Facebook ngluncurake kesalahan sing nyebabake ewonan pangguna mati kalebu pangadege

facebook_like-730x291

Kita ngadhepi kegagalan ing jaringan sosial Facebook sing nggawe pangguna bingung lan saiki kita bisa ujar manawa wis rampung. Ternyata kegagalan sistem Facebook akhir minggu kepungkur nggawe ewonan pangguna mati amarga ngundang kanca, pengikut lan kulawarga kanthi akun ing jaringan sosial kanggo ninggalake pesen dhukungan kanggo kulawarga almarhum.

Masalah iki penting banget sanajan bener yen wis dibenerake sajrone pirang-pirang jam sawise ditemokake lan malah dadi CEO jaringan sosial, Mark Zuckerberg kadhaptar minangka almarhum. Gagal sing wis kita ucapake durung ngluwihi luwih saka iku, nanging sing jelas nyebabake kejutan luwih saka siji.

Untunge, kabeh wis bali dadi normal lan jaringan sosial wis tumata maneh. Pengembang dhewe ngelingake: "Kesalahan banget sing wis kita koreksi" lan saliyane, pangguna njaluk ngapura amarga ora menehi panjelasan babagan kedadeyan ing akhir minggu iki. Lan asring banget ajrih yen njupuk luwih saka siji nalika mlebu ing jaringan sosial lan ndeleng kepiye Zuckerberg awake dhewe mati utawa anggota kulawarga utawa kanca sing kena masalah kasebut.

Paling ora, iki bakal tetep dadi anekdot lan medeni wong-wong sing kena pengaruh tanpa ragu-ragu maneh. Muga-muga ora bakal dibaleni maneh amarga siji prekara yaiku ana masalah sawetara jinis sing ora ngidini akses utawa nyebabake sawetara kesalahan, lan sing liyane yaiku wong ditinggal mati ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)