Tinjau Gaya Sistem 3

Lan kita bali menyang Gadget Aktualidad karo review headphone True Wireless Sound. Sawise maneh karo produk saka Energy Sistem, sing saka katalog ekstensif nampilake Gaya Sitem Energi 3. Pilihan liyane sing paling apik kanggo nggawe jump langsung lan ora nganggo headphone nirkabel banjur disisihake kabel sing wis lawas.

Yen sampeyan isih ora bisa milih model utawa model liyane sajrone tawaran sing wis ana, dina iki saiki sampeyan menehi pilihan apik banget. Produk sing bakal nyukupi kabutuhan tanpa mangu-mangu, karo banget kinerja apik ing swara lan otonomi, lan sing paling penting, tanpa prelu nandur modal akeh. 

Gaya 3, musik sampeyan ing gaya sampeyan

Kaya sing wis dikomentari, saiki pasar headphone nirkabel meh telas. Kita nemokake akeh opsi saka macem-macem perusahaan, yen sawise mutusake kanggo pindhah menyang nirkabel, keputusan pungkasan ora bakal gampang. Ana headphone kanthi tujuan sing jelas kanggo game, kayata Laser 2 manawa kita bisa nyoba sawetara wulan kepungkur.

Yen sampeyan lagi nggoleki headphone wicaksana, sing cocog karo rasukan sampeyan kapan wae, lan sing nawakake a pengalaman swara sing apik, gaya Sistem Energi 3 minangka pilihan sing kudu dipikirake. Kabeh iki, ditambahake menyang desain elegan lan ngati-ati banget, dheweke nggawe headphone kasebut format tombol, pancen menarik.

Sistem Energi nduweni macem-macem produk sing ditawakake ing saben kategori. Lan karo gaya 3 longkangan uga digawe ing antarane headphone luwih akeh elegan saka wayahe. Kanggo sing ora pengin narik kawigaten, nanging ora pengin nyerah duwe piranti sing berkualitas. Garis gaya kalebu sektor pasar Apa panjaluk produk iki, yen sampeyan mung pengin, tuku gaya Sistem 3 gaya saiki ing Amazon Kanthi diskon.

Yen sampeyan lara "gummies" sing njijiki karo meh kabeh headphone saiki. Lan sampeyan minangka salah sawijining wong sing milih headset kanthi format tombol, sing cocog banget lan bobote sithik, gaya 3 nilai skor dadi headphone sing sampeyan butuhake.

Unboxing Energy System style 3

Saiki wayahe nggoleki ing njero kothak cilik headphone gaya 3. Kita mesthi bisa nemokake kabeh sing bisa diarep-arep lan ora bakal kejawab apa-apa. Ing kothak pangisi daya, kanthi ukuran sing sampurna kanggo nggawa kanthong. Out of the box ditampilake headphone, ing kasus iki, kita wis nampa sawetara salinan ing warna ireng, kaya kothak sampeyan. Pranyata banget gumun sepira anggone bobote kothak uga headphone.

Saliyane unsur utama, kita duwe sawetara brosur iklan, lan a pandhuan panggunaan cepet saka headphone kanthi fungsi utama. Dheweke uga diiringi kabel pangisi daya sing duwe format Mikro USB. Nalika ndeleng earbuds, kita ora nemokake bantalan kuping sing khas.

Desain lan tampilan fisik

Saiki kita waca tampilan sing ditampilake gaya Energi Sistem 3. Pabrik produk kasebut ora anyar, nanging kombinasi warna pinilih Ing warna ireng ing njero Wis rampung kanthi pungkasan ing warna abu-abu cahya sing nawakake sampeyan mbédakaké banget elegan. Karo a wujud saka earphone sing mesthi ngelingake kita babagan AirPods, ing set global dheweke ora padha.

El desain minangka salah sawijining kekuatan saka headphone Sistem Energi kasebut. Ora mung kanthi duwe gaya kutha lan elegan. Iki uga kanggo format fisik saka handset. Kita ngerti manawa bagean gedhe pangguna ora ndhukung headphone sing duwe karet klasik sing isih ana ing njero kuping. Apik amarga ora pas kanthi bener, utawa kanggo efek sing "kosong", nanging ana akeh sing nggoleki headphone kaya iki.

Tuku gaya Sistem 3 gaya Amazon ing Amazon kanthi diskon

Perbandingan karo AirPods sing diakoni ora bisa diendhani saka Apple. Tampilan fisik ngelingake kita amarga format headset lan bentuk sing dawa. Sisih kuping njero padha karo bentuk sing padha. Sanajan awak piranti sing isih ana ing njaba beda karo unsur-unsur sing luwih akeh lan bentuk sing kurang bunder.

