Review UE BOOM 2: desain sing apik kanggo speaker nirkabel sing kualitas lan tahan banget

UE BOOM 2 speaker ing ngarep

Ultimate Ears minangka salah sawijining perusahaan paling penting ing sektor kasebut. Speaker line BOOM kaget amarga desain, resistensi, lan kualitas swara sing apik. Saiki aku menehi lengkap Review speaker UE BOOM 2, model piranti paling anyar lan sing bakal nyenengake para penggemar musik.

Panerus saka UE BOOM nduweni fitur a daya ing speaker sampeyan sing nambah 25% dibandhingake model sadurunge, saliyane duwe kisaran Bluetooth nganti telung puluh meter, dadi sampeyan bisa nggawa ing endi wae. Lan yen kita mikir yen tahan kejut lan tiba, saliyane duwe Sertifikasi IPX7 Kanggo bisa nyelehake ing banyu tanpa kuwatir, sadurunge ana salah sawijining speaker nirkabel paling apik ing pasar.  

UE BOOM 2 duwe desain sing apik lan inovatif

Tombol ndhuwur UE BOOM

Wangsulan: Bab ingkang kawitan sing sampeyan weruh nalika njupuk UE BOOM 2 yaiku ndeleng produk dibangun kanthi apik lan nyedhiyakake kualitas liwat saben pori-pori kasebut. Speaker duwe karet sing nutupi piranti, saengga luwih nyenengake yen disentuh lan menehi genggeman sing apik. Kanthi cara iki, sanajan UE BOOM 2 teles, sampeyan bisa njupuk tanpa sumelang yen bakal mleset.

Ukurane cilik, duwe diameteripun 67mm lan dhuwure 180mm dheweke nggawe UE BOOM 2 cukup gampang lan bisa digawa menyang endi wae. Nyorotake bunder sing bunder sing ndadekake genggeman piranti. Pungkasane, bobot bobot 548 gram yaiku jajan ing piranti sing dirancang kanggo nggawa ing endi wae.

Ing sisih ndhuwur UE BOOM 2 ana ing endi speker tombol urip / dipateni, saliyane tombol liyane sing luwih cilik sing digunakake kanggo nyinkronake UE BOOM 2 karo piranti Bluetooth apa wae.

Dering penahan UE BOOM 2

Wis ing ngarep ditemokake tombol kontrol volume. Lakune luwih bener lan uga menehi sentuhan sukses tenan, ngerti kapan sampeyan meksa nindakake perkara kasebut. Posisi kepenak lan fungsional. Elinga yen speaker iki dirancang kanggo dijupuk ing endi wae lan ora kudu ndemek telpon ing pantai kanggo nambah, nyuda volume utawa ngganti lagu minangka titik sing kudu dipikirake. Mengko aku bakal ngomong babagan fungsi iki.

Pungkasane, ing sisih ngisor UE BOOM 2 ana ing endi porte USB mikro kanggo ngisi daya piranti, ditambah a Output audio 3.5mm lan dering cilik kanggo nahan speaker ing dhukungan. Cekakipun, UE BOOM 2 nduwe desain apik sing ngidini kita nggawa ing endi wae. Apa sampeyan kepengin numpak sepeda? Pasang speaker ing wadhuk banyu lan seneng musik.

Wong pribadi Aku wis digunakake ing pantai, ski, kano lan saben dina ing kamar mandhi(tangga teparo saya sengit marang aku). Mesthi wae, kudu dipertimbangkan manawa UE BOOM 2 klelep, mula aku nyaranake, yen sampeyan nggunakake banyu, sampeyan tali piranti menyang rompi liwat dering ing sisih ngisor, dadi sampeyan bakal nyimpen sing ora perlu ajrih.

Kualitas swara sing nyengsemake saka speaker portebel

eu boom ngarep

Desain UE BOOM 2 sampurna: piranti sing entheng, nyenengake kanggo nyandhang lan genggeman sing apik kanggo digunakake ing kahanan apa wae, nanging kepiye swarane speaker iki? Aku wis ngarep-arep, kanthi ngukur pangukuran, minangka salah sawijining speaker nirkabel paling apik sing wis dak coba. Sadurunge nulis perkara kasebut, aku menehi sampeyan ciri teknis UE BOOM

Kinerja UE BOOM 2

  • Speaker nirkabel 360 derajat
  • Anti banyu (IPX7: nganti 30 menit lan ambane 1 meter) lan tahan kejut
  • Umure batere 15 jam (Wektu ngisi daya: 2.5 jam)
  • Bluetooth A2DP kanthi kisaran 30 meter
  • NFC
  • Aplikasi nirkabel lan nganyari
  • 3,5mm audio metu
  • Tangan gratis
  • Rentang frekuensi: 90 Hz - 20 kHz

Ing kertas, kita duwe sawetara speaker lengkap banget. Lan nalika nggunakake, luwih apik. Ing wiwitan artikel, aku ngandhani yen UE BOOM 2 iki duwe tenaga luwih 25% dibandhingake karo model sadurunge lan, sawise nyoba kalorone model, jelas manawa pabrike ora nggedhekake.

