Eufy RoboVac G20 Hybrid reresik wicaksana lan efektif [Review]

Eufy terus nang ing disambungake, cerdas lan, ndhuwur kabeh, mbiyantu ngarep. Ing kasus iki, kita kudu ngomong babagan robot-robot bunder cilik sing dadi bintang ing pirang-pirang video ing TikTok, biasane amarga ora seneng khusus sing dianggep karo anggota kluwarga liyane, kayata kucing.

Ing kesempatan iki, kita nganalisa jero Eufy RoboVac G20 Hybrid anyar, alternatif ing mid-range kanthi nyedhot lan konfigurasi sing gampang. Temokake karo kita pilihan pungkasan iki saka katalog reresik sing disambungake sing ditawakake Eufy lan yen pancene worth njupuk menyang akun saingan.

Bahan lan desain

Ing kasus iki Eufy wis ora taruhan, ora inovasi, ora wani. amarga kasunyatane yen desaine fungsional banget sing ngganti mung siji milimeter bakal nggawa masalah luwih akeh tinimbang solusi. Iku amarga saka iku kita ora bakal nganggep manawa pembersih vakum robot iki katon kaya telung yuta liyane sing kasedhiya ing pasar lan kita bakal fokus ing tata letak hardware lan kualitas bahan.

  • Isi kothak:
    • Robot pembersih vakum
    • Adaptor daya
    • saringan ekstra
    • Tangki banyu
    • mop bisa dicuci
    • flange
    • sikat bonus
    • manual

Piranti kasebut kanthi diameter 32 sentimeter lan sing paling nggumunake yaiku mung 7,2 sentimeter, lan iku Eufy wis ngelingake yen kita ngadhepi piranti sing rada tipis, sing dikonfirmasi. Sisih ndhuwur digawe saka kaca, atraktif kanggo sidik jari nanging gampang banget kanggo ngresiki, sing luwih disenengi tinimbang "jet ireng" sing biasane dilebokake merek liyane lan daya tahane ora ngluwihi sawetara dina. Minangka kanggo bobot, kita ora duwe angka sing tepat, lan njupuk menyang akun sing kita ora bakal nindakake ing kanthong kita, aku wis ora dianggep penting kanggo sijine iku ing skala, sanajan mripat ember apik Aku bisa ngomong sing cukup entheng.

Tata letak unsur lan karakteristik teknis

Kita duwe susunan sing rada tradisional babagan unsur dhasar ngisor Eufy RoboVac G20 Hybrid, karo sapu tengah campuran, karo silikon lan nilon bristles, kang ing mratelakake panemume sing paling efektif kanggo kabeh jinis lumahing. Diiringi ing siji dening loro gembong cushioned kanggo bisa kanggo ngatasi alangan watara 3 centimeters, karo rodha telas mimpin piranti lan rerumput sisih siji.

Kanggo mburi Tank rereget tetep, tank banyu, sing bakal dipasang ing sing kasebut ing ndhuwur, lan pel sing dipasang karo Velcro. Nanging, kita duwe ON / OFF ngalih, soko sing durung katon ing jinis produk akhir-akhir iki lan sing tulus ngormati, utamané yen kita rencana ora nggunakake kanggo dangu, Eufy uga nuding metu.

Pungkasan, ing sisih ndhuwur, kita wis ngandika, kita duwe basa kaca tempered, tombol siji kanggo konfigurasi lan Manajemen lan panyambungan WiFi Indikator LED, ora luwih apik banget.

Ing bagean technical, kita duwe Konektivitas WiFi kanggo nyelarasake RoboVac G20 Sato karo app Eufy, kasedhiya ing loro iOS kaya ing Android rampung gratis. Kita uga duwe sensor gyro kanggo pandhu arah, uga seri sensor fokus ing robot ora tiba ing lumahing ing dhuwur beda. Padha ing syarat-syarat daya nyedhot, kang bakal oscillate antarane 1.500 lan 2.500 Pa miturut kabutuhan kita, lumahing dideteksi lan daya sing wis diutus liwat aplikasi.

Reresik lan fungsi

Sawise kita wis nyinkronake robot karo aplikasi Eufy Home kita bakal bisa ngganti antarane papat mode nyedhot lan mode "scrubbing". Piranti iki, sanajan ora duwe sistem pandhu arah laser, nggunakake sistem sing diarani Smart Dynamic Navigation, yaiku, nggunakake garis paralel tinimbang sistem acak, sing ngidini dadi luwih tepat lan efisien kanggo ngresiki.

Kita duwe sistem saka nggosok liwat mop teles, sing, sampeyan uga ngerti, atraktif kanggo jubin kayu lan platform, nanging ninggalake "tanda lembab" ing jubin keramik.

Kebisingan maksimal sing dipancarake yaiku 55dB soko apik banget considering kapasitas nyedhot lan kekandelan saka piranti, lan iku salah siji saka latar Eufy sabenere totohan ing robot bisu sing dadi unnoticed. Pungkasan, kita kudu eling yen kita bakal bisa nyinkronake Alexa kapan kita wis ngatur kanggo ngatur karo aplikasi cepet.

  • Kontrol saka aplikasi:
    • Programming
    • kontrol nyedhot
    • kontrol nyopir
    • Pembersihan Titik (ing bunderan)

Minangka kanggo otonomi, kita bakal navigasi antarane 120 menit sing nawakake kita mode bisu nyedhot minimal, tindakake karo 70 menit saka reresik ing mode standar lan kira-kira 35 menit yen kita nyetel menyang mode nyedhot maksimum.

Pendapat editor

Ing titik iki kita ngadhepi karo robot cukup Versatile, kang stands metu utamané kanggo kang cukup bisu lan kompak, kang adoh saka pretensions liyane diwatesi kanggo nindakake tugas ing cara non-invasif. Otonomi cukup lan daya nyedhot luar biasa, utamane babagan dimensi piranti kasebut.

Aplikasi kasebut duwe sawetara fungsi winates sing cocog karo karakteristik piranti kasebut. Mesthi kita ketemu ngadhepi alternatif ing tengah-tengah kanggo rega sing sapisan didol ing Spanyol yaiku 300 euro, sanajan sampeyan wis bisa ndarbeni langsung saka ttoko online eufy. Sawise maneh kita kudu nimbang apa iku worth tuku piranti ing rega padha sing nawakake fitur liyane, utawa totoan ing tenan dikenali kang fungsi lan kekiatan praktis dijamin. Kangge pengalaman reresik, nyedhot, otonomi lan gangguan karo Eufy RoboVac Hybrid G20 iki apik.

RoboVac G20 Sato
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
299
  • 80%

  • RoboVac G20 Sato
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Nyedhot
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Daya nyedhot
  • Lancip
  • Bising

Contra

  • Sistem navigasi
  • gampang reged

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.