Movavi: Editor Foto lan Video Paling Lengkap kanggo Windows lan Mac

Movavi

PR saka nyunting foto lan video bisa uga rumit kanggo pangguna. Uga, kadang-kadang kita nemokake manawa akeh editor ing pasar ora nawakake kabeh opsi sing pengin digunakake. Dadi, kita ora bisa nindakake jinis sunting sing dikarepake. Untunge, masalah iki pancen ora ana gandhengane karo Movavi.

Perusahaan nggawe piranti lunak sing ngidini kita ngowahi foto lan video ing Windows lan Mac. Antarane produk sing ditawakake, ditemokake Editor Foto Movavi. Kita uga duwe salah sawijining editor video sing paling lengkap ing pasar, yaiku Movavi Video Editor.

Perusahaan fokus nawakake kita piranti lunak kualitas kanthi alat paling akeh sing kasedhiya kanggo nindakake karya suntingan profesional. Kanthi cara iki, sampeyan bakal entuk asil sing digoleki nalika nyunting gambar utawa video. Kita bakal ngomong luwih lengkap babagan saben produk ing ngisor iki. Dadi, sampeyan bisa ndeleng apa sing ditawakake Movavi.

Editor Video Movavi / Suite Video

Yen sampeyan pengin bisa nyunting video utawa film kanthi profesional, mula iki minangka pilihan paling apik sing bisa ditemokake saiki. Thanks kanggo Suite Video, kita bakal bisa nindakake kabeh proses panyuntingan ing siji piranti lunak. Dadi saliyane ngirit ruangan ing komputer, iku alat lengkap sing nawakake sing sampeyan butuhake.

Sampeyan bisa nindakake tugas editing video klasik. Saka ngethok fragmen, nambah efek, nambah gambar, nyunting audio utawa gambar utawa njupuk sawetara wayahe. Saliyane fungsi kasebut lan akeh liyane, sampeyan uga bisa ngowahi video menyang format liyane. Kanthi cara sing kompatibel karo tim sing sampeyan kerjakake utawa kirim menyang wong liya.

Sing paling apik babagan editor Movavi iki yaiku kompatibel karo Windows lan Mac. Mula, ora preduli apa wae komputer sing sampeyan duwe, sampeyan bakal bisa nikmati piranti lunak iki sing ngidini sampeyan ngowahi video lan film kanthi profesional. Sampeyan bisa mriksa luwih lengkap babagan editor ing situs web perusahaan.

Editor Foto Movavi

Perusahaan uga nawakake editor gambar kanthi beda. Dadi gampang golek sing cocog karo sing sampeyan butuhake, gumantung saka edhisi sing kudu sampeyan lakoni utawa profesi sampeyan. Sanadyan, sing misuwur ing ndhuwur yaiku Editor Foto Movavi.

Akeh pangguna sing nganggep manawa iki sektor sing jenuh lan akeh penerbit. Nanging, kadang-kadang rumit banget kanggo digunakake utawa dhasar banget lan ora menehi kabeh fungsi sing pengin digunakake. Untunge, opsi kaya Movavi Photo Editor iki mbantu kita.

Iki minangka editor gambar sing gampang digunakake. Secara pribadi, aku dudu ahli nalika nyunting gambar lan wis kepenak digunakake. Kajaba oleh asil sing dikarepake. Ngijini kita nindakake fungsi editing klasik (ngethok, muter, ngowahi ukuran ...). Nanging uga kita duwe akeh fungsi tambahan.

Podemos nambah efek, mbusak obyek sing ora dikarepake saka foto, nambah kulit wong (copot kukul, bintik-bintik, komedo ...), gunakake saringan, ganti latar mburi gambar, nambah teks lsp. Singkatnya, akeh fungsi tambahan sing ndadekake editor gambar lengkap banget.

Kasedhiyan

Suite Video Movavi

Tertarik karo editor foto utawa video iki saka Movavi? Editor lan akeh liyane kasedhiya ing situs web Movavi dhewe. Ing kono sampeyan bisa nemokake kabeh piranti lunak sing kasedhiya kanggo nyunting video utawa gambar sing kasedhiya kanggo Windows utawa Mac. Dadi gampang banget golek sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan. Apa sampeyan mikir babagan editor kasebut?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)