Iki minangka 5 eReader paling apik sing bisa dituku

Amazon

Pangguna saya akeh seneng buku kanthi format digital amarga eReader utawa buku elektronik, entuk manfaat saka manfaate. Kajaba iku, lan muga-muga lumaku wektu, kita wis ngerteni manawa luwih akeh piranti sing bisa didol, sanajan protagonis utama ing pasar iki isih ana ing Amazon, kanthi macem-macem macem-macem eReader sing bisa dipilih.

Yen sampeyan mikir tuku eReader, dina iki kita bakal menehi tangan kanggo nindakake lan utamane supaya bisa milih piranti kanthi bener. Kanggo iki, kita bakal nuduhake sampeyan ing artikel iki 5 saka eReader paling apik sing bisa sampeyan tuku dina iki ing pasar.

Kaya sing wis diandharake, Amazon minangka protagonis gedhe ing pasar iki, lan conto iki yaiku ing dhaptar iki kita bakal ndeleng nganti 3 piranti saka perusahaan sing disutradarai dening Jeff Bezos. Mesthi wae kita kudu menehi ruangan kanggo merek liyane, nanging yen kita pengin nemen tuku eReader kualitas sing menehi asil sing optimal, kita ora bisa nglalekake piranti Amazon.

Oasis Sedulur

Yen kita kudu tetep karo eReader paling apik sing saiki dipasarake ing pasar, ana akeh spesialis lan uga pangguna sing bakal tetep nganggo iki Oasis Sedulur. Amazon wis ningkatake piranti, nganti tekan Kindle, miturut pendapat kita, wates kasempurnan, sanajan regane tetep ora ana sing dibayar.

Saiki dipasarake ing pasar kanthi rega 289.99 euro Iki bisa uga katon dhuwur, nanging kanthi tuku Kindle Oasis, kita ora mung bakal duwe piranti sing paling apik ing pasar, nanging uga bakal duwe eReader sing bakal awet lan bakal ngawula pirang-pirang taun kanggo seneng digital maca.

Sabanjure, kita maneh ing fitur utama lan spesifikasi Kindle Oasis iki;

  • Ukuran: 143 x 122 x 3.4-8.5 mm
  • Tampilan: nggabungake layar tutul 6 inci karo teknologi Paperwhite karo E Ink Carta ™ lan cahya maca terintegrasi, 300 dpi, teknologi font sing dioptimalake, lan 16 skala abu-abu
  • Diproduksi ing omah plastik, kanthi pigura polimer sing wis ngalami proses galvanisasi
  • Bobot: Versi WiFi 131/128 gram lan 1133/240 gram versi WiFi + 3G (Bobot dituduhake dhisik tanpa tutup lan nomer loro ditempelake)
  • Memori internal: 4 GB sing ngidini sampeyan nyimpen luwih saka 2.000 ebook, sanajan gumantung karo ukuran saben buku
  • Konektivitas: Sambungan WiFi lan 3G utawa mung WiFi
  • Format sing didhukung: Format 8 Sedulur (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi, PRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Lampu terpadu

Kobo Aura HD H2O

Kobo

Kobo minangka salah sawijining pemain paling apik ing pasar maca digital lan wis sukses ngatasi dominasi Amazon kanthi ngluncurake piranti sing menarik kayata Kobo Aura HD H2O. Peluncuran eReaders anyar wis diumumake mengko, sanajan piranti iki saiki dadi tolok ukur ing pasar.

Iki minangka Fitur lan spesifikasi utama Kobo Aura HD H2O;

  • Ukuran: 175,7 x 128,3 x 11,7 mm
  • Tampilan: tutul EX Mutiara E 6,8 inci WXGA + kanthi 265 ppi, lan résolusi 1440 x 1080px
  • Bobot: 240 gram
  • Memori internal: 4 GB bisa diunggahake kanthi kertu SD Micro 32 GB
  • Konektivitas: WiFi lan Micro-USB
  • Batere kanthi otonomi nganti rong wulan
  • Format sing didhukung: Ebook: EPUB, PDF lan MOBI
  • Sistem lampu Terintegrasi terintegrasi kanthi lapisan ultra-tipis lan tahan tahan

Sedulur dhasar

Amazon

Umume eReader paling apik ing pasar duwe rega sing cukup larang, nanging uga ana piranti sing apik kaya iki Sedulur dhasar, kanthi rega sing cukup sithik. Kita bisa ujar babagan Amazon Kindle iki minangka buku elektronik sing sampurna kanggo kabeh pangguna sing pengin kakehan fungsi lan dudu pilihan, lan sing pengin seneng maca.

Kanthi nganyari anyar Kindle dhasar iki, Amazon nyedhiyakake kekuwatan lan fungsi anyar sing luwih gedhe, sing wis sampurna kanggo rega sing diduweni, saiki disetel ing 79,99 euro. Elingi sadurunge ngadili buku elektronik iki regane lan aja takon entheng utawa fungsi piranti sing regane kaping pindho.

