Entuk konverter mata uang kaping kanggo macem-macem piranti

konverter mata uang

Konverter mata uang sing macem-macem bisa migunani kanggo sapa wae lan ing wektu tartamtu, yen kita kalebu wong sing ngunjungi toko online kanthi tujuan tuku sawetara produk. Amarga tanggal Natal wis cedhak banget, kahanan iki dadi luwih nengsemake ing macem-macem jagad, amarga ngunjungi jinis lingkungan kasebut bakal meksa kita kudu menehi hasil karo macem-macem mata uang, sing bisa uga ora dingerteni kabeh.

Amarga euro, dolar, sterling pound lan sawetara mata uang liyane cenderung beda-beda saben dina (lan kadhang saben detik), prakteke ora bisa ngerti kurs antarane saben wong, mula ana sawetara jinis konverter macem-macem dhuwit recehan; ing artikel iki, kita bakal nyebutake sawetara alternatif minangka kompilasi, ing endi bakal ditangani khusus, sawetara sing khusus kanggo piranti seluler Android lan komputer pribadi liyane.

Konverter mata uang kaping pirang-pirang kanggo komputer pribadi

Iki minangka cara kanggo ngucapake, amarga ing kasunyatan apa sing bakal disaranake ing bagean pisanan saka artikel kasebut babagan konverter macem-macem dhuwit recehan, yaiku kanggo aplikasi web uga gadget; ing kawitan, aplikasi web bisa digunakake ing sembarang jenis komputer pribadi, mung butuh browser Internet sing apik, padha karo bisa uga Google, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera utawa liyane sing dadi pilihan. Prosedur sing kudu ditindakake yaiku:

  • Kita menyang aplikasi web «Currency Converter», link sing bakal ditemokake ing pungkasan artikel.
  • Kita bakal nemokake antarmuka sing ramah sing gampang dingerteni pangguna.
  • Ing pilihan «Saka»Kita kudu ngatur jinis mata uang sing regane wis dingerteni.
  • Ing pilihan «Menyang»Nanging, kita kudu nyelehake jinis mata uang sing pengin dikonversi.
  • Ing "Jumlah»Nanging, kita kudu nyelehake regane transaksi sing pengin diselidiki.
  • Ing antarmuka aplikasi web sing padha iki, kita bisa ndeleng sawetara «Loro panah»Verticals, sing bakal mbantu kita mbalikke« sumber-tujuan »jinis mata uang.

konverter mata uang 01

Minangka aplikasi web, proposal sing wis kasebut bisa ditindakake ing kabeh platform, yaiku Windows, Mac utawa Linux. Alternatif ing ngisor iki sing bakal kasebut eksklusif kanggo Windows 7, sistem operasi Microsoft sing nggabungake Gadget sing kondhang lan saiki, elemen-elemen kasebut ora ana ing Windows 8. Kanggo nggunakake elemen iki, mung:

  • Kita kudu klik tombol sisih tengen mouse ing desktop.
  • Saka opsi kontekstual sing ditampilake, kita milih sing ujar Gadget.
  • Jendhela anyar bakal katon karo sawetara Gadget, sing bakal milih sing ngucapake "Mata uang".

konverter mata uang 04

Gadget iki luwih becik diselehake ing sisih tengen desktop Windows, lan kudu pangguna kanggo ngatur jinis sumber lan mata uang tujuan; nilai sing ditampilake ing kono bakal dianyari kanthi nyata, iki dadi kauntungan lan kenyamanan kanggo wong-wong sing urip ing jagad mata uang iki.

Konverter mata uang kaping pirang-pirang kanggo Android

Ora preduli sampeyan duwe ponsel utawa tablet Android, ing toko play Google sampeyan bisa entuk iki konverter macem-macem dhuwit recehan, ana 2 alternatif sing apik kanggo dadi tuan rumah.

konverter mata uang 02

Antarmuka saben aplikasi kasebut cukup apik, ing kene uga ana opsi kanggo nyelehake mata uang sumber uga mata uang tujuan.

konverter mata uang 03

Gambar sing wis dilebokake ing ndhuwur nuduhake salah sawijining aplikasi Android kasebut, sing bisa uga paling lengkap amarga kasedhiya tray tambahan cilik, sing ana nomer sing bisa gampang diketik nyelehake nilai sing pengin ditemokake ing mata uang sing beda. Ing kasus apa wae, apa wae aplikasi Android sing arep diinstal ing piranti seluler sampeyan, bisa uga diarani yen 2 alternatif iki bisa nyenengake kabeh kudu ngerti (informasi) apa sing kedadeyan ing donya lan ing saben mata uang kasebut.

Informasi luwih lengkap - Jalanake macem-macem jinis aplikasi ing Google Chrome

Situs web - Aplikasi web, Kalkulator Mata Uang, Konverter mata uang


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)