Dreame H11 Basah lan Kering, review jero babagan vakum / pel iki

Nggawe jeneng jenengku tetep dadi salah sawijining perusahaan sing nawakake rasio kualitas / rega sing luwih apik ing sektor reresik omah sing cerdas, utamane yen kita ngomong babagan pembersih vakum, robot lan aksesoris liyane sing fokus kanggo nggawe urip luwih gampang nalika ngresiki omah. .

Iki wektu kita njupuk dipikir ing-ambane ing anyar H11 Basah lan Garing, vakum luwih resik sing nyapu jero lan scrubs ing siji pass. Kita nuduhake produk Dreame anyar iki lan kita pitutur marang kowe apa pengalaman kita karo nggunakake biasa produk iki sing wis revolutionized sektor ngendi ora akeh alternatif sing ditawakake.

Bahan lan desain

Nalika sampeyan nang ing merek kaya Dreame, sampeyan wis ngerti apa sing bakal dikarepake ing babagan desain lan bahan, wis ditondoi kanthi finish sing apik lan plastik sing entheng nanging tahan, sing menehi akeh produk pribadine sing ora ana tandhingane, lan dudu To dadi kurang karo vakum luwih resik H11 anyar, kang kita bisa cepet hubungane karo account Asian ing Mirit. Dimensi kasebut banget pocapan, lan iki diiringi bobot total watara 4,7 Kg ing awak rada exaggerated.

Kenyamanan ora bakal ditindakake, sing jelas, nanging rol lan kekuwatan sikat bakal gampang ditindakake. Porting rada rumit, mula kalebu stasiun pangisi daya lan ngresiki dhewe sing bakal ana ing lemah. Kita mesthi ora ndeleng produk merek sing paling entheng lan serbaguna, nanging kita kudu nggatekake tujuan Dreame H11, adoh saka reresik sing entheng lan biasa, luwih fokus ing papan sing gedhe lan akeh aksesibilitas. Kabeh iki kudu digatekake sadurunge nerusake tuku.

Isi paket lan kapasitas

Adoh saka sing katon, Dreame H11 iki teka ing paket sing cukup kompak, aluminium nangani cahya lan dipindhah, saliyane ngijini kita kanggo ngatur fungsi vakum luwih resik karo tombol karo tutul apik. Awak sing duwe motor, sapu lan rong tangki banyu dipasang langsung ing kothak, lan kabeh bagean nyandhang lan pangopènan bisa dicopot, kaya sing kedadeyan ing Dreame. Kanthi sistem «klik», kita bakal nyelehake gagang lan Dreame H11 bakal dirakit kanthi lengkap kanggo miwiti tes pisanan.

Isi paket minangka kita wis ngandika cukup spartan, kita temokake awak utama ngendi tank pindho, motor lan sapu, pangisi daya lan dhasar reresik, bebarengan karo adaptor daya lan jenis «sikat» karo tambahan kanggo banyu utawa cairan reresik sing bakal mbantu supaya tangki banyu tetep resik. Ing bagean iki Dreame H11 menehi kita koyo apik, instalasi cepet lan kita wis ora mbutuhake instruksi kanggo pindhah. Perlu dicathet yen Dreame kalebu cairan pembersih khusus sing bakal bisa dituku kanthi kapisah, sanajan kita durung nemokake titik adol.

Yen ngandika, sampeyan bisa uga kepingin weruh apa kita ngomong ing jamak saka "Simpenan", Iki amarga Dreame H11 duwe rong tank sing beda, siji saka banyu reged 500ml yaiku sing ditemokake ing sisih ngisor sapu, lan siji banyu resik 900ml sing tanggung jawab nyediakake mop karo cairan pembersih. Iki tank banyu reged ngendi iku uga tanggung jawab kanggo nesting rereget sing kita nyedhot munggah.

Panel fungsi indikatif ing sisih ndhuwur bakal nuduhake rong mode reresik: Standar lan Turbo. Kanthi cara sing padha, bakal menehi informasi babagan persentase baterei sing isih ana lan manawa mode reresik dhewe mlaku ing wektu kasebut, sing kudu ana ing stasiun pangisi daya. Iki carane nangani kita temokake rong tombol ing ngarep kanggo nangani daya reresik beda, lan siji ing sisih ndhuwur nangani sing tanggung jawab kanggo ngaktifake mode poto-reresik.

Karakteristik teknis lan pengalaman pangguna

Kaping pisanan kita bakal ngomong babagan otonomi, Dreame H11 nduweni baterei 2.500 mAh sing bakal menehi otonomi nganti 30 menit ing mode standar, iki bakal noticeably suda yen kita pindhah menyang apa Dreame nganggep mode turbo. Kanggo bagean kasebut, pembersih vakum duweni a Daya sedot pascal 10.000, rada luwih murah tinimbang sing ditawakake ing piranti liyane kayata pembersih vakum genggam sing paling populer, sing bisa nganti 22.000, yaiku sikat Rotary sawijining nganti 560 révolusi saben menit Iku bakal mbantu kanggo nyekel rereget paling encrusted lan iki ngidini piranti kanggo bisa karo daya nyedhot ngisor.

Kanggo bagean kasebut, swara bakal tekan 76dB sing uga kurang saka asil paling apik sing bisa ditawakake merek ing piranti liyane. Minangka kauntungan, kita duwe kamungkinan kanggo tuku ing Amazon, karo kabeh njamin sing iki entails.

Salah sawijining masalah utama sing ditemokake, ngluwihi bobote, yaiku kekandelan sikat, sing bakal nyegah kita ora mlebu perabotan tartamtu, kanthi cara sing padha lan njupuk tujuan Dreame H11, mesthine menarik uga kalebu lampu LED ing sikat. Kanggo bagean, lan minangka bisa samesthine, asil ing parket ngrusak, keluwihan banyu bakal ninggalake tandha katon, nanging iki minangka produk sing dirancang khusus kanggo lantai porselen, stoneware lan malah vinyl, ngendi asil wis luwih apik.

Pendapat editor

Dreame H11 iki minangka produk inovatif sing nyetel standar sing kudu ditindakake ing sektor kasebut minangka referensi, sanajan nduweni titik sing kurang penting kayata bobot lan akses sing angel ing perabotan, nduweni daya nyedhot sing apik, bahan konstruksi lan finishing sing apik. bakal nggawe samubarang luwih gampang kanggo kita anggere kita ora duwe parket utawa jubin kayu. Regane sekitar ing 320 euro ing TCTerms biasanipun saka Advertisement kayata Amazon.

H11 Basah lan Garing
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
399 a 320
  • 80%

  • H11 Basah lan Garing
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • resultados
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan rampung lan jaminan desain
  • Daya sing apik lan porselen sing apik
  • Gampang obah

Contra

  • Akses ala ing perabot sing kurang
  • Asil ala ing parket
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)