UE BOOM speker bluetooth portabel sing kasar lan apik

Speaker UE BOOM
Bisa diarani kaya ngono speaker portebel Dheweke wis berjuang sawetara taun kanggo dadi bagean saka urip saben dinane, lan pungkasane nggawe ceruk penting kanggo awake dhewe.

Salah sawijining kunci kanggo ngetik kabeh omah, tas ransel lan pesta kolam renang yaiku macem-macem merek, model lan kualitas sing adaptasi karo kabeh kanthong, lan sanajan UE Boom dudu sing paling murah sing ditawakake. dhaptar pro sing apik, yen kita golek speaker bluetooth portebel sing berkualitas lan awet.

UE BOOM kesan pisanan babagan swara, otonomi lan konektivitas.

La kualitas swara 360º sing ditawakake UE BOOM iku penting, keseimbangan sing apik ing antarane sisih ndhuwur, tengah lan ngisor, nahan kanthi stois lan ora ana distorsi volume volume reproduksi sing dhuwur.

Swara banter? Sampeyan bisa uga kepengin ngerti, wangsulane, ora ana tembung sifat lan sifat tambahan: Ya, UE Booms muni kuwat lan kualitas swara tetep apik banget. Sampeyan bisa uga minangka salah sawijining fitur sing paling apik ing speaker iki amarga bisa ngisi ruangan utawa ruangan terbuka kanthi musik.

Ultimate Ears wis menehi otonomi sing apik kanggo piranti sampeyan, supaya kita bisa nikmati tema ing endi wae lan maneh, 15 horas musik tanpa gangguan Yaiku sing dijanjekake, sanajan kita nambah volume wektu iki bakal saya drastis. Isi ulang piranti cukup cepet Lan ditindakake liwat sambungan USB mikro. Yen kita duwe stopkontak cedhak, kita bisa nyambung karo jaringan, sing bakal menehi otonomi tanpa wates.

Kita seneng batere bisa diganti, saengga yen bisa rusak kanthi wektu sing ora bisa diendhani, kita bisa menyang pabrikan kanggo golek pengganti.

Tombol Daya UE BOOM

Konektivitas speaker iki cukup, Bluetooth kanggo nyambung karo telpon, tablet lan piranti liyane, fitur memori pasangan nganti 8 piranti kanggo sambung cepet. Input jack 3.5mm fisik ngidini kita nyambungake kanthi gampang menyang sumber apa wae tanpa mbutuhake Bluetooth, deleng laptop utawa komputer desktop. Sambungan USB mikro nyedhiyakake, saliyane menyang port daya, cara kanggo nganyari piranti kanthi nyambungake karo komputer.

UE BOOM, hotspot, tahan lan nganggo app

 

Dimensi speaker UE BOOM

Konstruksi UE Boom kuwat, bobote 538g, dawane 180mm lan diameter 65mm, pangukuran lan bobot sing bisa ditampa kanthi adaptasi karo sing kita kenal. Konstruksi eksterior karet lan rasane kualitas sentuhan, uga bentuke silinder nawakake penake kanggo nggawa utawa nanganiKabeh tombol rampung ditutupi tutup karet kanggo proteksi sing luwih gedhe, sanajan tombol kontrol volume rada angel dipencet kaping pisanan, kita bakal cepet digunakake.

UE BOOM Gesper

Nduwe utas standar supaya bisa dipasang ing tripod, tongkat selfie, lsp ... Uga dipasang gesper cilik kanggo digantung ing imajinasi sing ngidini kita.

Rating IPX4 ing standar proteksi internasional ngandhani speaker iki tahan kanggo cipratan cair, sampurna supaya kacilakan kayata tumpah segelas banyu utawa cipratan cedhak kolam ora mengaruhi operasi UE kita.

Ultimate Ears duwe aplikasi sing kasedhiya ing APP Store lan Google Play sing bakal ngidini kita ngontrol sawetara fitur piranti:

Kanggo game Double, iku jeneng fungsi sing bakal ngidini kita sambung karo birutsakingh menyang sumber siji  nganti rong piranti (UE Boom utawa UE Megaboom)

Kanthi ekualiser sampeyan bisa nggunakake prasetel sing ditawakake aplikasi utawa ngatur dhewe grafis supaya swarane persis kaya sing sampeyan karepake.

Manajer alarm sing kalebu ing aplikasi iku gampang lan fungsional lan sampeyan bakal nggunakake yen salah sawijining lokasi kanggo speaker nirkabel yaiku meja sisih amben.

Pungkasan, kita bisa ngatur setelan piranti liyane, manual akses, FAQ lan tautan kanggo kontak lan pitulung.

Latar mburi sethithik babagan Ultimate Ears lan Logitech

Ultimate Ears, merek sing didegake ing taun 1995 karo pengabdian kanggo nyedhiyakake solusi profesional kanggo musisi, insinyur swara lan penyayang musik wis terus evolusi nganti tekan masarakat umum amarga tren fashion lan teknologi pamicara portebel.

Iki dikonsolidasi kanthi entuk sumber daya lan investasi akuisisi dening Logitech ing 2008, pabrikan paling dhuwur saka periferal, entuk Ultimate Ears kanthi rega 34 yuta dolar, temtu keputusan sing bijaksana dening Logitech sing ngidini supaya bisa ngembangake portofolio kanthi otomatis menyang audio portebel lan audio ing kuping, saengga nggabungake kemajuan perusahaan gedhe ing audio R&D Kayane bobot saka Ultimate Ears ing Logitech sing nganti saiki merek tetep dadi entitas independen kanthi solusi audio dhewe, lan sumber daya pemasaran supaya bisa target.

Pendapat editor:

EU BOOM
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
150
  • 80%

  • EU BOOM
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Swara
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 55%

Pros

  • Kualitas swara
  • Bahan lan desain
  • Otonomi

Contra

  • Rega

App IOS ing AppStore

Android App ing Google Play


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.