Iki minangka 5 saka eReader paling apik ing pasar

Amazon

Maca digital duwe akeh pengikut lan sanajan akeh pangguna sing tetep negesake manawa buku kanthi format digital bisa diwaca kanthi sampurna ing tablet, eReaders minangka piranti sing cocog kanggo nikmati jinis buku iki. Piranti kasebut wis berkembang banget ing jaman saiki lan saiki nawakake pengalaman maca sing ora bisa dibandhingake, sanajan kasunyatane kita kabeh kadang-kadang kliwat buku kertas.

Saiki ana puluhan macem-macem buku elektronik ing pasar, kanthi rega sing beda-beda, kanthi fitur lan spesifikasi sing paling beda. Nanging, dina iki kita mutusake supaya 5 piranti paling apik ing jinis iki, sanajan kita bisa ngarepake manawa aku ngapusi sampeyan kanthi judhul artikel iki lan sejatine 6 piranti sing bakal ditinjau saiki, dadi Bersiap-siap lan njupuk potlot lan kertas kanggo nyathet kabeh.

Plancongan Sedulur

Amazon

Amazon pancen salah sawijining referensi gedhe ing pasar e-book lan Plancongan Sedulur iku kapal penggedhe sing gedhe. Sanajan wis kasedhiya ing pasar suwene luwih saka setaun, lan nalika ngenteni versi kaping pindho piranti iki, desas desus ngandhakake yen bisa ditampilake kanthi resmi ing wiwitan taun 2016, mesthine minangka salah sawijining eReader sing paling populer. kuat lan menarik sing bisa dipikolehi, sanajan regane cukup dhuwur kanggo saku.

Sabanjure kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi Kindle Voyage iki saka Amazon;

  • Layar: nggabungake layar 6 inci kanthi teknologi e-papper huruf, tutul, kanthi résolusi 1440 x 1080 lan 300 piksel per inci
  • Ukuran: 16,2 cm x 11,5 cm x 0,76 cm
  • Digawe saka magnesium ireng
  • Bobot: Versi WiFi 180 gram lan 188 gram versi WiFi + 3G
  • Memori internal: 4 GB sing ngidini sampeyan nyimpen luwih saka 2.000 ebook, sanajan gumantung karo ukuran saben buku
  • Konektivitas: Sambungan WiFi lan 3G utawa mung WiFi
  • Format sing didhukung: Format Sedulur 8 (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi lan RRC ing format asline; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Lampu terpadu
  • Kontras layar sing luwih dhuwur sing ngidini kita maca kanthi luwih nyaman lan nyenengake

Amarga ciri khas lan spesifikasi Kindle Voyage iki, mula kita pancen sadurunge salah sawijining rong buku elektronik paling apik ing pasar. Ing artikel iki, sampeyan bisa ndeleng analisis sing digawe saka e-book iki ing sawijining dina lan sampeyan bisa tuku liwat Amazon ing pranala sabanjure kanggo regane 189,99 euro.

Kobo Glo HD

Kobo

Mbok Kobo eReaders rada kurang dingerteni dening umume pangguna, nanging kualitase lan kinerjane ora diraguhi. Tuladhane yaiku Kobo Glo HD, sing wis asring dibandhingake karo Amazon's Kindle Voyage, sing menang dadi juara tanpa angel banget. Mesthine, ana akeh pangguna sing seneng piranti Amazon, sanajan regane luwih larang.

Fokus ing Kobo Glo HD, kita ngomong babagan piranti sing paling akeh duwe layar 6 inci, kanthi teknologi Carta E-ink lan duwe resolusi 300 piksel per inci, supaya bisa maca kanthi paling nyaman lan kanthi kualitas paling dhuwur.

Sing gedhe-gedhe fitur saka Kobo Glo HD iki Padha ing ngisor iki:

  • Ukuran: 157 x 115 x 9.2 mm
  • Bobot: 180 gram, padha persis karo Kindle Voyage lan umume piranti ing pasar
  • Layar sentuh 6-inci kanthi resolusi HD lan nggabungake teknologi E-ink 1448 x 1072 piksel. Resolusi piksel per inci nganti 300
  • Ndhukung sebagian besar format ebook ing pasar, sanajan ora ngidini buku audio utawa musik

Regane iki Kobo Glo HD iku saka 129,76 euro sanajan umume paling normal yen golek tawaran sing ngidini kita entuk piranti iki kanthi rega luwih murah.

Tagus Lux 2016

Tagus

Referensi utama pasar maca digital liyane yaiku Tagus, sing wis suwe menehi piranti kanthi beda, sing bisa nambah nganti tekan Tagus Lux 2016 anyar, eReader sing nggabungake layar Carta anyar, dikembangake dening E-ink lan uga menehi spesifikasi menarik liyane, saliyane karo desain sing tliti lan regane sing cukup murah.

Yen kita kudu nyorot babagan piranti iki, saliyane layar, iku entheng, kacepetan nalika, kayata, ngowahi kaca ing ebook utawa Sistem operasi Android 4.4.2 sing mlaku ing njero lan ngidini kita nggunakake sawetara aplikasi, sing wis diinstal, kayata browser web, manajer email utawa Twitter dhewe.

