Ekstraksi sandhi kumpulan file sing dikompres ing Windows

unzip file ing kumpulan nganggo sandhi

Tugas iki bisa dibutuhake dening wong-wong sing wis biasa ndownload pirang-pirang file saka macem-macem jinis saka Internet, ing ngendi masarakat sing wis masang biasane dibagi dadi pirang-pirang bagean. saengga bisa diunduh kanthi bertahap. Sayange, jinis-jinis file iki biasane dilengkapi sandhi tartamtu, sing kudu dilebokake ing saben bagean lan bagean sing dadi bagean saka kabeh file.

Supaya sampeyan ora kudu nulis tembung sandhi sing mbukak zip saben bagean ing saben wektu, kita bakal menehi saran ing ngisor iki sawetara alat sing bisa digunakake kanthi tujuan kasebut, yaiku, sampeyan mung kudu menehi kunci kanggo sapisan lan ayo alat sing disaranake, tumindak kanthi otomatis karo file liyane.

Alternatif konvensional kanggo mbusak zip file nganggo sandhi

Tanpa mangu-mangu, salah sawijining alternatif paling apik kanggo nindakake tugas iki yaiku WinRAR antara liya, sing bisa ngewangi kita ngekstrak kabeh konten file sing dikompresi sing dilebokake tembung sandhi. Yen sampeyan nggunakake alat iki, sampeyan kudu kabeh file sing didownload ing sak panggonan (folder utawa direktori), lan sampeyan kudu nyoba mbusak zip sing pertama ing dhaptar kasebut. Yen sandhi dijaluk, sampeyan kudu nulis ing papan kasebut, mula file liyane bakal dirantai kanthi otomatis. Umume file nampa jinis prosedur iki, sanajan uga ana sawetara pangguna sing pengin rumit amarga mbutuhake tembung sandhi iki ditulis kanggo bagean lan bagean sing nggawe kabeh file umum.

1. Bukak Monitor

Alternatif pertama kita duwe fungsi sing ngluwihi kamungkinan saka unzip file sing wis dipérang dadi pirang-pirang bagean lan duwe sandhi. Sawise ngimpor saben bagean lan bagean ing antarmuka alat iki, sampeyan kudu nemtokake sandhi dhewe-dhewe.

unpackmonitor

Sampeyan bisa pesen supaya file dieksekusi kanthi cepet (contone, ing kasus installer), kanggo diunggah menyang server ftp utawa disalin menyang folder tartamtu. Kompatibilitas iku macem-macem, amarga alat iki bisa digunakake tanpa masalah karo jinis 7Z, RAR, ZIP, ISO, tar lan gzip.

2.JDownloader

Iki menarik liyane Alat adhedhasar Java, sing duwe kamungkinan kanggo mbantu sampeyan ndownload file saka server sing ana ing endi wae. Ing konfigurasi alat iki sampeyan kudu tulis tembung sandhi sing bakal mbantu ngekstrak konten kanthi otomatis.

jdownloader

Kanthi cara iki, yen sampeyan wis prentah alat iki ndownload udakara 100 file (kalebu sandhi), sampeyan mung kudu ninggalake komputer supaya bisa ndeleng asil ekstraksi kasebut. Amarga alat kasebut digunakake karo Java, sampeyan bisa nggunakake ing Windows, Linux utawa Mac.

3. EkstrakSekarang

Kesederhanaan minangka bagean saka antarmuka alat iki, ing ngendi sampeyan mung kudu pilih file sing sadurunge wis didownload menyang komputer pribadi banjur seret menyang antarmuka; mengko sampeyan kudu pindhah menyang konfigurasi kanggo nemtokake sandhi sing bakal mbantu sampeyan unzip kanthi otomatis nglumpukake kabeh file sing dilebokake.

ekstrak saiki

Penake sing paling penting digunakake adhedhasar kompatibilitas karo luwih saka 40 jinis file sing dikompresi, dadi fitur sing mung sithik alat kanthi ciri sing padha.

4. Ekstrak lan Waras Unrar

Kanthi alat iki, sampeyan mung kudu netepake direktori ing endi kabeh file sing dikompres (nganggo sandhi) uga folder sing pengin digunakake minangka output.

unrareextractrecover

Siji-sijine masalah yaiku kompatibilitas, amarga «Ekstrak lan Waras Unrar» mung bisa digunakake karo file RAR; Salah siji saka patang alternatif kasebut sing wis kasebut bakal nulungi sampeyan yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing ndownload file saka web, sing bisa dilindhungi nganggo sandhi sing umume diwenehake dening administrator situs web sing wis nyebar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)