Bagean sing wis ora ana wis a bagean sing beda-beda ing sisih potongan abu-abu sing rata dipasang. Pilihan warna lan bahan katon cocog kanggo model iki kita bisa milih antarane 4 kombinasi liyane. Ing bagean njaba iki, kita nemokake a lampu LED cilik sing owah antarane warna biru utawa abang gumantung karo informasi sing sampeyan tawakake.

Iki sisih njaba duwe sensor tutul apa sing ditawakake kanggo kita macem-macem printah kanggo mbukak. Kanthi pencet ing sisih kiwa utawa tengen, kita bisa ngunggahake utawa mudhunake volume Saka reproduksi. Kita bisa nggunakake rong tombol penet ngaso utawa muter maneh. Lan kita malah bisa ngatur maju cepet utawa mundur lagu. Kontrol lengkap musik, lan uga telpon o asisten swara, tanpa kudu nyopot piranti saka kanthong sampeyan. 

La ngisi daya-sarung duwe bentuk persegi panjang kanthi ukuran sing sampurna kanggo nggawa sing cocog karo kanthong apa wae. Mbukak tutup kita waca carane headphone ngapusi kanthi horisontal pas banget amarga basis magnetik sing nyekel lan ngisi daya. Bobot, sanajan ana headphone ing jero, pancen entheng. Dibangun ing plastik tutul alus ing warna ireng padha karo headphone.

Ing sisih ngarep kothak kita nemokake papat lampu LED sing nawakake informasi babagan biaya kasebut saka iku. Saben lampu nuduhake 25% saka total ngemot Mula, yen kabeh lampu wis urip 4, iku pratandhane yen batere wis kebak. Ing sisih mburi kita nemokake ngisi daya port, kanthi format Micro USB.

Kabeh teknologi sing sampeyan butuhake

Penting, sampeyan kudu ngerti apa sing bisa dipercaya ing headphone sadurunge entuk. Sistem Energi nyederhanakake panggunaan kanthi maksimal. Yen wis disinkronake karo smartphone, komputer utawa tablet, kita mung kudu nyopot saka kasus kasebut supaya bisa nyambung kanthi otomatis. Konektivitas sampeyan bluetooth 5.0 njamin stabilitas tanpa ngethok.

El mikropon internal nggawe kita njawab telpon tanpa kudu nutul smartphone. Swara sing ditampa nalika telpon cetha lan tanpa swara. Lan sing ditampa ing sisih liyane telpon uga sampurna. Soko sing nambah thanks kanggo format lan desain headphone iki. Yakin? Goleki gaya Sistem Energi 3 saiki ing Amazon rega paling.

We disenengi kekuwatan sing bisa ditawakake asil dadi bobot entheng. Sampeyan uga minangka detail penting sing kudu dipikirake otonomi kita bisa gumantung ing. Gaya Energi Sistem 5 nyedhiyakake nganti 4 jam musik tanpa gangguan. Lan matur nuwun kanggo kothak pangisi daya kita kudu nganti 4 biaya lengkap. Luwih saka cukup otonomi kanggo dina suwene musik.

Tabel Spesifikasi Teknis

Brand Sistem Energi
Model Gaya 5
Format ing kuping
Conectividad bluetooth 5.0
Ngrangkep nganti 10 meter
Kontrol tutul puter maneh lan volume
Frekuensi 2.4 GHz
Mikropon terintegrasi SI
Batere headphone 30 mAh
Otonomi 4 horas
Baterai cilik-pangisi daya 400 mAh
Otonomi 16 horas
Bobot headphone 4 g
Ukuran headphone 42 x 17
Bobot kasus-pangisi daya 25 g
Ukuran pangisi daya cilik 70 x 30
Rega 34.90 €
Link tuku Gaya Sistem Energi 3

Keuntungan lan kontra

Pros

La hubungan antarane kualitas lan rega iku apik banget.

El level volume sing ditawakake ndhuwur model liyane sing wis bisa dites.

La otonomi nganti 20 jam gThanks kanggo tutup sing nggawe kita duwe musik sedina muput.

Akeh macem-macem kontrol tutul ing kaloro headphone.

Pros

  • Kualitas rega
  • Jilid
  • Otonomi
  • Kontrol tutul

Contra

Ora Ana gumantung ing pembatalan swara aktif, ana sing dikarepake saiki, nanging bisa dingerteni yen ora nemokake fungsi kasebut kanthi rega.

Dheweke ora duwe sensor jarak supaya puter maneh mandheg nalika kita miwiti.

Contra

  • Ora ana pambatalan swara
  • Ora ana sensor jarak

Pendapat editor

Gaya Sistem Energi 3
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
34,90
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.