Ora preduli sepira banter swara speaker, yen kualitas swara kurang, tenaga kasebut ora ana gunane. Untunge Speaker UE BOOM 2 pancen apik tenan, nawakake swara sing jelas lan berkualitas tinggi.

Audio cukup imbang, tekan a kualitas swara sing apik banget nganti 90% kekuwatane. Saka kana, ana distorsi lan gangguan swara, nanging aku wis ngandhani, kanthi kekuwatan sing luar biasa sing ditawakake penutur iki, mayoritas pangguna ora perlu nambah volume speaker luwih saka 80%. Malah kanggo nyetel adegan kanggo pesta utawa barbecue, 70% luwih saka cukup.

UE BOOM 2 ing salju

Su Energi Rendah Bluetooth duwe jarak 30 meter, ngidini sampeyan nggunakake speaker kanthi jarak sing cukup saka cukup. Ing omahku, aku ninggalake telpon sing ana gandhengane udakara 15 meter, mawa rong lawang, lan speker wis bisa digunakake kanthi sampurna.

La Otonomi UE BOOM 2 nggunakake 15 jam. Ing kene aku pancen wis nggayuh 15 jam kanthi volume 30-40% nanging kanthi nggunakake alang-alang lan kekuwatane 80%, otonomi mudhun dadi 12 jam, sawijining tokoh sing isih cukup lan luwih saka cukup. Kajaba iku, speaker mlebu mode turu sawise sawetara wektu tanpa nggunakake, mula kita ora kudu kuwatir nguripake lan mateni amarga liwat aplikasi, kita bisa ngaktifake utawa mateni UE BOOM 2 sing dikarepake. Lan batere mung luwih saka rong jam, mula ora ana sing menehi kritik babagan iki.

Anyar anyar sing apik banget yaiku kontrol gerak; contone, nalika ngangkat UE Boom 2 nganggo tangan siji lan nutul sisih ndhuwur speaker nganggo telapak tangan liyane, kita bakal ngaso puter maneh nganti nutul sisih ndhuwur maneh. Lan kanthi cepet, kita bakal maju lagu kasebut. Kanthi cara iki, kita ora prelu tutul telpon yen pengin liwat lagu.

Wong lanang ing Ultimate Ears wis nggawe Aplikasi sing pancen lengkap sing bakal ngidini kita ngontrol macem-macem fungsi UE BOOM 2 liwat telpon. Aplikasi, kompatibel karo piranti Android lan iOS, ngidini sampeyan ndeleng level batere, volume speaker uga sawetara rincian sing kepengin weruh, kayata kemungkinan nyinkronake sawetara smartphone sekaligus supaya saben wong bisa muter musik sing dikarepake. Kita uga bisa nyambung sawetara pamicara UE BOOM utawa UE Roll kanggo ngrungokake musik ing sawetara piranti sekaligus! Fungsi iki nggawe aku kaget amarga ngidini sampeyan masang sistem swara sing cukup apik karo sawetara piranti.

Detil liyane sing menarik banget yaiku Sertifikasi IPX7 sing menehi resistensi banyu UE BOOM 2, bisa nyelehake piranti nganti jero 1 meter sajrone 30 menit. Aku wis nyoba ing salju lan banyu lan speaker isih bisa digunakake kanthi sampurna. Mesthine, kaya sing diarepake, ing sangisore banyu dheweke ora bakal muni amarga sinyal Bluetooth ilang. Gampang njupuk UE BOOM 2 saka banyu kanggo terus ngrasakake kualitas audio.

Kanggo iki, UE BOOM 2 duwe sawetara tutup sing nutupi output, iki kudu ditutup kanthi apik supaya banyune ora mlebu, nanging aja kuwatir manawa ora udan, salju utawa gludhug, sampeyan bisa nggunakake speaker tanpa masalah. Rahasia sampeyan? UE BOOM 2 ora duwe bagean logam.

