Elite 3, pilihan paling murah Jabra, njaga kualitas [Review]

Gandeng tangan karo peluncuran Jabra Elite 7 Pro  sing kita analisa ing kene ing Actualidad Gadget bubar, alternatif paling murah ing katalog Jabra nganti saiki, kita ngomong babagan Elite 3, versi sing luwih "ditahan" sing isih dadi produk Jabra karo kabeh hukum.

Kita nggawa sampeyan analisis jero babagan Jabra Elite 3, model sing nduweni otonomi lan tahan banyu kanthi swara sing paling apik. Priksa karo kita kanggo ngerteni apa headset Jabra sing paling terjangkau sing ditawakake nganti saiki.

Bahan lan desain

Ing babagan tampilan, kaya mayoritas headset Jabra, garis desain perusahaan dijaga, produk kang comfort lan swara cetha menang ndhuwur kabeh liyane. Kanthi cara iki, Jabra terus njaga wujud sing aneh, sanajan bisa uga ora katon paling ayu ing pasar, dheweke duwe alasan, sing wis luwih akeh tinimbang sing bisa dikandhakake dening manufaktur.

  • Ukuran Headphone: 20,1 × 27,2 × 20,8mm
  • Ukuran kasus: 64,15 × 28,47 × 34,6mm

Kasus kasebut, kanggo bagean kasebut, nahan desain lan dimensi merek, gaya "kotak pil" sing umum ing Jabra lan, kaya headphone, mung fokus ing kepraktisan lan daya tahan. Ing kesempatan iki, ing ngendi dheweke pengin "inovasi" Jabra iki ana ing macem-macem warna, ing saliyane ireng klasik lan emas cahya, kita bakal bisa ngakses versi biru laut lan liyane kanthi warna ungu sing rada entheng. .mripat. LANModel sing dianalisis ing kasus kita ireng, sing kalebu ing paket: Enem bantalan kuping silikon (ngetung sing wis dipasang ing earbuds), wadah pangisi daya, kabel USB-C, lan earbuds.

Karakteristik teknis

Kita duwe headphone sing duwe kanthi driver (speaker) 6 milimeter, iki menehi wong adhedhasar rincian technical 20 Hz kanggo 20 bandwidth kHz kanggo puter maneh music lan saka 100 Hz kanggo 8 kHz nalika kita pirembagan bab obrolan telpon. Selaras karo sing kasebut ing ndhuwur, wis papat mikropon MEMS sing mbantu kita njaga obrolan sing jelas, sing umum uga ana ing Jabra. Bandwidth mikropon ana ing antarane 100 Hz lan 8 kHz, kaya sing kita deleng ing rincian babagan bandwidth telpon.

  • Bobot kasus pangisian daya: 33,4 gram
  • Bobot headphone: 4,6 gram
  • Qualcomm aptX kanggo audio HD
  • Ing endi bisa tuku Jabra Elite 3 kanthi rega paling apik? Ing LINK iki.

Ing tingkat konektivitas, headphone iki duwe Bluetooth 5.2 sing profil paling klasik A2DP v1.3, AVRCP v1.6, HFP v1.7, HSP v1.2 ditrapake, kanthi sawetara panggunaan biasa 10 meter lan kemungkinan. saka memorizing nganti enem piranti. Temenan, minangka asil saka nggunakake Bluetooth 5.2, padha duwe sistem kontak otomatis nalika kita njupuk metu saka kothak. lan mati otomatis uga nalika lagi 15 menit tanpa sambungan utawa 30 menit tanpa kegiatan.

Jabra Swara + kudu duwe

Aplikasi Jabra minangka tambahan piranti lunak sing bakal ngidini kita nindakake pangaturan sing dibutuhake, ngluwihi tombol mekanik sing ditemokake ing headphone kasebut lan bisa disesuaikan ing aplikasi kasebut, kita duwe kemampuan ekualisasi uga nganyari piranti lunak sing nggawe piranti lunak sampeyan dadi nilai sing cocog lan bisa mutusake kanggo tuku. Aplikasi iki, sing kompatibel karo piranti Android lan iOS, ngidini sampeyan nindakake akeh konfigurasi sing kudu dicoba amarga akeh alasan.

Kanthi cara iki, disaranake sampeyan mriksa video apa wae sing wis dianalisis piranti Jabra ing kesempatan liyane supaya sampeyan bisa mirsani kinerja Sound +, aplikasi Jabra iki sing gratis kanggo didownload.

Resistance lan comfort

Ing kasus iki, kita duwe resistensi banyu lan cipratan kanthi sertifikasi IP55, iki njamin paling ora bisa digunakake nalika udan lan uga nalika latihan, Ing babagan iki, Jabra njaga standar kualitas ora preduli, kaya sing wis dakkandhakake, Kita ngadhepi produk paling murah nganti saiki ing katalog perusahaan.

Kanthi cara sing padha, ing tingkat nambah kualitas sambungan lan kenyamanan panggunaan, Jabra Elite 3 iki duwe telung kombinasi piranti lunak pihak katelu sing bisa nggawe urip luwih gampang:

  • Google Fast Pair, kanggo pasangan lan operasi terpadu kanthi lengkap ing piranti Android lan Chromebook sing kompatibel.
  • Spotify Tap, kanggo nambah lan ngatur konfigurasi tombol nalika kita nggunakake platform puter maneh Spotify.
  • Alexa Integrasi uga bisa sesambungan karo asisten virtual Amazon.

Otonomi lan pendapat sawise nggunakake

Jabra wis nyedhiyakake data sing bisa dipercaya babagan baterei mAh, nanging sing umum ing merek kasebut Dheweke prédhiksi 7 jam otonomi kanthi biaya lan nganti 28 jam yen kita kalebu biaya sing digawe karo kasus kasebut. Perusahaan kasebut uga janji yen mung sepuluh menit ngisi daya, kita bakal entuk panggunaan udakara siji jam. Data kasebut diprodhuksi meh kabeh ing tes kita, utamane amarga ora duwe pembatalan gangguan aktif (ANC) lan anggere kita ora nggunakake mode HearThrough sing wis kasedhiya ing meh kabeh piranti Jabra saka macem-macem kisaran.

 

Kualitas swara cukup apik yen sampeyan nimbang rega, standar kualitas sing tetep ing Jabra saka wektu, lan sing Elite 3 iki bisa dipikolehi kurang saka 80 euro ing titik adol biasa, nggawe pilihan sing apik kanggo sing pengin tuku produk Jabra kanggo pisanan utawa duwe panggantos kanggo acara "khusus". Tanpa mangu, kaya biasane, Jabra wis bisa nggawe produk unpretentious sing nawakake apa sing ditawakake.

Elit 3
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
79,99
  • 80%

  • Elit 3
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 60%
  • Kualitas
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Kualitas swara lan daya sing apik banget
  • Kejelasan ing telpon
  • Rega moderat ing Jabra

Contra

  • Desain bisa nemtokake
  • Ora ana bantalan sing nyaman
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)