Penyunting foto online

editor foto online

Nggolek a editor foto online? Nalika nyunting foto, kanggo ngethok, nyetel warna, ngowahi kurva ... utawa kanggo nggawe modifikasi liyane, kita kudu nggunakake akeh aplikasi kaya Photoshop, Pixelmator, GIMP... nanging ing pirang-pirang kasus, akeh pilihan sing ditawakake ora ngidini kita kenal karo dheweke lan nggawe editor favorit.

Kajaba iku, jinis aplikasi iki kalebu bagean saka hard drive, papan sing bisa digunakake kanggo tujuan liyane. Untunge, ing Internet, kita bisa nemokake layanan online kanggo nindakake tugas kanthi praktis. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sampeyan karo sing sapa aplikasi paling apik kanggo nyunting foto kanthi online, tanpa kudu ndownload aplikasi ing komputer.

Mesthine, penerbit online dheweke ora ngidini kita nindakake fungsi sing padha sing bisa ditemokake ing aplikasi khusus sing diinstal ing komputer, nanging luwih saka cukup kanggo kabutuhan pangguna sing kudu nyunting siji utawa luwih foto, kayata motong gambar, ngowahi padhange utawa kontras, muter gambar ...

Photoshop Express

Owahi foto kanthi online nganggo Adobe Photoshop Editor Express

Kita ora bisa miwiti dhaptar iki tanpa nduwe versi online sing Adobe Photoshop kanggo kita. Photoshop dudu aplikasi sing ditujokake kanggo pangguna sing nambah filter ing foto apa wae. Uga ora menehi kamungkinan kanggo nambah pigura. Nanging, minangka alat paling apik sing bisa digunakake kanthi online yen kita pengin nyoba nambah tampilan foto.

Masalahe yaiku ngoperasikake ora gampang langsung bat, sanajan yen browsing kanthi macem-macem menu sing ditawakake, kita bisa ngerteni kabeh sing diidini Photoshop Express, kalebu panggunaan lapisan, salah sawijining fungsi sing ndadekake Photoshop dadi editor foto profesional sing paling apik.

Kanggo nggunakake Photoshop Express, kaya biasane karo editor online, Sampeyan kudu nginstal Adobe Flash ing komputer, piranti lunak sing mung kudu didownload situs web resmi Adobe, liwat link ing ngisor iki. Piranti lunak iki ora bakal diinstal saka situs njaba saliyane Adobe, amarga bisa dadi malware, virus, Trojan, lan liya-liyane.

Kizoa

Owahi foto kanthi online karo Kizoa

Saiki kita waca Kizoa, layanan editing foto online sing kajaba ngidini straighten, potong, bingkai foto kanthi mung sawetara klik, uga nawakake 200 bingkai kanggo nggawe foto sing disenengi, uga kamungkinan kanggo nambah nganti 80 saringan sing beda, sing ngidini kita ndandani foto kanthi lengkap lan entuk asil sing apik banget. Bingkai sing ana dudu sing ireng lan putih sing umum sing bisa ditemokake ing aplikasi seluler, nanging nawakake akeh pigura sing bisa nggawe simulasi bingkai gambar.

EDIT.org

sunting-org

Banjur giliran EDIT.org, proyek Spanyol sing tuwuh kanthi cepet ing pangguna lan nawakake platform online sing bisa nggawe desain saka sembarang tipe piranti (komputer, tablet, smartphone) lan akses menyang database ewonan gambar ora ana hak cipta . Alat kasebut gampang banget digunakake lan dirancang khusus kanggo klien cilik sing ora duwe akses menyang desainer profesional lan kudu nggawe kreatif kanthi cara sing lincah lan kanthi asil pungkasan sing apik.

Nunggil

BeFunky, editor foto online lengkap

Salah sawijining editor foto online paling lengkap sing bisa ditemokake ing Internet kanggo ngowahi foto tanpa kudu ndownload piranti lunak ing komputer yaiku Nunggil, layanan web sing ngidini kita, saliyane nambah foto menyang fokus ing obyek sing pengin disorot (tansah ngurmati proporsi tartamtu), ngidini kita ngowahi paparan kanthi nyetel jumlah cahya ing foto, nambah utawa nyuda saturasi warna kanggo nemokake nada sing pas lan rada ngowahi fokus kanggo fokusake perhatian ing sing sejatine penting ing motret

pixrl

Pixlr, editor foto online profesional

Yen sampeyan ora ngrasakake kerumitan lan akeh pilihan sing ditawakake Photoshop, bisa uga sampeyan pixrl, dadi solusi kanggo masalah cilik iki. Pixrl, kaya versi Photoshop online, ngidini kita nggarap lapisan, sing ngidini kita nambah macem-macem efek lan mriksa asil bebarengan utawa kanthi kapisah tanpa kudu diwiwiti maneh wiwit wiwitan. Kompatibel karo trabasan keyboard, cocog yen kita kudu nindakake tugas kanthi bola-bali. Uga nawakake saringan lan font sing akeh kanggo ngatur foto kanthi lengkap.

