dr.fone: Alat kanggo mindhah lan mulihake WhatsApp ing iOS lan Android

dr.fone

Sampeyan bisa uga ing wektu tartamtu ganti saka siji smartphone Android menyang liyane nganggo iOS utawa kosok balene. Proses transfer data ora mesthi langsung. Kajaba iku, ana aspek sing mesthi kuwatir karo pangguna, yaiku obrolan ing WhatsApp. Amarga sampeyan pengin ngirim kabeh data app saka telpon siji menyang telpon liyane. Nanging kita ora ngerti kepenak. Ing babagan iki, dr.fone minangka pitulung sing apik.

Thanks kanggo alat iki, kita bakal bisa transfer WhatsApp saka smartphone Android menyang iOS siji utawa uga kosok balene. Supaya kita duwe kabeh data sing digunakake ing aplikasi olahpesen sing populer kapan wae. Iki minangka salah sawijining fitur sing kasedhiya ing dr.fone. Bisa uga paling menarik kanggo akeh wong.

Apa sing diarani dr.fone

logo dr.fone

Wondershare - dr.fone Yaiku a alat sing menehi seri fungsi kanggo smartphone, iOS lan Android. Thanks kanggo, kita duwe kamungkinan kanggo nindakake tumindak tartamtu ing telpon. Ana kemungkinan kanggo ndandani masalah telpon, mulihake data, mbusak data saka piranti kanggo nglindhungi privasi utawa pamulihan data. Sanajan fungsi lintang ing dr.fone yaiku mulihake aplikasi sosial.

Babagan fungsi iki sing bakal dibahas ing kasus iki. Thanks kanggo iku kita duwe kamungkinan kanggo ekspor utawa transfer obrolan iki ing WhatsApp saka siji smartphone menyang liyane kanthi cara sing gampang kanggo pangguna. Dadi prosese aman, gampang lan cepet banget sawayah-wayah. Tanpa mangu-mangu, alat sing dienteni akeh lan bisa uga kanthi cara dr.fone.

Kepiye fitur iki bisa digunakake ing dr.fone

Thanks kanggo fitur iki, bakal bisa mindhah obrolan iki ing antarane smartphone Android lan iOS, ing kaloro arah. Proses panggunaan ora akeh komplikasi, amarga kita bakal bisa langsung. Kita mung kudu ndownload dr.fone ing piranti, ing kasus iki ing komputer, lan miwiti. Nalika mbukak, kita duwe fungsi sing kasedhiya yaiku Mulihake Aplikasi Sosial.

Thanks kanggo fungsi iki bisa pass WhatsApp antarane Android lan iPhone utawa saka siji smartphone menyang smartphone liyane kanthi cara sing gampang. Mula, nalika dr.fone mlaku, iki fungsi sing kudu dipilih dhisik. Banjur, program iki bakal njaluk pangguna milih aplikasi sing pengin ditransfer obrolan kasebut, yaiku WhatsApp. Mula, sampeyan kudu ngeklik WhatsApp ing kasus tartamtu iki.

Sabanjure, klik ing pilihan pesen Transfer WhatsApp. Banjur, loro smartphone sing dimaksud kudu disambungake karo komputer. Salah siji loro smartphone Android, loro iPhone utawa siji model. Yen wis nyambung menyang komputer, sampeyan kudu pencet tombol transfer supaya prosese bakal diwiwiti. Sabanjure, dr.fone biasane nampilake sawetara pesen peringatan, sing kudu ditampa. Banjur, proses transfer obrolan WhatsApp iki bakal diwiwiti saka siji piranti menyang piranti liyane.

Yen wis rampung, sampeyan kudu mbukak WhatsApp ing smartphone anyar, sing jarene data wis ditransfer. Dadi, ing app sampeyan mung kudu mulihake chat iki. Dadi kita bakal duwe kabeh obrolan sing kasedhiya ing app maneh amarga thanks kanggo dr.fone. Proses kasebut ora rumit lan rampung kanthi resmi sajrone sawetara menit.

Gawe serep lan pulihake obrolan WhatsApp

Pulihake dr.fone

Sanajan transfer ora mung siji-sijine sing ngidini sampeyan nindakake. Amarga uga nawakake pangguna kemampuan kanggo rserep utawa pulihake obrolan WhatsApp Kanthi cara sing sederhana. Sing mesthi wae dadi pilihan sing lengkap. Kabeh iki bisa ditindakake ing fungsi sing padha karo sing digunakake ing bagean sadurunge.

Iki ngidini pangguna nggawe serep obrolan supaya ora ana data sing ilang kapan wae. Iki gampang ditindakake. Ing pilihan iki Restore App Sosial sing wis dilebokake sadurunge, kita uga duwe pilihan kanggo nggawe cadangan, mula kita bisa nggawe serep menyang obrolan app. Iki minangka prekara sing kudu kita lakoni nalika telpon kasebut nyambung karo komputer, supaya bisa digunakake.

Saliyane, kita duwe kamungkinan kanggo mulihake obrolan nggunakake dr.fone. Sawise nggawe serep, nalika aplikasi olahpesen kabuka ing telpon, sampeyan wis duwe pilihan iki kanggo mulihake Pesen WhatsApp menyang Piranti. Banjur sampeyan mung kudu milih file sing pengin dipulihake, yen ana sawetara salinan serep sing digawe. Kajaba iku, pangguna diwenehi kamungkinan kanggo milih obrolan ing aplikasi sing pengin dipulihake. Dadi pangguna duwe tembung pungkasan ing pangertene iki tanpa ana masalah.

Cara ndownload dr.fone

Dr.fone download

Kaya sing sampeyan ngerteni, dr.fone minangka alat sing migunani banget kanggo jutaan pangguna ing saindenging jagad. Mula, yen sampeyan arep lunga saka Android menyang iOS utawa kosok balene, iki minangka aplikasi sing bisa nggawe proses iki luwih gampang ing kabeh wektu. Kajaba iku, menehi akeh fungsi, kajaba sing wis kasebut. Iki minangka program sing kudu didownload menyang komputer, kompatibel karo Windows lan Mac.

Yen pengin nggunakake dr.fone, kita bisa ndownload app kanthi gratis ing komputer, saka link iki. Sanajan fungsi mulihake sosial iki sing bakal dibahas, iku app mbayar. Kasedhiya seri seri pembayaran, supaya sampeyan bisa milih sing paling apik, gumantung saka panggunaan sing pengin. Sampeyan bisa ndeleng ing web kabeh rencana sing kasedhiya.

Ing kasus apa wae, luwih becik nggunakake panggunaan sing bakal digawe, sadurunge ndownload app iki. Supaya sampeyan bisa ndeleng manawa sejatine migunani kanggo pangguna. Mangkono, bakal luwih gampang milih rencana sing cocog karo apa sing sampeyan goleki. Sanajan sampeyan duwe kamungkinan kanggo nyoba gratis, mesthine bakal mbantu sampeyan babagan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->