Facebook rencana ngluncurake cryptocurrency dhewe

Speaker cerdas Facebook Juli 2018

Rush cryptocurrency durung rampung. 2018 durung positif kanggo pasar iki, sanajan ing sawetara minggu kepungkur bisa dideleng pamulihan sing penting. Kajaba iku, kita ndeleng pirang-pirang perusahaan sing kepengin mlebu pasar iki. Semono uga Facebook. Nyatane, jaringan sosial wis nggarap cryptocurrency pertama.

Perusahaan wis duwe roadmap kanggo nggawe cryptocurrency dhewe. Facebook nggawe tren ing pasar iki sing menehi akeh perkara kanggo dibahas lan dheweke nggawe dhuwit recehan sing digawe dhewe. Keputusan sing digawe sawise sukses ICO Telegram.

Sawetara dina kepungkur, sampeyan marang sampeyan manawa jaringan sosial bakal diatur maneh dadi pirang-pirang divisi. Salah sawijining divisi sing digawe yaiku blokade, lan David Marcus minangka kepala. Dadi keputusan iki dening Facebook minangka langkah sadurunge kanggo nggawe cryptocurrency dhewe.

Miturut sawetara sumber, rencana jaringan sosial ing pangertene iki serius banget. Dadi, dheweke pengin luwih gedhe nang pasar cryptocurrency iki. Kasunyatane, jarene perusahaan wis luwih saka setahun sinau babagan mlebu ing pasar iki.

Dadi dudu keputusan sing digawe Facebook ing menit pungkasan, nanging dheweke wis suwe ngrencanakake mlebu pasar cryptocurrency. Sanajan nganti minggu iki nalika data iki dicethakake kanthi umum.

Apa ing wayahe ora dingerteni kapan cryptocurrency saka Facebook iki bakal tekan pasar. Sanajan jaringan sosial wis digunakake ing mata uang dhewe, ora ana tanggal tekane ing pasar, utawa kanggo ICO. Dadi, kita kudu ngenteni sawetara minggu supaya luwih lengkap rinciane bakal diwartakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.