Sabanjure kita bakal mriksa karakteristik utama lan spesifikasi Tagus Lux 2016 iki;

  • Apa sampeyan duwe layar tutul e-ink EPD 6? E-tinta HD generasi sabanjure tanpa refleksi. Maca meh kabeh format ebook kalebu .epub lan .mobi.
  • Ukuran: 170mm (dhuwur) x 117mm (jembaré) x 8,7mm (kekandelan)
  • Bobot: 180 gram
  • Tampilan HD E-ink 6-inch gratis tanpa sorotan kanthi résolusi 758 x 1.024 piksel lan 212 piksel per inci
  • Kamungkinan kanggo seneng macem-macem format, kalebu .epub lan .mobi
  • Sistem operasi Android 4.4.2

Su regane 119,90 euro lan sampeyan bisa tuku Tagus Lux 2016 iki liwat Amazon ing pranala sabanjure.

Kindle Paperwhite

Amazon

The Kindle Voyage temtunipun minangka piranti referensi Amazon, nanging uga perusahaan sing dipimpin dening Jeff Bezos duwe piranti liyane sing kasedhiya ing pasar, kanthi kualitas lan tenaga sing hebat, kanthi rega sing luwih murah. Kita ngomong, kaya sing wis dingerteni kabeh Kindle Paperwhite sing ditampilake minangka pilihan sing apik kanggo nikmati ebook, kanggo a regane 129,99 euro.

Kita bisa ujar manawa Paperwhite minangka langkah mburine Voyage, ing kabeh level, nanging ora ana iri karo buku elektronik liyane ing pasar sing kasedhiya lan sawetara sing bakal kita waca ing artikel iki.

ing Fitur Utama lan Spesifikasi Kindle Paperwhite yaiku ing ngisor iki;

  • Tampilan 6 inci kanthi teknologi e-paper Letter lan cahya maca terintegrasi, 300 dpi, teknologi font sing dioptimalake, lan 16 skala abu-abu
  • Ukuran: 16,9 cm x 11,7 cm x 0,91 cm
  • Bobot: 206 gram
  • Memori internal: 4GB
  • Konektivitas: Sambungan WiFi lan 3G utawa mung WiFi
  • Format sing didhukung: Format 8 Sedulur (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi, PRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kalebu konversi
  • Font Bookerly, eksklusif kanggo Amazon lan dirancang supaya gampang lan kepenak diwaca
  • Gawan fungsi maca Flip Kaca Sedulur sing bakal ngidini pangguna ngliwati buku kanthi kaca, mlumpat saka siji bab menyang bab liyane utawa malah mlumpat menyang pungkasan buku tanpa bakal ilang titik maca
  • Gabung karo panelusur kanthi kamus kanthi integral karo Wikipedia sing misuwur

Kobo Aura H2O lan Kindle dhasar

Kobo

Kanggo nutup dhaptar iki, kita ora bisa nolak kalebu sawetara piranti sing kita pikir ora bisa ditinggalake lan kalebu sing mokal kanggo milih. Sawetara sampeyan mesthine bakal ujar manawa amarga kita ora ngusulake dhaptar 6 piranti, nanging kita bakal nyusahake urip lan kita mutusake nggawe salah siji saka 5 eReader kanthi rong pilihan sing beda yen kita ora seneng karo salah sawijining piranti. 4 piranti sing wis diduweni. Ditinjau.

El Kobo Aura H2O lan Sedulur dhasar Dheweke minangka rong buku elektronik sing wis dipilih kanggo nutup dhaptar amarga rong alasan sing gampang. Piranti Kobo nawakake a Layar 6,8 inci, luwih gedhe tinimbang sing ditemokake ing piranti sing paling akeh ing pasar. Sampeyan uga duwe kamungkinan kanggo mbasahi lan uga nyelehake, dadi eReader sing sampurna digunakake ing bathtub utawa maca ing kolam.

Sedulur dhasar

Kanggo bagean Kindle dhasar minangka salah sawijining buku elektronik sing paling murah ing pasar, nanging luwih saka fitur lan spesifikasi sing menarik. Contone, minangka eReader sing cocog kanggo kabeh wong sing miwiti jagad maca digital utawa sing bakal nggabungake maca buku kertas karo ebook lan regane ora nganti 80 euro. Iki uga bisa dadi eReader sing sampurna kanggo kabeh pangguna sing bakal nggabungake maca buku digital lan buku kanthi format fisik tradisional, lan sing mesthine akeh banget amarga maca digital isih adoh banget tinimbang maca. Kaya sing dingerteni dina iki

Milih e-reader sing paling apik dudu tugas sing gampang. Akeh faktor sing ana ing pungkasane lan pungkasane ana bagean subyektif sing penting banget, mula kita pengin duwe sudut pandang liyane lan nyaranake sampeyan maca apa ebook paling apik kanggo kolega saka Todo eReaders

Napa eReader mutusake kabeh sing wis dituduhake?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa tindakake liwat salah sawijining jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   sebas ngandika

    Apik,

    Aku ora ngerti tenan asil pungkasane.
    Apa sing mbenerake bedane € 60 antarane Glo HD lan Voyage? Layaré padha, katalog umum padha lan uga Kobo maca epub (sing ora cocog karo Kindle).

    Tulung aku ngerti supaya ora tuku apa-apa (amarga ora mikir blog iki disponsori dening Amazon!).

    Thanks,

    1.    polo ngandika

      Kindle luwih larang amarga sampeyan mbayar merek.