Emosi Fisker bakal dadi alternatif Tesla ing mbesuk

Suwe-suwe, ana akeh pabrikan sing pungkasane ngerti manawa masa depan industri otomotif kalebu kendaraan listrik, yaiku mobil, bus utawa truk. Sanajan dheweke dudu sing pertama, Elon Musk minangka pabrikan pisanan sukses ngluncurake sawetara kendaraan listrik kanthi lengkaps, kendharaan sing dadi panutan kanggo umume pabrikan, pabrikan sing saiki isih durung bisa menehi alternatif nyata kanggo model Tesla. Nanging yen uga ngomong babagan kendaraan olahraga listrik, spektrum bakal suda lan saiki kita mung nemu Emosi Fisker.

Henrik Fisker sing terakhir makarya ing versi anyar Fisker Karma, model sing tekan pasar ing pungkasan taun 2011 sing pengin ditandur saben Tesla, nanging kaya sing wis dingerteni Elon Musk sing nggawa kucing menyang banyu. Miturut pangripta, Fisker EMotion njamin jarak udakara 650 kilometer saliyane menehi pangisian daya cepet 9 menit, tanpa nemtokake kisaran sing bakal ditawakake jinis muatan iki.

Kaya sing bisa dideleng ing gambar sing dikirim Henrik ing akun Twitter, Fisker EMotion nawakake tampilan sing agresif lan sportif banget, ing endi kabeh rincian wis dianggep maksimal. Sayange, ora ana foto sing diterbitake ing interior, uga rega model iki, model sing miturut pabrike bakal tekan 260 kilometer per jam, lan kompatibel karo nyopir otonom.

Ngelingi pilihan sing ditawakake kendaraan iki, durung dikembangake dening perusahaan, rega model iki kemungkinan bakal luwih dhuwur tinimbang Tesla's Model X, model sing paling larang saka perusahaan Elon Musk. Uga matur suwun karo gigafactories sing pengin dibangun Tesla ing saindenging jagad, kemungkinan besar biaya pabrik bakal luwih suda, sing bakal mengaruhi rega pungkasan Model X lan sisa kisaran kasebut.

Salajengipun, ing kahanan sing padha, bisa uga ana umume pelanggan sing milih Tesla tinimbang model iki, amarga kualitas sing dituduhake dening Tesla lan ekspansi merek internasional, sing saiki saya akeh ditemokake ing pirang-pirang negara. Wektu bakal ngerti manawa Fisker EMotion dadi proyek sing pungkasane ora bisa ndeleng lampu kasebut utawa bakal dianggep minangka alternatif nyata kanggo kendaraan listrik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.