Entuk tarian gratis ing Fortnite kanthi nglindhungi akun sampeyan

Fortnite Battle Royale

Ing sawetara wulan pungkasan, game lintang ing kabeh platform yaiku Fortnite, game sing bagean saka kasuksesan adhedhasar kasunyatan sing kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis lan ing endi kabeh pemain bisa ngadhepi istilah sing padha, ora ngetrapake katrampilan sing diduweni saben wong.

Salah sawijining keanehan Fortnite, seneng kabeh perbaikan estetika sing bisa digunakake, bisa ditemokake ing njoget, sawetara tarian sing dadi sensasi ing antarane sing paling enom. Wong-wong ing Epic Games pengin akun kita bebas saka peretas lan kanggo nyengkuyung nglindhungi kanthi otentikasi 2 langkah, dheweke menehi tari sing gratis.

Otentikasi rong langkah saiki cara paling aman kanggo nglindhungi akun, amarga saben-saben mlebu, server Game Epic bakal ngirim kode 6 digit sing kudu dilebokake sadurunge ngrampungake login yen wis mlebu akun pangguna lan sandhi, kanthi prakteke ora mokal manawa kita bisa nyolong akun amarga kudu duwe akses menyang akun email uga, ora mung akun Epic Games.

Cara njaluk tari gratis ing Fortnite

  • Kaping pisanan kita kudu ngakses situs web Epic Games liwat pranala sabanjure.
  • Sabanjure, klik ing Tembung sandhi lan keamanan.
  • Banjur kita maju Aktifake Otentikasi Email

  • Nalika semana, kita bakal nampa ing akun email kode enem digit, nomer sing kudu kita lebokake ing jendhela sing wis ditampilake. Banjur klik Terus.

  • Sawise ngetik kode enem digit sing wis ditampa liwat email, bakal ditampilake pesen sing ngandhani otentikasi email diaktifake.

Kanggo seneng ing tari anyar sing diarani Boogie Down, kita mung kudu mbukak game kasebut. Ing wektu kasebut, Fortnite bakal ngandhani manawa kita wis duwe tarian anyar sing ana gandhengane karo karakter kita.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.