Tetep ndhisiki penawaran 11.11 amarga eBay

Logo eBay

11.11/XNUMX wis dadi festival tawaran sing anyar, sing saya populer saben taun. Toko liyane melu tawaran iki, kaya eBay, sing nggawe serangkaian tawaran ing kabeh kategori. Paling apik, sampeyan ora kudu ngenteni nganti 11 November kanggo njupuk keuntungan saka promosi kasebut ing toko, amarga tawaran kasedhiya saiki.

Mula, ing ngisor iki kita bakal nuduhake sampeyan nawakake paling apik sing bisa ditemokake ing eBay nalika 11.11 iki. Toko sing populer nggawe kita akeh pilihan produk. Dadi pancen ana sing narik minat sampeyan. Siap ngerteni babagan tawaran iki?

Apple Watch Series 4 kanthi rega 424 euro

Apple Watch Series 4 Nyata

Generasi anyar saka smartwatch Apple wis tekan pasar kanthi akeh anyar, saliyane karo pangowahan desain. Kita nemokake layar sing luwih gedhe, sing nyedhiyakake pengalaman pangguna sing luwih apik. Antarmuka uga wis dimodifikasi, amarga saiki wis luwih gampang pangguna nggunakake. Sinkronisasi karo iPhone iku gampang, mula kita bakal bisa nggunakake paling akeh saka smartwatch iki. Bisa uga paling apik ing pasar saiki.

eBay nggawa Apple Watch Series 4 iki menyang rega gedhe 424 euro ing promosi iki. Sampeyan kira diskon 7% kanggo rega asline.

Tuku ing kene

PS4 + Red Dead Redemption 2 kanthi rega 339,95 euro

Yen ana game sing saiki nyenengake, yaiku Red Dead Redemption 2. Game kasebut dadi laris, wis dadi salah sawijining game paling sukses ing PS4. Dadi, cara paling apik kanggo nggawa console Sony ing paket kanthi game populer iki. Sampeyan bisa nikmati kanthi apik banget ing konsol sing paling populer ing pasar. PS4 sing kasedhiya karo memori 1 TB, sing mesthi bakal menehi akeh kemungkinan nalika nggunakake.

Paket iki nganggo console lan game Kasedhiya kanthi rega 339,95 euro ing promosi eBay iki. Kesempatan sing apik kanggo dipikirake. Aja nganti uwal dheweke!

Tuku ing kene

iPhone XS Max kanthi diskon 20% kanthi rega 1249,99 euro

Generasi anyar iPhone, sing ditampilake wulan September, wis teka kanthi sawetara fitur anyar. Salah sawijining model Apple anyar yaiku XS Max iki. Nduweni a Layar 6,5 inci, lan ing prosesor anyar firma nunggu kita, A12. Kasedhiya panyimpenan internal 256 GB, sing mesthi menehi akeh kemungkinan nalika kudu nyimpen file ing telpon. Ing sisih mburi kita duwe kamera dobel 12 + 12 MP, dene 7 MP siji ngenteni ing ngarep. Model kualitas, kanthi layar sing sampurna kanggo ngonsumsi konten.

Piranti iki Kasedhiya kanthi rega 1249,99 euro ing promosi iki ing eBay. Iki diskon 20% kanggo rega asline. Aja nganti uwal!

Tuku kene

MacBook Pro kanthi rega 1.199 euro

Apple

Laptop Apple dikenal ing saindenging jagad kanthi kualitas. eBay saiki nggawe kita MacBook Pro iki, sing misuwur kanthi tampilan retina 13 inci. Kualitas sing apik, sing bisa nggawe laptop sing cocog nganggo konten multimedia, saliyane nggarap foto, video utawa nyunting desain grafis biasane. Kasedhiya SSD kapasitas 128 GB, lan RAM 8 GB. Nduwe prosesor Intel Core i5 ing njero, sing menehi tenaga gedhe.

Laptop iki ditemokake ing rega 1.199 euro ing toko, nalika nawarake tawaran kasebut 11.11. Yen sampeyan lagi golek model sing berkualitas, aja nganti lali njupuk kesempatan iki kanggo njupuk laptop iki kanthi rega sing paling apik.

Tuku ing kene

Xiaomi Mi Band 3 kanthi diskon 21% kanthi rega 23,64 euro

Gelang Xiaomi generasi kaping telu wis entuk pasar kanthi pangowahan desain sing penting, amarga layar saiki luwih gedhe, uga tactile kanthi lengkap. Iki minangka bab sing nggawe panggunaan luwih gampang ing kabeh wektu. Iki menehi fungsi klasik, kayata nglacak kegiatan fisik, uga bisa disinkronake karo ponsel kanthi cepet, kanggo entuk notifikasi. Pilihan sing apik yen sampeyan nggoleki piranti sing nyathet kegiatan sampeyan uga rega paling apik.

eBay nggawa gelang Xiaomi kanthi rega 23,64 euro, berkat diskon 21% kanggo rega asline. Gelang kualitas kanthi rega murah. Aja lali promosi iki!

