Dreame D10 Plus, pembersih vakum ngosongake diri sing lengkap banget [Analisis]

Pembersih vakum robot wis nggawe lompatan kualitas ing jaman saiki supaya urip luwih gampang, yen bisa, lan Nggawe jeneng jenengku Wis suwe nawakake produk sing cocog karo standar kualitas / rega sing misuwur ing pasar kanggo piranti reresik lan otomasi omah.

Mulane, analisis kita babagan salah sawijining peluncuran merek sing paling ambisius ora bisa ilang. We nganalisa anyar Dreame D10 Plus, robot vacuum cleaner kanthi tank kosong sing dirancang kanggo bisa digunakake sajrone 45 dina tanpa komplikasi. Temokake karo produk Dreame anyar iki, yen pancene worth lan apa rahasiane.

Bahan lan desain

Ing tampilan njaba, Dreame ora pengin ngadeg metu, nawakake piranti sing ora mung meh padha karo merek liyane, nanging uga ngelingake kita babagan Roborock, kanggo menehi conto perusahaan kanthi standar kualitas sing padha. Kanggo alasan iki, nduweni ukuran 349x350x96,3 milimeter kanggo bobot sing durung dilapurake dening merek nanging ngluwihi 4,5Kg. Minangka sampeyan bisa ndeleng ing foto lan video sing ngiringi analisis iki, kita duwe model putih, kanthi rincian abang lan oranye, soko sing wis diiringi merek wiwit wiwitan.

Ing sisih liya, kita duwe pangkalan pangisi daya lan kubus kosong, piranti kanthi ukuran 303x403x399 millimeters karo kapasitas kanggo 2,5 liter saka rereget lan sing duwe desain, sepisan maneh cukup dikenali.

Minangka asring kasus ing ngimpi, konsistensi saka piranti lan kualitas wikan cukup dhuwur, kang menehi kita sawetara kapercayan, utamané considering jinis piranti ing pitakonan, kang kekiatan penting.

Isi kothak

Ing cove saka Dreame D10 Plus kita uga bakal nemokake, saka piranti kasebut dhewe, adaptor daya tanpa sumber daya, yaiku mung kabel, amarga sumber daya kalebu ing jero kotak kosong lan ngisi daya. Kanggo bagean kasebut, kita duwe wadhah rereget, adaptor lan mop kanggo scrubbing, sikat tengah hibrida kanthi bristles nilon lan silikon kanggo kabeh jinis permukaan, sikat sisih lan tas sing dicocogake kanggo ember kosong.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ora spare parts sing klebu Iki kudu dituku salah siji ing situs web resmi dreame, utawa gagal ing macem-macem titik adol kayata Amazon. Mengko kita bakal ngomong babagan penentu liyane kayata tas sistem swadaya.

Karakteristik teknis

Dreame D10 Plus nduweni sistem nyedhot 4.000Pa, cukup dhuwur utawa paling sethithik ing ndhuwur piranti jinis iki, sing regane luwih murah biasane kira-kira setengah daya nyedhot lan sing regane luwih murah meh ora nambah.

Kanggo navigasi ing saindhenging omah sampeyan nggunakake sensor LiDAR ing basis kanthi kemampuan kanggo mindhai radius 8 meter kanggo nggawe pemetaan dinamis lan cerdas. Kanthi cara iki, kanthi cepet lan efektif nyegah alangan. Ing bagean iki, Dreame D10 Plus wis mindhai lantai watara 70m2 mung ing sepuluh menit. Iki mbantu nindakake reresik sing cukup efisien, amarga kita wis bisa verifikasi.

Kanggo sistem scrubbing, nduweni telung tingkat kelembapan sing beda. Nanging, lan aku biasane ngomong karo bab iki, sistem isih adhedhasar sethitik liyane saka moistening mop sing mengko bakal geser ing lantai. Iki, ing lantai keramik, asring nyebabake tandha kelembapan lan ing lantai kayu utawa kayu, ora dianjurake. Biasane ora menehi ganti rugi kanggo entuk manfaat sing dipikolehi, sanajan bisa nyukupi pangarepan amarga telung tingkat, Jinis piranti iki isih adoh saka nawakake pengalaman scrubbing kanggo cocog.

Wis baterei 5.200 mAh, Kita ora ngerti persis apa tegese ing wektu, apa kita cetha bab iku kanggo test 70m2 wis migunakaken watara 30% saka baterei kasedhiya. Sanajan wektu pangisian daya udakara rong jam, nanging angel kanggo ngusulake skenario sing Dreame D10 Plus iki ora duwe otonomi.

Reresik lan mandhiri

Ing tingkat reresik, Dreame D10 Plus iki wis loro tank, siji kanggo rereget karo kapasitas 400ml sing dumunung ing sisih tengah, lan siji kanggo Cairan ing mburi karo 145ml. Ing bagean iki kita ana ing standar biasanipun.

Kanggo bagean kasebut, tank (utawa ember) Nduwe kapasitas 2,5L sing, miturut teori, bakal menehi reresik kira-kira sewulan. Simpenan, ya, duwe sawetara tas kepemilikan, kompatibel karo sistem perusahaan liyane lan regane kira-kira siji utawa rong euro kanggo saben unit ing toko biasa kaya Amazon utawa AliExpress.

Ing sisih liyane, aplikasi Dreame sing kondhang iku ndadekake urip luwih gampang. Iku titik kontrol biasanipun lan umum, kita bisa nyetel apa jinis kamar kita arep kanggo ngresiki, karo daya apa, lan ing urutan apa, kita uga duwe sawetara faktor menarik:

  • Deteksi karpet otomatis
  • Telung kacepetan nyedhot
  • Manual kontrol
  • Nganyari
  • Manajemen lan kontrol liwat Amazon Alexa

Ing wektu iki, Dreame D10 Plus ngetokake swara sing cocog karo kemampuan nyedhot, ora bisu, luwih-luwih nalika ngaktifake fungsi ngosongake awake dhewe, nanging kita ora bisa ujar manawa ana gangguan sing ana gandhengane karo kinerja kasebut. nawakake kita. Nanging, lan Minangka kauntungan, swasana ati ngidini kita lali babagan pangopènan luwih suwe.

Pendapat editor

Dreame D10 Plus iki nduweni stasiun kosong, 4.000Pa nyedhot lan apik. sistem reresik pinter kanggo watara 399 euro gumantung saka titik jual sing dipilih, Iki ndadekake kita sadurunge apa sing bisa dadi pembersih vakum sing paling ekonomis kanthi karakteristik kasebut ing pasar, lan sanajan kanthi titik negatif, ngidini kita nimbang akuisisi kasebut minangka tuku sing apik.

Dreame 10 Plus Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
399
  • 80%

  • Dreame 10 Plus Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Nyedhot
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 70%
  • Aksesoris
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Rega ekonomi banget
  • nyedhot apik
  • stasiun self-emptying

Contra

  • tas proprietary
  • Sistem scrubbing prasaja
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->