Dr.Mario saiki kasedhiya kanggo iOS lan Android kanthi gratis

Smartphone

Sawetara dina kepungkur, kita ngomong babagan peluncuran sing bakal diluncurake saka game anyar sing Nintendo wis siyap kanggo pangguna iOS, sepisan maneh dheweke terus ngetes Super Mario, wektu iki kanthi judhul sing paling ringkes lan serbaguna, nanging ora kalah nyenengake Dr Mario.

Pasti Dr. Mario wis dirilis kanggo iOS lan Android lan sampeyan bisa nikmati kanthi gratis. Temokake kesan pertama babagan game populer sing pengin Nintendo tampilake ing layar iPhone kanthi cara paling cepet lan gampang sing bisa dibayangake, lan kita bakal menehi petunjuk, dheweke wis nyulam.

Game iki bobote kaget, Yen aku kelingan kanthi bener, ora bakal tekan 200 MB nalika mutusake download saka iOS App Store. Yen ora apik, kanggo sing ngerti Dr Mario sadurunge main sadurunge ora butuh sejarah akeh banget, mula luwih becik menehi tutorial lan ana sawetara perkara sing owah ing babagan gameplay amarga logika kudu nggunakake layar tutul ing, Nanging tinimbang sistem tombol, aku kudu ujar manawa proyek iki wis rampung kanthi apik, intuisi banget lan bisa dimainake paling cilik nganti paling veteran.

Mekanik padha karo biasane, nggabungake paling ora telung warna sing padha ing bantalan, kalebu sawetara elemen kayata blok sing nggawe kita mikir liyane. Tingkat sing wis dimainake saiki ora nyuda nyawa, yaiku, bisa muter kaping pirang-pirang sing dikarepake, sanajan kalebu pembayaran integral, kepiye uga ngelingi manawa game kasebut duweni Nintendo. Beda karo game merek liyane, iki bakal disinkronake langsung karo Game Center lan ngirit supaya kita ora nggunakake Nintendo ID, sanajan bisa digunakake.

Dr. Mario World (Link AppStore)
Dr. Mario Worldfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.