Sanajan wiwit saka Ceuli Ultimate, dheweke ora pengin menehi sertifikasi militer ing UE BOOM 2, aku kudu ngandhani piranti kasebut pancen tahan kena pengaruh lan tiba. Ing wektu presentasi aku ndeleng sawetara wong sing munggah ing ndhuwur kanggo nuduhake resistensi lan modhelku wis sawetara kaping, aku rada kikuk yen aku jujur, lan ora ngalami kerusakan, mula aku bisa njamin UE BOOM 2 iku pamicara sing angel.

El UE BOOM 2, sing kasedhiya kanthi macem-macem warna dadi sampeyan bisa milih model sing paling disenengi, rega regane 199 euro, sanajan saiki sampeyan bisa tuku ing Amazon klik kene mung 133 euro. Penawaran murah yen kita nimbang kemungkinan speaker bluetooth anti banyu sing luar biasa iki.

Pendapat editor

EU BOOM 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
133
  • 80%

  • EU BOOM 2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Nilai ing sih

Pros

  • Kualitas swara sing luar biasa
  • Otonomi sing apik
  • Banyu, kejut lan tahan gulung
  • Nilai dhuwit sing menarik banget

Poin marang

Contra

  • Sanajan didol, rega resmi 200 euro bisa ditarik maneh

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   José ngandika

    Aku duwe UEBOOM lan kabeh apik banget, nanging yen batere internal wis kasedhiya, pamicara. Perusahaan ngandhani yen dheweke ora duwe baterai kanggo ngganti ... lan tanpa batere, speaker ora bisa digunakake sanajan dipasang ing arus listrik. OBSOLESENSI PROGRAMM: speaker tetep dawa kaya yen batere bisa urip, wiwit wektu kasebut, ing sampah.

  2.   Richard Reyes ngandika

    Aku tuku UE Boom 2 lan ngapusi yen tahan 12 jam kanthi volume 80% paling dawa yaiku 2 jam sing mbebayani, pungkasane aku kudu ngganti JBL, luwih becik yen produke spesifikasi nyata lan wis dites

  3.   Spinet ngandika

    Nanging apa sampeyan mikir manawa wong-wong kasebut pancen nyoba produke? Naib Karakter sing akeh ing Internet lan sing ngarani "ahli", "penyayang teknologi" utawa tembung bombastis liyane didedikake kanggo nyalin lan nempelake rilis pers, kanthi menehi hiasan lan nggawe publisitas sing gedhe, kanthi pangarep-arep sing ora ana merek menehi produk gratis kanggo panggunaan lan kesenengane.

    Kanggo conto, artikel iki. Ora ana sing nuduhake kekuwatan sing nyata saka pamicara utawa yen mlumpat ing antarane timbangan volume gedhe banget.

    Oalah…

  4.   Bos ngandika

    Ya, delengen, aku wis konfirmasi lan tahan luwih saka 10 jam ing 70 lan 80, yaiku tegese sampeyan bakal cacat, bareng karo jbl sing swarane reged lan gaya sampeyan ngritik lan ngregeti merek sing wis nggarap PR kanthi apik karo produk sampeyan ora seneng jbl tinimbang liyane.
    Oalah, terusake karo jbl, sing mesthi ora bakal luwih saka 100 jam, mesthine ora bakal nggawa utawa ngisi daya batere nalika telek kanthi energi awak lan swarane kaya kentut malaikat ...

  5.   Albert mosquera ngandika

    Aku isih durung ngerti kepiye merek iki, sing biasane nggawe tikus PC, kalebu "speaker bluetooth paling apik" ing pasar. Dheweke mesthi ditampilake kanthi "analisis" kanthi kaku kaya iki. Sepira mbayar Logitech supaya bisa dadi wong sing mandhiri? Kepiye manawa sampah pamicara iki ora duwe definisi lan penyalahgunaan basa bass, karo Harman Kardon, Vifa, Bowers & Wilkins, JBL utawa Bang & Olufsen? Iki mung diarani sawetara spesialis swara sing paling dhuwur.

  6.   Israel Kacang ngandika

    Aku mung tuku UEboom2 lan aku ora ragu babagan durasi, umure sithik banget, sanajan udakara 3 jam. Apa ahli sing nulungi aku? Aku pengin ngerti manawa ana wong sing ngetrapake jaminan lan kepiye cara.
    Matur nuwun.