ESG 2 Laser, kita nganalisa headphone «game» header Energy

Sistem Energi terus kerja keras kanggo nawakake produk demokratis, produk kanthi kapabilitas lan fungsionalitas kanthi rega sing saestu ngemot. Wektu iki, kita ana ing kene kanthi headset "game", lan sawetara wektu Energy Energy mutusake taruhan ing pasar para pemain, sing seneng e-Sports, ceruk pasar anyar ing perusahaan Spanyol wis mutusake mlebu kanthi lengkap kanthi produk sing apik banget. Headphone pancen piranti sing penting banget nalika main game, mula kita bisa ngrungokake, kayata, saka ngendi mungsuh-mungsuh, utawa nikmati trek musik sing ditawakake video game sing saya apik. Salah siji cara, Kita pengin nuduhake headphone ESG 2 Laser, Energy Energy «game» kanthi rega kalah, apa kita nyoba?

Desain lan bahan: Gaya sing ditandhani banget

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing bakal narik kawigaten sampeyan babagan headphone iki yaiku desaine, nduwe logo Sistem Energi sing madhangi ing tengah-tengah headphone saben-saben ing mburi panggangan logam. Kaya sing sampeyan ngerteni, bahan kasebut digawe saka logam lan plastik. Fitur skema warna sing bakal nari ing antarane ireng lan abang sing menehi sentuhan sing rada agresif.

Sisih ndhuwur duwe ikat kepala gelang dobel, nalika kita duwe sistem empuk sing dilindhungi sirah kanthi kulit tiruan elastis sing nggawe dheweke terus kenceng. Earphone sisih kiwa yaiku ing endi kita duwe kontrol volume lan mikropon, earphone sing padha kanggo koneksi, rong jinis ing ngisor iki, USB lan Jack 3,5mm, gumantung saka piranti sing pengin digunakake bakal digunakake kauntungan sambungan utawa liyane. Headphone dilengkapi kemasan sing apik, khas saka Energy Energy, lan uga nduweni seri stiker budi, sing umume ana ing pasar iki.

Kenyamanan lan ukuran

Kita ora bakal ujar manawa headphone entheng, nanging uga cukup abot supaya ora ngganggu. Kita nemokake headphone sing bobote 333 gram, nanging sistem pengikat sisih ndhuwur katon luwih sukses kanggo ngindhari masalah ing wilayah iki, amarga ana ruang ing antarane dering lan dhukungan elastis, iki menehi kesan yen ora ana "macet" ing bagean sing luwih dhuwur. Elastis iki cukup jembar lan empuk, Asile yaiku sanajan menehi panas, ora ngganggu yen digunakake kanthi suwe.

Headphone njupuk kuping kanthi lengkap, iki bisa mbantu kita kanggo ngisolasi kita saka njaba utawa nawakake pambatalan swara pasif sing apik, sing bisa dihargai nalika njaga konsentrasi. Kabel kasebut dawane luwih saka 1,5 meter (sanajan tandha kasebut nuduhake 2,2 ing spesifikasi), dadi kita bisa nyambung kanthi gampang menyang konsol game, amarga kabel Jack bisa langsung nyambung menyang monitor utawa contone menyang DualShock 4 saka PlayStation 4, kita bisa duwe akeh kemungkinan. Yen digunakake kanthi dawa, kaya sing asring ditindakake karo sawetara headphone kaya iki, mula bakal digawe panas.

Karakteristik teknis

Kita duwe headphone sing ing level audio nanggepi frekuensi antara 20 Hz lan 20 kHz cukup andhap asor. DKita duwe loro driver, siji saben alat bantu dengar lan ukurane 40 milimeter kanthi magnet neodymium. Daya maksimal sing ditawakake headphone iki, kanthi nggunakake ciri kasebut yaiku 50 mW, luwih saka cukup amarga desain circumaural tertutup lan isolasi sing bisa ditawakake. Ing level impudence, kita duwe 32 Ohm Kanthi ayunan utawa rugi udakara 1%, kita duwe headphone sing mesthi duwe luwih saka cukup fitur, luwih-luwih nalika sampeyan nganggep rega.

Dene mikropon, merek wis ngarani "Boom mic", Wis sistem sing tetep, ora bisa diusung mula kita kudu ngati-ati, amarga yen pecah kita bakal entek. Nanging, lapisan plastik sing apik lan imbuhan digawe nganggo lengen fleksibel. Nduweni sensitivitas -38 dB ± 3 dB (@ 1 kHz) lan kisaran frekuensi 50 Hz ~ 10 kHz. Ing tes, wis ditampilake cukup kanggo game, ora perlu ngomong kanthi banter utawa alus, nanging penting banget supaya kita ngarahake kanthi bener ing cangkem.

Kompatibilitas lan pangguna pengalaman

Headphone iki dirancang kanggo meh kabeh platform sing bisa dipikirake: Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC lan mesthi kompatibel karo smartphone apa wae. Aku wis digunakake ing pirang-pirang dina suwene main FPS kayata Call of Duty: Modern Warfare. Ing kinerja, dheweke wis nuduhake kinerja umum sing apik ing level kekuwatan lan isolasi. Kenyamanan durung apik, titik negatif utama saka headphone kanthi rega moderat biasane sabenere rasa nyeri sing wiwit disebabake ing sisih ndhuwur sirah.

Sistem sampeyan ikat kepala sing nyetel dhewe nggawe dheweke menarik ing babagan iki. Kaya ngerteni rega kasebut, kita duwe swara stereo standar, Nanging, cukup kanggo sing pengin nandur modal ing rega iki. Mikropon ora nawakake swara kaleng, Ngirit akeh perabotan, padha uga karo headphone sing menehi dorongan sing apik kanggo bass lan medium sing luwih rata, nanging kita kudu eling yen tengahe ora ditandhani ing game video.

Pendapat editor

Pros

  • Desain sing nyenengake amarga headband sing nyetel dhewe
  • Dheweke duwe kekuwatan swara kanthi bass sing apik
  • Rega ngalah

Contra

  • Mikropon internal lan bisa rusak
  • Bantal earmuff bisa uga empuk banget
  • Aku kangen tombol kontrol
 

Kita kudu miwiti adhedhasar headphone sing regane mung 19,99 euro, lan rega kasebut, kita menehi kemasan sing apik, swara sing kuat lan kompatibilitas sing meh mutlak. Mesthine duwe desain agresif khas produk gaya iki lan bisa dadi hadiah sing apik kanggo bocah cilik ing omah kanggo nggawe "langkah pertama" ing Fortnite lan game populer sing saiki ditemokake. Sistem Energi pancen wis ngerti kepiye carane nyedhiyakake awake dhewe ing pasar sing cukup jenuh sing menehi rega dhuwit. Pengalamanku, ngelingi rega sing jelas, pancen apik.

ESG 2 Laser, kita mriksa maneh headphone
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
19,99
  • 80%

  • ESG 2 Laser, kita mriksa maneh headphone
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Potencia
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   wewengkon ngandika

    Aku duwe komputer ing PC, aku ora bisa nggawe mikropon, lan aku ngerti yen dudu siji-sijine masalah iki, aku tuku adaptor output mikrofon lan headphone kaping pindho, lan isih duwe headphone, pokoke, aja ora tuku, supaya ora ngelu. Aku isih ora bisa ndandani, mula aku ora nyaranake.

  2.   lelalito ngandika

    Aku uga mikir yen dheweke ora bisa kerja. Mikrofon swarane sithik banget.