Cara ndownload video saka Instagram

Jajak Pendapat ditambahake ing Instagram Stories

Video wis dadi salah sawijining format sing paling akeh digunakake ing jaringan sosial. Saben kita ndeleng kepiye kedadeyan kemungkinan liyane nalika ngunggah video ing jaringan kaya Instagram, sing malah duwe platform video anyar. Uga ing jaringan sosial liyane kayata Facebook utawa Twitter duwe peran utama. Sanajan salah sawijining masalah sing diadhepi pangguna yaiku carane ndownload video sing wis diunggah ing jaringan sosial kasebut.

Bubar iki nuduhake cara sing bisa ditindakake download video Twitter. Saiki giliran sampeyan nindakake perkara sing padha karo Instagram. Jaringan sosial foto nggawe luwih akeh ruangan kanggo video, lan bisa uga ana siji sing sampeyan seneng lan sampeyan pengin disimpen ing komputer utawa telpon.

Instagram ora menehi alat asli sing ngidini kita ndownload video kasebut sing diunggah pangguna liyane. Dadi, kita kepeksa nggunakake alat pihak katelu supaya bisa entuk. Untunge, pilihan alat kasebut wis saya suwe saya suwe. Dadi saya gampang.

Gambar ikon Instagram

Ing kene kita nerangake cara kita bisa ndownload video iki gumantung saka piranti. Apa sampeyan nggunakake jaringan sosial ing telpon Android, ing versi desktop utawa ing piranti iOS. Mangkono, sampeyan bisa ndownload video kasebut kapan wae tanpa ana masalah.

Download Video Instagram ing Android

Jaringan sosial kasebut asline digawe kanggo ponsel, sanajan wis suwe duwe versi desktop. Nanging mayoritas pangguna ngakses saka smartphone. Yen sampeyan duwe telpon Android, kita bakal nemokake sawetara cara kanggo ndownload video kasebut. Cara paling gampang yaiku nggunakake aplikasi. Ing Play Store, kita duwe akeh aplikasi sing menehi kemungkinan iki.

Pilihan sing paling apik ing babagan iki yaiku Video Downloader kanggo Instagram. Thanks kanggo aplikasi iki, sing bisa didownload kanthi gratis ing link iki, kita bisa ndownload video ing telpon Android sing diunggah pangguna liyane ing jaringan sosial. Lan cara kerjane pancen gampang, mula kita ora bakal nemoni masalah bab iki. Sawise didownload, kita mung kudu ngetik Instagram dhewe.

Ing kana kita kudu nemokake video sing wis katon kaya sing disenengi. Banjur klik ing telung titik vertikal sing katon ing sisih tengen ndhuwur layar. Kita bakal entuk sawetara pilihan ing menu konteks, kalebu ing endi kita nemokake kamungkinan kanggo nyalin URL saka kiriman kasebut. Kita ngeklik pilihan iki lan URL bakal disalin menyang clipboard. Banjur, kita ngetik app sing wis didownload ing telpon Android.

Ing aplikasi iki, sing kudu kita tempel URL sing nembe disalin. Video sing wis dideleng ing Instagram lan pengin didownload banjur bakal ditampilake ing layar. Kita kudu ngeklik lambang nuduhake, ing ngendi kita bakal duwe kemungkinan ndownload. Klik ing pilihan iki lan download bakal diwiwiti. Ing sawetara detik kita bakal duwe video ing telpon Android.

ikon instagram

Download Video Instagram ing PC

Versi desktop aplikasi wis entuk kasedhiya. Saiki, kita bisa nindakake akeh tumindak, ngidini kita navigasi ing antarane profil akun sing ditututi kanthi nyenengake. Mula, kita bisa uga nemokake video ing acara kasebut. Lan yen nggunakake komputer, kanthi Google Chrome minangka browser, kita duwe sawetara opsi.