Sabanjure kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi Kindle dhasar iki;

  • Ukuran: 169 x 119 x 10,2 mm
  • Bobot: 191 gram
  • Tampilan Amazon 6 ″ (15,2 cm) nganggo teknologi E Ink Pearl, 167 dpi, teknologi font sing dioptimalkan lan 16 skala abu-abu
  • Panyimpenan internal: 4 GB sing ngidini sampeyan nyimpen luwih saka 2.000 ebook, sanajan gumantung karo ukuran saben buku
  • Cloud storage: gratis lan tanpa wates kanggo konten Amazon
  • Konektivitas: WiFi
  • Format sing didhukung: Format 8 Sedulur (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi, PRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi

Energi eReader Pro HD

Energi eReader Pro HD

Merek Spanyol Energy Ssistem duwe pengalaman gedhe ing pasar maca digital. Wis pirang-pirang taun dheweke ngluncurake pirang-pirang buku elektronik sing nggawa dheweke luwih akeh tinimbang tokoh penjualan. Saiki dheweke wis ngluncurake Energi eReader Pro HD, kanggo nggoleki sukses lan sing paling penting bisa ngupayakake para pamimpin pasar,

Lan dheweke wis bisa ngembangake lan ngasilake eReader kanthi kekuwatan lan luwih saka fitur menarik sing bakal ditinjau ing ngisor iki:

  • Ukuran: 159 x 118 x 8 mm
  • Bobot: 205 gram
  • Layar: anti-sorotan 6? E-ink Letter HD tinta elektronik kanthi 16 level abu-abu kanthi resolusi 758 x 1024 piksel kanthi 212 dpi
  • Memori internal: 8 GB sing bisa diupgrade nganti 128 GB liwat kertu microSD / SDHC / SDXC
  • Konektivitas: WI-FI 802.11 b / g / n
  • Batere 2.800 mAH, otonomi nganti rong wulan
  • Format sing didhukung: ebook: txt, pdf, epub, fb2, html, rtf, chm lan mobi
  • Lampu terpadu

Plancongan Sedulur

Pungkasan lan kanggo nutup dhaptar iki, kita bakal bali menyang piranti Amazon. Kita ngomong babagan Plancongan Sedulur, eReader premium pertama sing diluncurake ing pasar dening perusahaan sing disutradarai dening Jeff Bezos lan kanthi kronologis kita kudu nyelehake sethithik sadurunge Kindle Oasis sing wis dibahas.

Amazon ngurus Kindle Voyage iki nganti pungkasan, entuk piranti sing meh sampurna, ora mung babagan desain, nanging uga opsi lan fungsi sing ditawakake. Regane maneh dadi aspek negatif lan saiki dipasarake ing pasar kanthi rega 189.99 euro. Mesthi wae, kaya sing wis dibahas karo Oasis, investasi iku penting sanajan kualitas ora bisa ditolak lan uga entuk Kindle iki, kita bakal duwe eReader kanggo wektu sing suwe.

Sabanjure kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi Kindle Voyage iki;

  • Ukuran: 162 x 115 x 76 mm
  • Bobot: Versi WiFi 180 gram lan 188 gram versi WiFi + 3G
  • Layar: nggabungake layar 6 inci kanthi teknologi e-papper huruf, tutul, kanthi résolusi 1440 x 1080 lan 300 piksel per inci
  • Digawe saka magnesium ireng
  • Memori internal: 4 GB sing ngidini sampeyan nyimpen luwih saka 2.000 ebook, sanajan gumantung karo ukuran saben buku
  • Konektivitas: Sambungan WiFi lan 3G utawa mung WiFi
  • Format sing didhukung: Format Sedulur 8 (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi lan RRC ing format asline; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Kontras cahya sing terintegrasi lan layar sing luwih dhuwur sing ngidini kita maca kanthi luwih nyaman lan nyenengake

Tuku eReader bubar dadi misi sing rada rumit amarga ana akeh piranti sing kasedhiya, kanthi kualitas lan fungsionalitas sing padha. Kita wis mung nuduhake rekomendasi, nanging isih bakal menehi tips supaya sampeyan bisa bener nalika tuku e-book sabanjure lan ora kudu getun karo tuku sing ditindakake.

Yen sampeyan bakal nggunakake eReader kanggo maca saben dina lan terus-terusan, saran sampeyan yaiku supaya sampeyan mbuwang dhuwit menyang piranti kanthi kualitas sing ora diragukan kaya sing wis ditemokake ing artikel iki. Nanging, yen sampeyan ngerti manawa ora bakal nggunakake kakehan lan maca mung kanthi cara sing spesifik, disaranake sampeyan ora kakehan dhuwit, sanajan keputusan pungkasan kudu digawe dening sampeyan.

Kajaba iku, sampeyan kudu cetha yen maca digital utawa isih seneng buku kanthi format kertas. Ana akeh pangguna sing sawise tuku eReader, dheweke ngerti yen maca ebook utawa buku digital dudu urusane.

Apa sampeyan mikir minangka eReader paling apik sing bisa dituku ing pasar saiki?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana. Kajaba iku, yen sampeyan bakal tuku eReader, critakake kenapa sampeyan milih lan utamane alasan sing nggawe sampeyan milih eReader, bisa uga bisa uga milih dhewe lan para pamaca liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.