eufyCam 3, kit keamanan lengkap banget [review]

Kamera keamanan minangka urutan dina, lan kita ora mung ngomong babagan sing bisa ditemokake ing supermarket utawa ing lawang menyang Santiago Bernabéu. Minangka tansah, kita fokus ing produk sing dirancang kanggo lan nggawe urip luwih gampang ing saben dinten gesang kita, lan sing sabenere kita arep nggawa sampeyan dina iki.

Kita nganalisa eufyCam 3 anyar, generasi anyar kamera nirkabel saka eufy sing bisa digunakake karo basis sambungan S380 anyar. Temokake karo kita yen piranti iki pancen worth iku lan carane bisa nambah safety kita saben dina.

Piranti kasebut nggawe saben dina lan pengawasan ing omah luwih gampang, nanging, eufyCam iki nggolek luwih akeh, amarga bisa menehi keamanan ing njero ruangan lan njaba, gampang banget dipasang lan ora mbutuhake sembarang jinis pembayaran saben wulan, kang plus ease.

Bahan lan desain

Kita kaget banget karo kemasan eufyCam 3 iki, amarga desain sing ati-ati ora khas kanggo produk sing duwe ciri kasebut. Ing kothak pisanan kita bakal nemokake loro kamera lan stasiun docking. Sawise lapisan pisanan kita bakal nemokake kabel Ethernet, sambungan daya lan pandhuan pangguna. Kabeh iki diiringi jangkar sing prasaja nanging efektif ing tembok sing dibutuhake kamera. Temenan jangkar iki bakal kalebu colokan lan sekrup sing dibutuhake kanggo instalasi.

Ing wektu iki, nginstal kamera gampang banget, lan akeh "nyalahke" amarga iki ora mbutuhake kabel utawa konfigurasi khusus kanggo tujuan kasebut. Sithik liyane ngomong babagan kamera. Iku penasaran sing stasiun sambungan mbok menawa luwih cilik tinimbang kamera dhewe, soko sing langsung related kanggo panel solar perlu kanggo kathah sing bakal kita pirembagan bab mengko.

Karakteristik teknis lan baterei

EufyCam 3 duwe sensor BSI CMOS kanthi aperture f/1.4 sing ngidini njupuk gambar 4K, kang tegese kamungkinan kanggo njupuk gambar kualitas luwih nalika kita nggedhekake, uga 40% dandan saka versi sadurungé nalika kita ngomong babagan nambah sensitivitas njupuk gambar ing kahanan peteng. Mangkono, kita bakal duwe resolusi jupuk maksimum 3840 × 2160 piksel, sing ing tes kita wis nyedhiyakake kualitas apik ing gambar sing dipikolehi.

  • Resistensi IP67
  • Capture audio stereo
  • Sensor gerak terintegrasi kanthi jarak nganti 100 meter
  • Wawasan wengi nganti 8 meter

Kanthi gawan, rekaman gambar bakal diselehake ing "AUTO", tegese, Intelligence Ponggawa saka sistem bakal ngatur kualitas dijupuk adhedhasar kahanan lingkungan, panyambungan lan mesthi otonomi isih kamera. Nanging, kita bisa kanthi manual nyetel resolusi panangkepan liwat aplikasi.

Nang wis baterei 13.400mAh kanggo saben kamera, kang nawakake kamungkinan kanggo kurban nganti taun operasi tanpa recharging, soko sing temenan kita wis ora bisa kanggo verifikasi. Sing kudu digatekake yaiku yen sinar matahari rong jam saben dina cukup kanggo nggunakake terus-terusan.

Ing aplikasi kasebut, kita bakal entuk data khusus babagan efisiensi biaya solar, uga indikasi lokasi sing kudu kita pilih supaya bisa digunakake kanthi maksimal.

Stasiun docking, penting

Sistem interkoneksi kamera eufy bakal ngidini kita, thanks kanggo sawijining 16GB panyimpenan nyimpen dijupuk watara 3 sasi nggunakake, Nanging, iku wis slot expansion sing bakal ngidini kita kalebu hard drive ora luwih lan ora kurang saka 16 TB panyimpenan. Nduwe enkripsi titik-kanggo-titik, mula ora bakal dadi masalah keamanan sanajan kita kelangan sambungan WiFi.

  • Prosesor: Quad-Core ARM Cortex-A55
  • 2 port USB 3.0
  • 1 port LAN
  • 1 port SATA 3.0
  • 16GB memori sing dibangun

Stasiun HomeBase 3 saiki kompatibel karo eufyCam, Battery Dorbell lan Sensor, dene produk liyane bakal teka ing taun 2022 liwat nganyari.

Sistem koneksi SATA, supaya kita ora bakal duwe masalah nalika milih hard drive, kompatibel karo sembarang model 2,5-inch, preduli saka apa kita milih format HDD utawa SSD. Secara umum, kanthi rekaman 1TB udakara 500 detik saben dina, kita bakal duwe rekaman keamanan udakara 15 taun kanggo saben panyimpenan TB sing ditambahake, kanggo ngira rong kamera keamanan kaya sing kalebu ing paket iki.

Aplikasi lan sistem Artificial Intelligence

Algoritma Artificial Intelligence sing kalebu piranti iki lan aplikasi Iku bakal ngidini kita kanggo ngenali wong liyo, sederek, pets lan kendaraan, ngurangi tandha palsu dening 95%. Ing kasus kita, tes kasebut biasane ditindakake kanggo pets (kucing) lan kanggo wong sing manggon ing omah. Nduwe sistem belajar otomatis lan adaptasi karo titik visual sing dipanggonke kamera tanpa masalah. Mupangate pangenalan rai, kita bakal bisa ngakses riwayat kegiatan sing mung bisa dideleng babagan momen sing menarik.

Iku bakal misahake kita kabar saka sederek lan manca, ngandhani kita ing aplikasi dhewe. Nyatane, kita bakal bisa nemtokake pasuryan sing akrab kanthi nambahake pasuryan utawa milih foto, luar biasa. Kanthi cara iki, kita nampa tandha khusus babagan wong sing mlebu omah, mulane kita bakal dilaporake ing kabar kasebut dhewe (kita wis nyoba ing iOS) yen tandha amarga wong liyo utawa sedulur.

Pendapat editor

Rega kanggo Spanyol kanggo eufyCam 3 bakal kasedhiya kanggo € 549 kanggo kit 2-kamera + HomeBase 3. Kamera tambahan bakal regane € 199,99. eufyCam 3C bakal regane €519,99 kanggo 2 kamera + HomeBase 3. Sampeyan bisa tuku loro ing Amazon lan ing web Eufy resmi.

Ing tes kita, eufyCam wis dadi alternatif sing luwih lengkap lan profesional kanggo kamera konvensional, sing bakal ngidini sampeyan nyiyapake sistem keamanan omah sing bener kanthi kabeh jaminan.

eufyCam 3
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
549,00
  • 80%

  • eufyCam 3
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: November 13 saka 2022
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas gambar
    Penerbit: 90%
  • Persiyapan
    Penerbit: 75%
  • Pangenalan
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Kualitas gambar
  • Identifikasi wong lan pets
  • Otonomi gedhe

Contra

  • konfigurasi Komplek
  • kamera gedhe

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.