Facebook bakal ngidini sampeyan mbusak pesen ing Messenger

Facebook Messenger

Apa wae sing sampeyan lakoni sajrone minggu iki, jaringan sosial sing paling misuwur ing jagad iki terus ngasilake kontroversi. Sawetara dina kepungkur Facebook ngumumake manawa pangadege Mark Zuckerberg kanthi rahasia mbusak sawetara pesen ing Messenger. Argumentasi kanggo mbusak pesen iki yaiku yen wis rampung kanggo keamanan. Nanging perusahaan kasebut kepeksa njaluk ngapura maneh.

Sanajan ora mung iki, nanging wis ngumumake babagan sing wis suwe panjaluk para pangguna. Kemampuan kanggo mbusak pesen bakal tekan kabeh pangguna Facebook Messenger. Minangka akibat saka pangripta dhewe sing nindakake.

Perusahaan komentar manawa fitur iki wis dibahas kaping pirang-pirang sadurunge. Nanging sakperangan alesan durung nate kelakon. Pungkasane kayane saiki dheweke wis nganggep yen wayahe apik. Dadi, dheweke bakal ngetrapake fitur iki kanggo pangguna Messenger.

Mangkono, kabeh pangguna aplikasi kasebut bakal duwe kemampuan kanggo mbusak pesen ing obrolan. Kaloro pesen sing dikirim lan pesen sing wis ditampa. Paling ora, iki wis dicritakake saka Facebook nalika ngrembug babagan ngenalake fungsi kasebut.

Sing ora dingerteni saiki yaiku kapan fungsi iki bakal teka ing Messenger. Wara-wara kasebut minangka langkah kanggo nyoba supaya tenang para pangguna sadurunge kontroversi kaping pisanan ing perusahaan ing sawetara minggu kepungkur. Dadi, kita kudu ndeleng kepiye pangguna reaksi nalika tekan fungsi kasebut ing wektu penting kanggo jaringan sosial.

Uga, kasunyatan manawa Mark Zuckerberg wis mbusak pesen "kanggo keamanan" nyebabake akeh anggepan. Kita ngarep-arep ngrungokake rincian liyane nalika uga kapan fitur bakal teka ing Messenger. Sanajan mesthine dudu pungkasan sing dirungokake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)