PicMonkey

Ngatur foto kanthi maksimal nganggo PicMonkey

Nanging yen sing sejatine dikepengini yaiku nggawe foto pribadi, ora mung nyunting patang setelan, layanan online PicMonkey yaiku sing digoleki. Thanks kanggo editor foto online PicMonkey, kita bisa nambah filter spektakuler ing sawetara klik, nambah teks menyang gambar, nambah overlay uga bingkai sing bisa dikustomisasi lan tekstur kanggo rasa kasunyatan sing luwih gedhe ing foto. Nanging yen ora kepengin panas banget, kita bisa nggunakake macem-macem tema sing ditawakake layanan iki, tema sing bakal adaptasi foto karo tema sing sadurunge wis dipilih.

PhotoFancy

Owahi foto kanthi cepet lan gampang nganggo Photofancy

Yen sampeyan ngupaya layanan online sing gampang lan ora rumit, PhotoFancy bisa dadi sing sampeyan butuhake. PhotoFancy ngidini kita ngowahi foto liwat editor foto online kanthi cepet lan tanpa komplikasi. Kanthi layanan iki, kita bisa ngilangi mata abang, foto potong, kanthi otomatis ngoptimalake gambar supaya ora kudu ngowahi setelan kanthi manual, motong, muter, lurus, tambahake bingkai lan efek sing apik ...

Canva

Owahi foto liwat browser nganggo Canvas

Matur suwun editor Canva, kita bisa menehi tampilan foto sing anyar lan luwih apik, anggere cukup sabar kanggo nyoba saben opsi sing ditawakake aplikasi iki. Canva nawakake kita saringan nomer akeh kanggo ngowahi foto dadi foto lawas, utawa urip nganggo filter Liburan.

Uga ngidini kita ngowahi padhang, kontras lan saturasi gambar kita, saliyane kanthi temenan nugel utawa muter foto supaya fokus marang sing penting banget. Yen kita pengin nambah bingkai ing foto nalika wis diowahi, Canvas dudu editor foto online sing digoleki.

SumoPaint

SumoPaint, ora mung editor foto online

Kanthi tampilan sing inspirasi saka Photoshop, SumoPaint nawakake editor foto sing cukup lengkap, sing bisa nambah lapisan kanggo nindakake tes karo foto nganti entuk asil sing cocog, nambah saringan, modifikasi level filter, saturasi warna ...

Nanging salah sawijining perkara sing paling nggumunake yaiku yen nggunakake editor foto online layar penuh iki, kita bisa nggunakake tombol mouse nengen, fungsi fantastis sing ditawakake sawetara editor. Siji-sijine nanging sing ditemokake yaiku registrasi dibutuhake supaya bisa nggunakake editor.

ipik

Gawe Kolase nganggo iPiccy, editor foto online

Saben editor foto online sing dakkandhakake ing artikel iki menehi ciri khas dhewe. ipik katon istiméwa kanggo kamungkinan sing saiki nawakake nggawe kolase nyenengake kanthi foto, kolase sing bisa ditambahake saringan lan efek akeh. Format sing kompatibel karo jpeg lan PNG, sing bisa matesi panggunaan sawetara pangguna sing nggunakake format liyane kayata tiff tanpa kudu maju, format sing ora menehi kompresi, mula bisa uga ora bakal kelangan kualitas foto.

Photor

Fotor, editor foto online kompatibel karo HTML 5

Kaya aplikasi sadurunge sing nawakake fitur sing ora kasedhiya ing liyane, PhotorUga duwe fungsi khusus sing ngidini kita nggabungake macem-macem foto kanggo entuk asil HDR paling apik. Aplikasi iki apik banget kanggo kasus sing dijupuk nalika motret utawa metu ing sisih kiwa utawa peteng banget. Antarmuka pangguna gampang banget lan sawayah-wayah Fotor bakal nuntun kita ing saben langkah sing kudu ditindakake supaya bisa ngasilake asil sing digoleki.

Minangka tambahan, iki uga ngidini kita nambah efek, filter, stiker, makro, nambah teks ... Uga duwe pilihan kanggo nggawe kolase, nanging ora lengkap kaya iPiccy. Wetan minangka siji-sijine layanan editing foto online sing bisa digunakake karo teknologi HTML 5, rampung nglewati Flash.

Apa sampeyan ngerti editor foto online sing durung diwenehi jeneng?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raúl Aviles ngandika

    Artikel apik Nacho !!
    Utamane, editor online cocok kanggo aku, amarga laptop sing digunakake ora bisa nginstal apa wae program.

    Gracias