Dreame H12: Pembersih vakum teles lan garing ing dalan [Review]

Dreame, tenan Asian spesialisasine ing produk pinter kanggo ngarep, break maneh karo biasanipun, piranti vakum, nanging wektu iki arep kanggo inovasi dening mbusak kabeh alangan sing mestine kanggo jinis produk.

Dreame H12 minangka pembersih vakum teles lan garing sing revolusioner, serbaguna kanggo ngresiki omah. Kita nganalisa produk Dreame anyar iki sing diarani revolusioner pasar, wektu wis teka kanggo nggunakake vakum luwih resik kanggo ngresiki kabeh sing bisa dipikirake. Iki kabeh fitur, fungsi lan kita bakal pitutur marang kowe apa worth tuku utawa ora.

Dimensi: Gedhe lan entheng

Kaya biasane, Dreame biasane nganggo macem-macem sing paling profesional ing werna abu-abu peteng, lan apa sing kedadeyan karo Dreame H12 iki. Sanajan mangkono, Dreame ora menehi data resmi babagan ukuran, sing dawane padha karo vakum genggam tanpa kabel liyane kanthi fitur kasebut.

Sing jarene, apa sing narik kawigaten, sanajan ana ing logika fungsine. Asil total 4,75 kilogram kanggo piranti sing teka uga rangkep lan kita kudu ngumpul mung dening manggonke tabung, kita ora perlu instruksi.

Bundel kasebut kalebu konten sing cukup kanggo nggawe sampeyan munggah lan mlaku metu saka kothak, kaya produk Dreame liyane:

  • Awak utama
  • mango
  • Sikat pembersih Dreame H12
  • Sikat rol cadangan
  • Ngisi dhasar
  • Wadhah aksesoris
  • panggantos saringan
  • Cairan reresik
  • Adaptor daya

Nalika iki konstruksi Dreame H12 nawakake sensasi sing apik banget, Minangka asring kasus karo merek, produk rampung banget dirasakake.

Karakteristik teknis

Dreame H12 nduweni daya nominal 200W, sing minangka kisaran sing apik yen kita mbandhingake karo produk liyane kanthi karakteristik sing padha. Nanging, iki duwe pengaruh negatif marang otonomi.

Ngomong babagan baterei, nduweni senyawa enem sel kanthi total 4.000mAh sing bakal menehi wektu operasi maksimal 35 menit, sing mbutuhake paling sethithik limang jam ngisi daya. Kanthi "maksimum" kita wis duwe gagasan babagan asil pungkasan. Adhedhasar tes kita, wektu reresik sing cukup 25-30 menit luwih cedhak karo kasunyatan.

  • Reresik teles lan garing
  • reresik sudhut
  • Deteksi rereget cerdas
  • Layar led
  • Kasedhiya ngresiki

Mesthine, Realme H12 iki nawakake otonomi sing adoh saka sing bisa diarepake nimbang pembersih vakum liyane saka merek sing padha, nanging macem-macem kemampuane kudu dihargai.

Macem-macem sistem reresik

Perlu dicathet yen Dreame H12 iki wis dirancang kanthi teliti kanggo menehi solusi sing serba guna. Kanggo miwiti, fitur desain asimetris sing ngidini roller kanggo ngakses sudhut lan ngresiki kanthi apik sanajan ing wilayah sing paling angel.

Piranti kasebut nduweni kemampuan kanggo ndeteksi rereget teles lan rereget garing. Iki nggunakake sistem nyedhot lan scrubbing kanggo ngresiki permukaan apa wae, kaya sing wis dideleng ing tes. Wis sistem sirkulasi banyu nyata-wektu supaya Secara teknis, nindakake telung fungsi bebarengan: Vakum, scrub lan ngumbah..

Nduwe macem-macem sensor ing sikat sing mbantu ngenali rereget lan tumindak kanthi cocog kanggo menehi asil sing cocog. Ing "Mode Otomatis" dering LED bakal nuduhake carane sistem reresik bisa digunakake:

  • Warna Ijo: Dry Clean
  • Werna kuning: Reresik saka cairan utawa rereget medium
  • Werna abang: Wet lan dry cleaning

Kajaba iku, ing panel LED iki lan bebarengan, kita bakal ditawakake informasi babagan persentase baterei sing isih ana.

Self-cleaning lan sistem swara

Piranti kasebut kalebu pangkalan sing bisa dilebokake awak penyedot debu lan aksesoris. Ing basis pangisi daya iki, kita bisa nerusake menyang sistem pembersihan diri, penting banget ngelingi porositas roller, sing bakal njamin kita njaga standar kebersihan nalika mbutuhake layanan garing.

Iku kalebu sikat scraper sekunder, supaya kanggo ngresiki iku mung kudu nyeleh vakum luwih resik ing basa lan pencet tombol uga kanggo mbilas roller nganti kita nimbang iku resik.

Kajaba iku, layar lan sistem informasi swara bakal tetep nganyari babagan reresik, Apa kita wis nyetel mode otomatis, mode deteksi cerdas, uga status sistem, contone, bakal menehi kabar yen kita kudu ngisi tangki banyu kanggo terus ngresiki.

  • Mode otomatis: Kanggo reresik dhasar lan prasaja, bakal nindakake fungsi scrubbing, vacuuming utawa campuran miturut syarat sing dideteksi dening sensor.
  • Mode saka nyedhot: Yen kita mung pengin nyedhot cairan, kita bisa nggunakake mode nyedhot.

Kita bisa ngresiki area sing cukup gedhe amarga nduweni tangki banyu resik 900ml, sing jelas bakal mengaruhi bobot produk lan kacepetan reresik.

Kanggo ngatasi masalah bobot lan ketangkasan produk, kita nemokake traksi sistem planing ndadekake push cilik maju lan mbantu kanggo mindhah vakum luwih resik, soko sing kita appreciate nemen.

Pendapat editor

Produk iki, kaya sing kedadeyan karo wong liya saka kisaran paling dhuwur saka Dreame, menehi kita kualitas sing dirasakake lan sensasi efektifitas sing dhuwur banget. Kasunyatane yaiku produk sing cukup rumit, dirancang kanggo versatility lan rereget paling angel.

Jinis-jinis produk kasebut cukup apik karo lantai porselen, keramik utawa vinyl, nanging ing kasus lantai kayu utawa kayu, kita rada ora aman babagan nggunakake cairan kasebut, sing umume ora disenengi. Nanging, uga njamin kita duwe pilihan kanggo nyerep cairan kasebut ing platform, njamin tingkat pangatusan sing luwih dhuwur.

Saka 14 September sampeyan bisa tuku produk Dreame iki ing Amazon kanthi rega sing kompetitif. Mupangate kothak komentar yen sampeyan pengin menehi pitakon babagan operasi kasebut.

Ngimpi H12
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
399
  • 80%

  • Ngimpi H12
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 11 September saka 2022
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Aspirasi
    Penerbit: 90%
  • Gosok
    Penerbit: 70%
  • Aksesoris
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain
  • Gampang kanggo nggunakake
  • Kompatibilitas

Contra

  • Bobot
  • Otonomi

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->