Tuku ing kene

Galaxy Note 9 kanthi diskon 40% kanthi rega 649,99 euro

Kelas paling dhuwur saka Samsung, lan salah sawijining telpon paling apik sing ditampilake ing 2018 ing Android. Yaiku telpon sing ukurane 6,4 inci. Minangka prosesor nggunakake Exynos 9810, sing paling kuat sing saiki diduweni Samsung. Uga, RAM 6GB lan panyimpenan internal 128GB. Model iki wis dadi perusahaan kelas menengah pertama sing teka nganggo rong kamera mburi ing kabeh versi, kanthi lensa 12 + 12 MP. Sisih ngarep, sing ngidini sampeyan ngrekam video ing 4K, yaiku 8 MP. Uga duwe batere 4.000 mAh.

Kita bisa nemokake iki ing a rega gedhe 649,99 euro, amarga diskon 40% sing apik banget sing ditawakake ing eBay. Aja lali promosi iki!

Tuku ing kene

Apple iPad kanthi diskon 22% kanthi rega 349,99 euro

IPad iki nduweni ukuran layar 9,7 inci. Ukuran sing cocog yen kudu maca buku, nanging uga bisa ndeleng foto, video utawa film kanthi cara sing gampang, saliyane bisa nggawa ing tas ransel kanthi nyenengake. Nduwe panyimpenan internal 128 GB, sing mesthi menehi kamungkinan kanggo nyimpen file ing jero. Piranti sing misuwur banget ing pasar, sing saiki bisa entuk diskon kanthi cepet nalika prayaan 11.11.

eBay nggawa iPad iki kanthi rega 349,99 euro ing promosi iki. Iki diskon 22% dibandhingake regane asline. Yen sampeyan mikir tuku, aja lali kesempatan iki.

Tuku kene

Galaxy S9 Plus kanthi diskon 41% kanthi rega 579,99 euro

Perusahaan Korea paling dhuwur ditampilake ing wiwitan taun iki, lan sing kaping pisanan teka kanthi kamera mburi dobel. Model berkualitas tinggi, entuk diskon sing apik banget ing eBay. Telpon duwe ukuran layar 6,2 inci. Ing prosesor Exynos nunggu kita, diiringi RAM 6 GB lan panyimpenan internal 128 GB. Nduwe kamera mburi 12 + 12 MP dobel, dene sing ngarepe 8 MP. Batere 3.500 mAh, sing menehi otonomi cukup.

eBay ndadékaké kita rega paling dhuwur kanthi rega 579,99 euro. Iki diskon 41% kanggo rega asline, sing mesthi dadi kesempatan sing apik kanggo entuk salah siji sing paling dhuwur ing taun iki. Aja nganti telpon iki uwal!

Tuku ing kene

Huawei Mate 20 Pro kanthi diskon 14% kanthi rega 799,99 euro

Mate 20 Pro

Huawei paling dhuwur lan salah sawijining model Android paling apik ing taun iki, sing dilengkapi kamera mburi telu, disusun ing alun-alun. Telpon iki duwe layar 6,39 inci, kanthi panel OLED, sing kualitas paling dhuwur sing saiki ditemokake. Minangka prosesor, dheweke milih Kirin 980, sing dilengkapi RAM 6 GB lan panyimpenan internal 128 GB. Nduwe telung kamera mburi 40 + 20 + 8 MP, kanggo njupuk foto ing kabeh jinis kahanan. Kamera ngarep 24 MP. Batere yaiku 4.200 mAh, sing nyedhiyakake otonomi ing kabeh wektu. Uga duwe sensor bekas driji sing dipasang ing layar.

Iki ditemokake kanthi rega 799,99 euro ing promosi iki ing eBay. Sampeyan kira diskon 14% kanggo rega asline. Aja lali karo high-end saka Huawei kanthi rega paling apik!

Tuku ing kene

Apple Watch Series 3 kanthi diskon 22% kanthi rega 299,99 euro

Jam tangan Apple generasi sadurunge tetep dadi favorit para pangguna ing saindenging jagad. Jam tangan sing berkualitas, kanthi desain apik sing cocog karo bangkekan pangguna, lan menehi kita akeh fungsi, sing paling lengkap. Thanks kanggo iku, kita bakal bisa ngukur kegiatan fisik nalika olahraga, saliyane duwe akses menyang notifikasi, bisa ngrungokake musik, utawa bisa nggunakake Siri, asisten teken. Iki arloji anti banyu, cocok kanggo atlet utawa yen wiwit udan nalika kita ora ana.

eBay nggawa Apple Watch Series 3 iki kanthi rega 299,99 euro ing promosi iki. Iki diskon 22% apik dibandhingake regane asline. Jam tangan liyane sing kudu dipikirake, kanthi diskon sing apik.

Tuku ing kene


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)