Emulator Android Andy bisa nginstal piranti lunak penambangan cryptocurrency

Yen ngomong babagan sistem operasi sing paling rentan, Windows mesthi menang. Alasane ora liya yaiku sistem operasi sing paling akeh digunakake ing jagad iki. Yen ngomong babagan ekosistem seluler, sing regane mung dadi loro, iOS lan Android, sistem operasi Google nawakake daya tarik luar biasa kanggo kanca liyane.

Android ngidini instal aplikasi saka sumber sing ora dingerteni, sing nyebabake risiko keamanan para pangguna platform iki, sing nginstal aplikasi saka njaba Play Store. Kanthi anane emulator Android kanggo PC, kayane popularitas Android lan kemungkinan bisa mbukak aplikasi ing PC saya tambah lan sawetara emulator wiwit nguntungake kahanan iki kanthi nginstal piranti lunak kanggo ngambang mata uang kripto.

pc bitcoin

Aplikasi paling anyar sing wis melu praktik ala iki manfaatake sumber daya tim kanggo ngasuh cryptocurrency Kita temokake ing emulator Andy, sanajan miturut pangembang pancen salah lan ngubungake masalah iki karo aplikasi pihak katelu sing pangguna bisa instal.

Nanging macem-macem peneliti keamanan negesake yaiku emulator Andy dhewe sing bisa nginstal, amarga komunikasi karo IP kanggo ndownload piranti lunak pertambangan, mula ana alesan manawa aplikasi pihak katelu nginstal piranti lunak kasebut ora ana panjelasan.

Kajaba iku, yen kita bosen nggunakake emulator Android Any, yen wis instal piranti lunak penambangan tetep mlaku, mula maneh dituduhake manawa dudu aplikasi pihak katelu sing nginstal, nanging pangembang dhewe sing kepengin entuk manfaat saka peralatan pangguna kanggo nambang mata uang kripto tanpa kudu nggawe investasi ing peralatan.

Yen sampeyan pengin nggunakake emulator Android, solusi paling apik saiki yaiku BlueStacksSanajan nggunakake sumber daya sing akeh banget lan mbutuhake tim sing cukup kuat. Andy, pancen apik banget nalika isih ana, nanging kanthi kapercayan para pangguna ora dimainake lan kanthi main iki sampeyan bakal ilang banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.