Download langsung

Download video Instagram

Ana trik sing gampang banget supaya kita bisa ndownload video tanpa prelu kaca utawa nginstal ekstensi ing browser. Sing kudu kita lakoni yaiku ketik profil Instagram ing endi video sing disenengi karo kita A.S. Nalika ana ing profil lan video kasedhiya, klik ing sisih tengen, tanpa ngetik kiriman. Banjur pilih opsi "link mbukak ing tab anyar".

Nalika mbukak ing tab anyar, alamat video kasebut kaya mangkene: https://www.instagram.com/p/Bpw1bBIl775/. Siji-sijine sing kudu kita lakoni yaiku ngowahi URL sing dikepengini. Sampeyan mung kudu nambah qq sadurunge Instagram, mula kita bakal bisa ndownload. Dadi URL bakal dadi: https://www.qqinstagram.com/p/Bpw1bBIl775/. Banjur tekan tombol enter ing bilah alamat.

Bakal mbutuhake sawetara wektu, nanging bakal nyebabake a kaca sing bisa didownload kanthi langsung. Tombol download bakal katon ing layar, yaiku tombol sing kudu kita pencet ing kasus iki. Mangkono, kita ndownload video kasebut ing komputer kanthi cara sing gampang.

Ekstensi

Kisah Instagram

Google Chrome wis kasedhiya akeh ekstensi, berkat kita bisa ndownload video iki sing dideleng ing Instagram ing PC. Dadi, kita mung kudu nginstal ekstensi kasebut lan nalika nonton video, kita mung kudu klik tombol undhuhan, sing nggampangake proses kanthi cara sing luar biasa.

Ana ekstensi sing apik sing bakal ngidini kita ndownload kabeh jinis konten sing diunggah ing jaringan sosial. Ekstensi sing dimaksud diarani Downloader kanggo Instagram, sing bisa didownload ing Chrome ing link iki. Matur suwun, sampeyan bisa ndownload foto lan video sing diunggah ing jaringan sosial. Pengoperasine uga gampang banget, nalika nginstal ing browser, kita kudu ngetik jaringan sosial.

Nalika ngetik profil, yen masang kursor ing video utawa foto, bakal dingerteni apa sing dipikolehi ing sisih ndhuwur iku pilihan kanggo ndownload. Dadi, kita mung kudu ngeklik, supaya bisa ndownload video utawa foto sing disenengi kanthi cara sing gampang. Kabeh mau bakal didownload kanthi otomatis menyang komputer lan saiki kita bisa nyimpen utawa nggarap. Ing video, video kasebut mesthi diunduh ing format MP4.

Download Video Instagram ing iPhone

Regrammer

Karo iPhone uga padha karo Android, pilihan sing paling apik lan paling gampang ing gati yaiku nggunakake aplikasi. Ing App Store, kita nemokake akeh pilihan kanggo ndownload video saka Instagram, sing operasine padha. Pilihan sing apik, sing nduweni rating pangguna sing positif, yaiku Regrammer, sing bisa didownload ing tautan iki.

Yen wis nginstal ing iPhone, kita kudu bukak dhisik ing Instagram lan goleki video sing disenengi ing kasus iki. Ing sisih tengen ndhuwur layar, kita entuk telung titik vertikal, sing kudu ditekan. Kanthi mangkono, bakal ana pirang-pirang opsi, ing antarane kita nemokake sing bisa nyalin URL video kasebut. Kita klik ing.

Banjur ketik Regrammer lan kita bakal weruh yen kothak katon ing layar. Apa sing kudu kita lakoni yaiku nempelake url sing nembe disalin. Banjur klik tombol pratinjau kanggo ndeleng apa sejatine video sing kita minat unduh. Sabanjure, klik tombol nuduhake lan kita bakal entuk sawetara opsi. Kita kudu ngirit tabungan.

Kanthi cara iki, video kasebut bakal disimpen ing iPhone. Dadi proses ndownload video saka jaringan sosial sing populer gampang banget amarga aplikasi iPhone gratis iki.

Apa sampeyan pengin entuk pengikut ing Instagram? Temokake tips paling apik kanggo nindakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.