Download wallpaper Galaxy Note 7 saiki

Samsung

Kanggo kita kabeh sing seneng diluncurake ing pasar ponsel, kita wis pirang-pirang dina ngenteni ngenteni presentasi resmi anyar Galaxy Note 7, sing bakal ditindakake tanggal 2 Agustus. Thanks kanggo macem-macem bocor sing kedadeyan, kita wis ngerti meh kabeh ciri unggulan Samsung anyar lan uga wis bisa ndeleng desain ing sawetara kesempatan.

Dina iki, kita uga bisa nawakake sampeyan, thanks kanggo Otoritas Android, ing kamungkinan ndownload wallpaper sing bakal ditemokake ing Samsung Galaxy Note 7. Iku luwih saka biasane yen saben smartphone anyar sing cocog karo pasar nggunakake wallpaper dhewe lan Galaxy Note sing anyar ora bakal dikecualian.

Sawetara wallpaper iki ora anyar kanggo umume kita, amarga kita bisa ndeleng sadurunge lan liyane yen pancen anyar. Yen sampeyan pengin ndownload dana sing bisa digunakake ing Galaxy Note 7, Kita wis ngiwa link download ing pungkasan artikel iki. Ora perlu diandharake manawa unduhan kasebut gratis lan sampeyan bisa nggunakake dana kasebut ing piranti seluler apa wae.

Saiki, kanggo ngerti Galaxy Note 7 anyar, kita kudu terus ngenteni sawetara dina maneh, sanajan kita bakal luwih cedhak karo salah sawijining terminal sing kita kuatir bakal merevolusi pasar.

Apa pendapat sampeyan babagan wallpaper anyar Galaxy Note 7 sing bakal ditampilake kanthi resmi mung sawetara dina?.

Unduh - Wallpaper Samsung Galaxy Note 7


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   fran tonak ngandika

    Nuwun sewu, nanging ora ngidini aku ngunduh dana saka flipboard utawa saka web, aku njaluk koneksi internet nalika nyambung karo wifi utawa data.

  2.   Marian ngandika

    Mengkono uga kanggo kula

  3.   Iki padha ngandika

    Dheweke ora bisa

  4.   R2D2 ngandika

    Thanks kanggo kontribusi sampeyan, nanging dana iki ora apik, ora apik kanggo Samsung.