Echo Show 5 (2021) - Kamera lan swara sing luwih apik ing generasi anyar iki [ULANGAN]

Amazon terus nang macem-macem piranti Echo, kabeh jinis, kanthi tujuan demokratisasi akses menyang asisten virtual lan omah sing gegandhengan sabisa-bisa. Sawetara taun kepungkur, kita ndeleng tekane jajaran Echo Show minangka napas anyar kanggo jinis teknologi kasebut, lan saiki wis rada anyar.

Amazon Echo Show 5 (2021) anyar ana ing kene, piranti kanthi kamera sing luwih apik, fungsionalitas anyar lan perbaikan kualitas swara. Temokake karo pamicara cerdas Amazon sing wis anyar karo layar terintegrasi lan utamane fitur utamane lan yen kudu dituku.

Ing video ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal bisa ndeleng bobo lengkap Amazon Echo Show 5 (2021) anyar iki uga langkah-langkah persiyapan sing sederhana lan kesan pertama sampeyan. Sampeyan bakal ngewangi supaya tuwuh yen sampeyan langganan saluran YouTube lan menehi kaya. Kothak komentar bakal mesthi kasedhiya supaya sampeyan bisa menehi pitakon, kita bakal seneng mangsuli. Yen sampeyan seneng, Amazon Echo Show 5 (2021) iki kasedhiya kanthi pangiriman langsung saka 84,99 euro ing situs web Amazon.

Bahan lan desain: Sawetara pangowahan eksternal

Amazon Echo Show 5 generasi kaping loro iki tetep nduweni dimensi sing padha karo versi sadurunge, diwiwiti amarga wis ana Dhuwur 147 milimeter kanthi dhuwur 86 milimeter lan jerone 74 milimeter. Echo Show 5 lan Echo Show 8 kalebu sawetara piranti Amazon Echo sing isih duwe proporsi persegi dowo ing kabeh pihak. Piranti kasebut bobote total 410 gram, dadi ora bisa dianggep "entheng". Iki ing produk audio biasane dadi apik.

Ing ndhuwur ngelmu kebatinan ' Tutup mekanik kamera tetep ana, rong mikropon, tombol volume munggah lan mudhun uga tombol sing ngidini kita ngaktifake lan mateni mikropon lan kamera liwat piranti lunak gumantung karo kabutuhan utawa selera.

Mburi ditinggalake menyang port daya lan port microUSB sing ora ngerti babagan kapabilitas, kita mbayangake manawa ana gegayutane karo layanan teknis tinimbang karo masalah liyane. Kanggo bagean kasebut, sisih ngarep udakara 14 sentimeter, yaiku dawa panel sampeyan 5,5 inci. Sanajan jeneng kasebut bisa nggawe kita mikir yen mung limang inci, kasunyatane yaiku kita duwe barang liya. Tekstil ing lapisan loudspeaker ing sisih mburi, lan kaya biasane karo meh kabeh rentang Echo, telung pilihan warna yaiku: Putih, Ireng lan Biru.

Karakteristik teknis: Brushstroke renovasi

Kanggo mindhah piranti, generasi kaping pindho Echo Show 5 bakal nggunakake prosesor MediaTek MT 8163, Aliansi antara perusahaan Amerika Utara lan pabrikan prosesor iki wis dingerteni, lan sabenere merek kasebut nggawe kabeh macem-macem produk cerdas Amazon. Kita ora ngerti, ya, kapasitas RAM lan panyimpenan wiwit Echo Show 5 (2021). Kita duwe level konektivitas 802.11a / b / g / n / ac dual band WiFi ora bisa ditindakake.

Echo Show 5 iki nganggo versi Android sing wis dimodifikasi kanthi salah sawijining lapisan Fire OS ing Amazon, kanthi watesan produk kasebut. Sistem kasebut cukup lancar kanggo nindakake interaksi biasa tanpa ana masalah. Kaya dene sisa produk Echo, kita uga bisa nyambung liwat Bluotooth lan mesthine Alexa duwe integral karo sistem kasebut. Mesthine, ing kasus iki, kita ora duwe protokol Zigbee, yaiku, ora bisa digunakake minangka pusat aksesori. Kanggo tenaga, kita duwe kabel 1,5 meter lan adaptor 15W total. Regane mundhak rada dibandhingake karo versi sadurunge, kaya sing bisa dideleng ing Amazon.

Kamera lan swara kanthi dandan

Kamera Amazon Echo Show anyar iki wiwit taun 2021 duwe sensor 2MP, sing nggedhekake kapabilitas produk ing generasi kaping pisanan. Kita uga ora nemokake prabédan sing nyata banget, fokus utamane ing fokus otomatis lan kahanan cahya sing sithik, saengga bisa ditemokake kanthi nyata. Kita terus duwe "tutup" mekanik sing bakal ngidini kita ndhelikake gambar kapan wae dikarepake, uga kemungkinan gunakake Amazon Echo Show 5 minangka kamera pengawasan, temtu salah sawijining fitur sing paling apik kanggo pangguna.

Wicaksana, Echo Show 5 iki dipasang siji 41 milimeter, utawa 1,6 inci speaker, yaiku ombone informasi babagan jinis produk sing biasane ditawakake. Swara wis rada apik, sejajar karo Echo Two generasi kaping papat. Maksudku, Echo Show 5 iki biasane kalebu pamicara sing padha karo Echo Dot gen kaping papat, sing ing ukuran ukuran padha karo generasi katelu. Tanpa mangu-mangu, kita ana ing kisaran dhasar swara Amazon, cukup kanggo notifikasi, ngiringi ruangan cilik kanthi musik tanpa pratelan utawa muter konten multimedia kanthi gamblang nanging tanpa panjaluk.

Gunakake pengalaman

Iku nyatane kasunyatan sing kita bisa ngakses gambar kanthi nyata liwat aplikasi Alexa sing kompatibel karo iOS lan Android, Uga bisa ngakses gambar iki liwat piranti Echo Show liyane, sing menarik banget yen duwe anak ing omah. Kanggo bagean kasebut, swara kudu dakkandhakake kaya ing kasus Echo Dot, kita meh kabeh ora duwe bass lan swarane utamane fokus ing musik utawa interaksi karo asisten virtual perusahaan Amerika.

Amazon uga nyorot manawa piranti kasebut nggunakake 100% kain daur ulang lan produk liyane sing nyumbang kanggo kelestarian lingkungan. Wis kasedhiya ing situs web Amazon, dadi sampeyan bisa entuk yen sampeyan Perdana dikirim mung sedina mung 84,99 euro. Rega sing cukup nahan nanging rega sing nggawe sampeyan kepengin weruh apa regane bisa mlumpat menyang Echo Show 8 sing duwe kamera 13MP lan swara stereo. Mesthi kalebu iringan sing apik ing meja bengi, ora ana protokol Zigbee sing bisa bobote.

Mula, disaranake minangka tawaran sing menarik kanggo nangani produk level entri, yen sampeyan wis ngerti manawa ora bisa nggawe omah sing gegandhengan.

Echo Show 5
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
84,99
  • 80%

  • Echo Show 5
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 70%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 60%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 88%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Kamera wis nambah kamera
  • Kanthi fungsi "kamera pengawasan"
  • Kontrol total piranti sing diselarasake karo Alexa

Contra

  • Swara ora apik ing Echo Dot
  • Penawaran pambuka bisa luwih apik

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.