tombol unduh. Sawetara detik, video kasebut bakal kasedhiya ing komputer.

Ekstensi / aplikasi browser

Facebook

Salah sawijining pilihan sing disenengi para pangguna yaiku gunakake ekstensi ing browser, biasane Google Chrome. Kanthi cara iki, amarga ekstensi kasebut, kita bakal bisa ndownload video sing wis katon ing jaringan sosial langsung menyang komputer. Iki minangka cara liya sing bisa digunakake kanthi sampurna, lan bisa digunakake tanpa masalah.

Situs web sing wis dibahas ing ndhuwur, FBDown.net, duwe ekstensi dhewe kanggo Google Chrome. Dadi sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo ndownload video kasebut saka Facebook. Sampeyan bisa ngakses ekstensi link iki. Ing kono sampeyan mung kudu nginstal ing browser lan sampeyan bisa miwiti nggunakake. Sampeyan bakal ngidini sampeyan ndownload video langsung menyang komputer, kanthi format MP4.

Iku ora mung pilihan sing kasedhiya ing babagan iki. Amarga ana ekstensi liyane sing kasedhiya ing toko Google Chrome. Sampeyan bisa uga ngerti sawetara wong. Nanging kita ora mung bisa nggunakake ekstensi, amarga ana uga aplikasi sing kasedhiya kanggo ngatur download video Facebook, lan liya-liyane. Pilihan sing paling apik yaiku JDownloader, sing bisa dideleng situs web dhewe ing kene.

Iki minangka aplikasi sing bisa digunakake ing komputer kanggo ndownload video. Sing paling apik yaiku bisa download macem-macem video sekaligus nggawe nggunakake. Soko sing ngidini kita ngirit wektu lan nggunakake luwih akeh. Dadi minangka alternatif liyane sing apik. Aplikasi iki bisa digunakake karo kabeh sistem operasi komputer. Supaya sampeyan bisa nggunakake ing Windows, Linux utawa Mac tanpa masalah.

Download Video Facebook ing Android

Downloader video kanggo Facebook

Yen sampeyan pengin ndownload video Facebook ing telpon Android, opsi kasebut bakal beda-beda. Sanajan kita bisa nggunakake a aplikasi sing bakal ngidini kita ndownload ing piranti kabeh video sing dadi minat kita ing jaringan sosial. Ing Play Store, ana sawetara aplikasi sing kasedhiya saiki, sanajan ana sing luwih bisa ngrampungake misine.

Aplikasi iki diarani Video Downloader kanggo Facebook, sing bisa didownload kanthi gratis ing telpon Android link iki. Operasi kasebut pancen gampang. Kita mung kudu mlebu menyang jaringan sosial nganggo aplikasi iki, lan mung kudu nemokake video sing disenengi.

Kita milih lan banjur bisa didownload ing telpon Android. Unduhan kasebut bakal diwiwiti sawetara detik lan video bakal disimpen, ing format MP4, ing telpon. Iki bakal ngidini kita ngasilake utawa nindakake apa sing dikarepake. Kita ora bakal nemoni masalah ing babagan iki.

Download Video Facebook ing iOS

logo facebook

Yen sampeyan duwe piranti karo iOS minangka sistem operasi, kayadene iPhone, kita uga duwe sawetara opsi. Sanajan minangka sistem operasi sing nemtokake sawetara watesan, kita ora bakal nemoni masalah nalika ndownload video saka Facebook ing iPhone. Maneh kita bakal nggunakake aplikasi iki.

Ing kasus iki, aplikasi sing bakal digunakake diarani Documents by Readdle, sing bisa sampeyan lakoni download gratis ing kene. Sawise diinstal ing iPhone, ing app kasebut duwe browser ing garis utama. Kita pindhah menyang kono lan nulis URL iki: http://es.savefrom.net/

Banjur kita menyang Facebook lan golek video sing pengin didownload. Sing kudu kita lakoni yaiku salin link video kasebut, kaya sing wis daktindakake ing ndhuwur. Kita nyalin URL, pisanan ngeklik bareng banjur nyalin URL. Banjur kita bali menyang aplikasi kasebut, ing browser. Ing kana, kita kudu nempelake tautan sing wis disalin ing Facebook. Banjur pilihan download bakal ditampilake.

Kanthi cara iki, kita bisa ndownload video kasebut ing iPhone kanthi cara sing gampang. Ing sawetara detik, kita bakal duwe telpon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.