eFootball PES 2020 FC Barcelona Edition wis duwe tanggal wiwitan

eFootball PES 2020 FC Barcelona Edisi

Peluncuran PES 2020 ing Spanyol ora bakal mandheg. Wiwit perusahaan kasebut uga ngumumake peluncuran edisi khusus game sing diarepake. Babagan eFootball PES 2020 FC Barcelona Edition. Iki dirilis ing dina sing padha karo game asli, 10 September. Versi iki bakal dirilis kanggo PlayStation 4.

El eFootball PES 2020 FC Barcelona Edisi Uga wis duwe sampul, sing dipilih karo para pengikut klub Catalan, liwat kaca klub kasebut. Dadi para pemain sing dipilih dening para penggemar sing katon ing sampul edisi khusus iki.

Yaiku Lionel Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Jordi Alba lan Sergio Busquets dipilih kanggo ditampilake ing sampul saka eFootball PES 2020 Edisi FC Barcelona, ​​barang abot ing ruang ganti Blaugrana. Edisi iki, minangka edhisi khusus, uga dilengkapi pangowahan utawa warta tartamtu kanggo pangguna sing pengin tuku.

Dheweke wis dicethakaké, ekstra sing wis dikonfirmasi teka ing edhisi game iki yaiku:

  • Ronaldinho 2019- 10 match utangan
  • Lionel Messi - 10 match utangan
  • Agen Premium (3 pemain) x 10 minggu
  • Telung nganyari Kontrak Pemain x 10 minggu

Konsumen kasengsem tuku eFootball PES 2020 FC Barcelona Edisi Dheweke bisa nindakake ing telung toko Barcelona ing Barcelona. Iki minangka Camp Barca Store Nou (C. d'Arístides Maillol, s / n. Barcelona), Toko Barca Paseo de Gracia (Passeig de Gràcia, 15, Barcelona) lan Barca Store Canaletas (La Rambla, 124, Barcelona). Dadi, ing endi wae bisa diwiwiti tanggal 10 September.

Kajaba iku, tanggal 10 September sing padha, diwiwiti jam 13:00 awan ing toko Camp Nou presentasi bakal dianakake lan ngomong babagan eFootball PES 2020 FC Barcelona Edition. Kabeh pihak sing kepincut bisa nate golek masalah tanpa ana masalah, kaya sing wis diandharake kalorone.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.