Durcal, jam tangan locator kanthi GPS kanggo bocah lan wong diwasa

Telekomunikasi lan kemungkinan sing ditawakake kanggo nemokake wong diwasa lan bocah saiki luwih terjangkau lan bisa diakses. Opsi pungkasan sing teka ing tabel analisis yaiku saka perusahaan anyar sing diarani ducal lan kita bakal njelasno kanggo ndeleng apa iku pancene nawakake kemampuan inovatif ing sektor iki.

Kita nganalisa apa ciri lan fungsine supaya bisa ngerti ngendi bocah cilik sampeyan lan, mesthi, uga wong tuwa.

Bahan lan desain

Jam tangan sing prasaja lan efektif. Nduwe panel cilik nanging cukup katon, ana informasi dhasar kayata baterei, langkah-langkah sing ditindakake, tanggal lan jangkoan seluler. Kustomisasi cilik ing aspek iki.

Gelang kasebut entheng banget, terintegrasi ing awak silikon, Loro pin pangisi daya lan oksigen getih lan sensor pulsa tetep ana ing sisih ngisor. Iki loro mung sensor sing piranti wis ing tingkat kapabilitas, saliyane kanggo liyane saka ciri technical sing bakal kita pirembagan bab ing ngisor iki.

Fitur lan fungsi

Ing tingkat desain lan manufaktur, jam tangan nggoleki kesederhanaan, minimalism lan resistance, tanpa pretenses. Layar ora tutul, kanggo navigasi liwat pilihan kita bakal mencet tombol tengah, karo jantung abang minangka indikator. Liwat iku kita bisa ndeleng detak jantung, oksigen getih, pesen lan pungkasanipun mateni jam.

Watch wis mikropon, speaker lan jangkoan seluler, kita wis ngandika, wis kertu nanoSIM dhewe klebu. Kanggo sijine iku kita kudu mbusak loro ngawut-awut cilik karo screwdriver klebu. Kanggo bagean kasebut, uga duwe peringatan tiba sing cerdas, jam tangan bakal ndeteksi kanthi otomatis lan ngirim tandha menyang aplikasi Durcal.

Saiki wektune kanggo ngomong babagan aplikasi kasebut. Iku bab pisanan sing kudu kita download, rampung Gratis kanggo Android lan iOS lan ngidini kita nemokake jam, ngatur sawetara paramèter, nyinkronake lan, mesthi, nampa tandha kasebut.

Proses sinkronisasi iku prasaja:

  1. Kita ndownload aplikasi kasebut lan nggawe akun nganggo telpon
  2. Kita nguripake jam tangan sawise masang nanoSIM
  3. Kita mindhai barcode nganggo IMEI
  4. Jam lan app bakal nyelarasake kanthi otomatis

Bebener iku sistem sinkronisasi iku arang banget prasaja lan sing ngormati. Nanging, kita kudu ora lali yen kanggo iki kita kudu ngenalake kertu sing kalebu, lan mesthi kontrak rencana Movistar Prosegur Alarm:

  • Pembayaran saben wulan kanthi tetep rolas wulan € 19 / wulan
  • Pembayaran taunan €190

Kita kudu nyathet yen yen mbatalake layanan sadurunge taun, kita kudu mbayar pembayaran saben wulan sing isih ana nganti rolas wulan. Ya tenan, kabeh plans iki kalebu jam rampung free.

Pendapat editor

Singkatipun, sistem pembayaran langganan iki bakal ngidini kita "kontrol" anak, wong diwasa lan tanggungan. Kanthi mencet 3 detik ing tombol mung sing ana, Kita wis bisa verifikasi kepiye sawetara detik spesialis Movistar Prosegur Alarm bisa sesambungan kanggo njamin status pangguna lan campur tangan yen perlu, saliyane:

  • Nampa tandha ing app Durcal babagan sembarang jinis tiba
  • Analisa pratandha vital pangguna jam tangan
  • Ukur langkah lan kontrol rute sing digawe dening GPS
  • Kabar rawuh lan budhal menyang panggonan biasanipun
  • Lokasi langsung dening GPS
  • Otonomi kira-kira 15 dina

Iku temtu alternatif kanggo bisa kanggo gain katentreman atine, ing biaya, mesthi, nanging menehi persis apa janjinipun ing syarat-syarat kinerja lan kabisan, tanpa pretensi ngluwihi apa sing kasedhiya ing katalog. Sampeyan bisa tuku langsung liwat situs web utawa nelpon 900 900 916 lan kontrak rencana sing gawe marem sampeyan paling, sampeyan bakal nampa ing 48 jam contracting.

ducal
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
190
  • 80%

  • ducal
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Ragad
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • sinkronisasi gampang
  • Akurasi GPS
  • Ngawasi

Contra

  • Ora kustomisasi
  • pembayaran langganan
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.