Facebook nyiyapake divisi pamblokiran anyar

Facebook

Wulan-wulan iki kita ngerteni pirang-pirang perusahaan sing totoan ing Blockchain, sing dianggep teknologi ing mangsa ngarep. Facebook uga ngumumake sawetara wektu kepungkur kepinginan kanggo nambah aspek kasebut. Amarga dheweke pengin sinau babagan aspek positif lan negatif saka cryptocurrency. Pungkasane, perusahaan njupuk langkah liyane menyang arah iki, lan ngumumake nggawe divisi pamblokiran anyar.

David Marcus, nganti saiki direktur Facebook Messenger, ngumumake yen dheweke bakal mundur lan dheweke bakal njupuk divisi perusahaan anyar iki. Mula, peluncuran divisi anyar iki wis dikonfirmasi, sing bakal ngasilake reorganisasi ing njero.

Kayane Marcus ora bakal dadi siji-sijine jeneng sing dadi bagean divisi blockchain iki. Lan uga Kevin Weil, Manajer Produk ing Instagram, uga bakal melu tim anyar iki. Dadi perusahaan kasebut setya banget.

blockchain

Kajaba iku, kayane Marcus ora mung duwe peran penting ing Facebook, nanging uga kalebu bagean saka Dewan direksi Coinbase lan wis dadi CEO PayPal. Dadi dheweke minangka wong sing duwe ilmu lan sering pindhah ing pasar iki. Iki mesthi dadi sebab kenapa sampeyan dipilih kanggo jabatan iki.

Ing wayahe ora akeh sing dingerteni babagan kegiatan konkrit tinimbang divisi pamblokiran anyar iki perusahaan bakal nindakake. Nor kapan dheweke bakal miwiti kerja kanthi resmi. Amarga sanajan nggawe divisi iki wis diumumake, lan kita wis ngerti sawetara jeneng, durung ana tanggal.

Dadi, kita kudu waspada babagan kedadeyan kasebut. Nanging jelas yen blokchain narik akeh jeneng ing pasar teknologi, Facebook dadi sing paling pungkasan sing ora kepenak daya tarik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)