Dreame L10 Pro: review, rega lan fitur

Dreame L10 Pro Kab

Kita bali karo produk Dreame sing darmabakti kanggo ngresiki omah, salah sawijining sing paling modis akhir-akhir iki. Kita bubar duwe Dreame T20 ing kene, pembersih vakum genggam kanthi kinerja ing tingkat sing paling dhuwur lan nggawe sensasi sing apik banget.

Dadi saiki kita terus karo produk anyar iki, robot vacuum cleaner Dreame L10 Pro Kab, produk sing cukup bunder sing bisa mbantu supaya omah kita tetep resik. Tetep karo kita lan temokake kepiye Dreame L10 Pro bisa saingan langsung karo produk paling larang ing pasar lan apa pancene worth iku saiki.

Spesifikasi teknis Dreame L10 Pro

Dreame L10 Pro iki nduweni daya maksimal 4.000 Pa nyedhot, sing ana ing rata-rata apa sing ditawakake jinis produk kasebut ing kisaran pembersih vakum robot kanthi rega sing padha lan luwih dhuwur. Kanggo bagean, nduweni kapasitas ing tank padhet 570 ml, nalika reservoir adi kanggo scrubbing tetep ing 270 ml. Kabeh iki diiringi sasis plastik ireng banget umum, karo sensor ing ndhuwur.

Fitur Dreame L10 Pro

Isine kothak kasebut ing ngisor iki:

  • Robot L10 Pro Kab
  • Ngisi dhasar
  • Alat serbaguna
  • Kabel listrik
  • Tangki banyu
  • Simpenan padhet
  • Sisih lan sikat tengah

Kita ora duwe, mesthi, sembarang jinis produk "ekstra" kanggo pangopènan utawa panggantos saka komponen, nalika padha deteriorate kita bakal pindhah menyang titik biasanipun saka Advertisement, prices kanggo wayahe sampeyan ora ngerti. Apa kita cetha bab iku produk karo dimensi saka 350 x 350 96 milimeter kanthi bobot total 3,7 Kg, Iku ora sethithik, nanging uga ana ing kisaran normal ing piranti jinis iki.

Otonomi lan panggunaan saben dina

Ing saben dina, robot iki menehi swara maksimum sing bakal watara 60 db ing wayahe nyedhot sing paling kritis, ing macem-macem konfigurasi sing ditawakake bagean khusus saka aplikasi Mi Home, sing, sing sampeyan ngerti, yaiku sing ngontrol lingkungan Xiaomi sing disambungake lan produk sampingan, sing kompatibel karo loro-lorone. Android kaya karo iOS ing umum

Dreame L10 Pro otonomi

Babagan otonomi, kita seneng watara 5.000 mAh ngumumaké dening account, iki bakal kurban kita cleanings watara 150 menit utawa nganti 200 meter, Kasunyatan sing durung bisa diverifikasi amarga ora duwe omah sing gedhe banget (muga-muga), nanging teka kanthi udakara 35% ing pungkasan reresik. Reresik sing cukup rinci, tanpa ngluwihi pass lan cocog karo kinerja sing bisa diarepake saka analisis lingkungan iki amarga pemetaan lingkungan ing 3D (liwat LiDAR) dileksanakake karo cast saka sensor. Ing pass pisanan, kaya sing sampeyan ngerti, bakal luwih alon, dene wiwit saiki bakal entuk manfaat saka papan lan wektu amarga informasi sing dipelajari.

Vakum sing apik, scrub "pantes".

Minangka tansah, ora ketompo carane akeh teknologi sing kalebu, scrubbing luwih saka mop udan sing nindakake tugas, nanging ora bakal mbusak tandha rereget sing paling relevan. Kita duwe panggunaan lingkungan sing penting. Nanging, umume kita duwe alternatif sing apik ing Dreame L10 Pro iki, merek sing, ing tangan liyane, minangka ciri khas thanks kanggo hubungan cedhak antarane kualitas lan rega.

Dreame L10 Pro Aspirated Power

We kudu, carane bisa digunakake, sinkronisasi karo Amazon Alexa lan karo Asisten Google, dadi saben dina bakal luwih gampang yen mung takon karo asisten virtual sing tugas. A produk dianjurake, kang wis wareg kita ing umum nggunakake lan sampeyan bisa tuku kene kanthi jaminan Amazon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)