Dragalia Lost, game seluler Nintendo pisanan ing taun iki

Reuters lan Nintendo nembe nerbitake warta babagan game pertama Nintendo kanggo piranti seluler kanthi sistem operasi iOS lan Android, Dragalia Lost. Game iki bakal dadi sing pertama teka saka perusahaan Jepang ing taun 2018 iki lan bakal diluncurake dhisik ing Jepang, Taiwan, Hong Kong lan Macau, sadurunge tekan Amerika lan Eropa.

Kayane ora rame banget kanggo ngluncurake judhul anyar lan pancen Nintendo mesthi tumindak kaya ing rilis anyar, mula ora cepet-cepet. Judhul sing paling anyar dirilis yaiku Super Mario Run, Animal Crossing utawa Fire Emblem Heroes, saiki sing sabanjure dadi Dragalia Lost.

Diumumake nanging ora ana tanggal resmi

Tanpa mangu-mangu, game anyar iki duwe kabeh gaya Jepang lan bisa dadi sukses anyar kanggo perusahaan yen dirilis kanggo ponsel, nanging saiki ora ana tanggal resmi. Sing ora jelas karo kita yaiku endi rong judhul sing bakal teka sadurunge, yen anyar Dragalia Lost utawa Mario Kart Tour sing diumumake sadurungeEwadene, iki minangka rong game sing beda banget, mula kita ora yakin bakal mengaruhi pangguna sing ngarepake siji utawa liyane.

Nintendo mlebu ing game smartphone kanthi pungkasan amarga kabeh wong wis suwe njaluk sumbangan ing sektor iki, nanging sejatine sithik mbaka sethithik njupuk sawetara kue sing gedhe yaiku game seluler. iOS lan Android minangka sistem sing dipilih kanggo rilis lan ing kasus iki bakal padha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.